Geri kapanmadıktan sonra bir anlamı yok :'(forerunner dedi:@MSE
hocam keske Passat cc deki gibi bagaj kendiliğinden yukarı doğru açılsaydı ozaman tadından yenmezdi.
Geri kapanmadıktan sonra bir anlamı yok :'(forerunner dedi:@MSE
hocam keske Passat cc deki gibi bagaj kendiliğinden yukarı doğru açılsaydı ozaman tadından yenmezdi.
Doğrudur hocam bu opsiyonda araçta anahtarın araç içinde olup olmadığını kontrol eden sensörler bulunduğu için kilidi geri açıyor. Ayrıca dikkatimi çeken başka birşey oldu.snoppy dedi:@MSE @maniax @forerunner
Benim araçta anahtarsız giriş yok. Bi kere bagajda anahtarı unutup kapağı kapattım. Kapıları açmak mümkün olmadı.
Hocam bu dediğinizi @batuhantashan ile beraber kendi arabamda denedik. Kontaktan anahtarı çektikten sonra, herhangi bir kapıyı açıp kapatın, sonra kumandadan arabayı kilitleyebiliyorsunuz. Hatta aynalar falan da kapanıyor.silvershadow dedi:Aracın içerisindeyken isteseniz de anahtarla kapıları kilitleyemezsiniz..
Hocam ben de sayılı özellik olduğu için ilk onu bulmuştumreko dedi:size komik gelebilir ancak ayna bugu çözme işini yeni cözdüm ben arka camların bugunu çözen dugmeye basıp beklıyordum megerse ayna ayarı yapılan dugmeyı en altta almak gerekıyormus..bende elektrik aynalar bozuldu dıye düşünuyordum ..
Biraz önce denedim bunu. Kontaktan anahtarı cektim bastım ve kapılar kilitlendi aynalar katlandı. Sonra açma tuşuna basmadan kontaga takip çevirdim aynalar acildi, sonra da arabayı çalıştırıp gittimsilvershadow dedi:Aracın içerisindeyken isteseniz de anahtarla kapıları kilitleyemezsiniz..
Anahtar kontak üzerinde iken galiba bu söylediğiniz Murat hocamsilvershadow dedi:Aracın içerisindeyken isteseniz de anahtarla kapıları kilitleyemezsiniz..
Keşke bir bilgim olsa. Böyle konulara merakım olmadı hiç. Bilen biri çıkar aramızdan ama eminimExe7 dedi:Golf Tutkusu üye arkadaşlarım motor bilgisi olan arkadaşlsrdan yanıt bekliyorum
2 adet 2015 model 1.4 Tsi 125ps manuel ve 1.6 tdi 105ps dsg araçlarımız var.Performans kutu içi hava filtresi almak istiyoruz.Yalnız 3 marka arasında kaldık 1.İTG marka 2.BMC marka 3.K&N siz hangisini önerirsiniz? Yada başka marka öneriniz var mı?Son olarak performans açık hava filtresi beygir arttırıcı etkisi var mıdır,öneriyor musunuz?Tşk ederim