ANA KONU

forerunner dedi:
@MSE

hocam keske Passat cc deki gibi bagaj kendiliğinden yukarı doğru açılsaydı ozaman tadından yenmezdi.
Hocam bu dediğiniz ufak bir parça değişimi ile mümkün.

@yusuf  O iş zor Yusuf hocam [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE  @maniax  @forerunner

Benim araçta anahtarsız giriş yok. Bi kere bagajda anahtarı unutup kapağı kapattım. Kapıları açmak mümkün olmadı.

snoppy dedi:
@MSE  @maniax  @forerunner

Benim araçta anahtarsız giriş yok. Bi kere bagajda anahtarı unutup kapağı kapattım. Kapıları açmak mümkün olmadı.
Doğrudur hocam bu opsiyonda araçta anahtarın araç içinde olup olmadığını kontrol eden sensörler bulunduğu için kilidi geri açıyor. Ayrıca dikkatimi çeken başka birşey oldu.

Ben ilk önce anahtarı bagajda bırakıp bagaj kapağını kapattım. Uyarı verdikten sonra sadece bagajın kilidini açtı başka bir aksiyon olmadı. Sonra anahtarı arka koltuğa bırakıp kapıyı kapattım. Tüm kapıların kilidini ve katlanmış haldeki aynaları da açtı bu sefer. Demekki farklı yerlerde sensörler var ve anahtarın aracın neresinde olduğunu algılıyor :) Arabam şuan serviste. Aldığımda detaylı bir deneme yapayım bakalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracın içerisindeyken isteseniz de anahtarla kapıları kilitleyemezsiniz..

size komik gelebilir ancak ayna bugu çözme işini yeni cözdüm ben arka camların bugunu çözen dugmeye basıp beklıyordum megerse ayna ayarı yapılan dugmeyı en altta almak gerekıyormus..bende elektrik aynalar bozuldu dıye düşünuyordum .. :)

silvershadow dedi:
Hocam bu dediğinizi @batuhantashan ile beraber kendi arabamda denedik. Kontaktan anahtarı çektikten sonra, herhangi bir kapıyı açıp kapatın, sonra kumandadan arabayı kilitleyebiliyorsunuz. Hatta aynalar falan da kapanıyor.

@theGenius

Değerli Hüseyin Hocam;

Benim denemelerimde anahtar üzerindeki kumanda çalışmadı...

Versiyon farkı olabilir.

Benim 2013 model 2014 şasi idi

@silvershadow

Olabilir hocam. Yıldan yıla özellik ekleyip çıkardıkları bir gerçek. Örneğin 1-2 yaşındaki highline'larda kumandadan ayna katlama yoktu. Şimdikilerde mevcut.

reko dedi:
size komik gelebilir ancak ayna bugu çözme işini yeni cözdüm ben arka camların bugunu çözen dugmeye basıp beklıyordum megerse ayna ayarı yapılan dugmeyı en altta almak gerekıyormus..bende elektrik aynalar bozuldu dıye düşünuyordum .. :)
Hocam ben de sayılı özellik olduğu için ilk onu bulmuştum :)

silvershadow dedi:
Biraz önce denedim bunu. Kontaktan anahtarı cektim bastım ve kapılar kilitlendi aynalar katlandı. Sonra açma tuşuna basmadan kontaga takip çevirdim aynalar acildi, sonra da arabayı çalıştırıp gittim :)

Golf Tutkusu üye arkadaşlarım motor bilgisi olan arkadaşlsrdan yanıt bekliyorum

2 adet 2015 model 1.4 Tsi 125ps manuel ve 1.6 tdi 105ps dsg araçlarımız var.Performans kutu içi hava filtresi almak istiyoruz.Yalnız 3 marka arasında kaldık 1.İTG marka 2.BMC marka 3.K&N siz hangisini önerirsiniz? Yada başka marka öneriniz var mı?Son olarak performans açık hava filtresi beygir arttırıcı etkisi var mıdır,öneriyor musunuz?Tşk ederim

Exe7 dedi:
Golf Tutkusu üye arkadaşlarım motor bilgisi olan arkadaşlsrdan yanıt bekliyorum

2 adet 2015 model 1.4 Tsi 125ps manuel ve 1.6 tdi 105ps dsg araçlarımız var.Performans kutu içi hava filtresi almak istiyoruz.Yalnız 3 marka arasında kaldık 1.İTG marka 2.BMC marka 3.K&N siz hangisini önerirsiniz? Yada başka marka öneriniz var mı?Son olarak performans açık hava filtresi beygir arttırıcı etkisi var mıdır,öneriyor musunuz?Tşk ederim
Keşke bir bilgim olsa. Böyle konulara merakım olmadı hiç. Bilen biri çıkar aramızdan ama eminim :)

Geri
Üst Alt