- İsim
- Erhan
Eeee yeni yıl geliyor herşeye ufak ufak zam gelecek Benim de kiraya tefe tüfe oranında zamlanacak. yandık ki ne yandıksnoppy dedi:
Bizimki zaten azıcıkOrhan Hoca dedi:şu 3 yıl dolsa da biraz düşük yatırsak. bu sene son.Eeee yeni yıl geliyor herşeye ufak ufak zam gelecek Benim de kiraya tefe tüfe oranında zamlanacak. yandık ki ne yandık
Günaydın. Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın. Polis çağırıp tutanak tutturdunuz değil mi ? Polis tutanağı ile sigortanıza başvurun ve aracı servise çekin hocam. Medya ekranında kırık, çizik var mı ? Eğer ekran sağlamsa sadece konsol panelleri değişecek. Tabi ki bir de kırılan camınız. Zarardan ziyade, bu olayın psikolojisini atlatırsınız en kısa zamanda umarım.Navfree dedi:Daha önce bir arkadaşın başına geldi mi bilmiyorum ama gece araca hırsız girmiş, sağ ön camı patlatmış, konsolun ortasındaki havalandırma ve çerçeveyi söküp teyp'i zorlamışlar ama becerememişler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim, hiçbir şeye ellemedim, bakmadım. Polis geldi, hırsızlık değil ızrar o yüzden olay yeri incelemeye gerek yok dedi, tutanak için en yakın polis merkezine yönlendirdi, burası da keşke hiç ellemeseydin olay yeri inceleme gelmeliydi dedi. Uğraşacağız artık.theGenius dedi:Günaydın. Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın. Polis çağırıp tutanak tutturdunuz değil mi ? Polis tutanağı ile sigortanıza başvurun ve aracı servise çekin hocam. Medya ekranında kırık, çizik var mı ? Eğer ekran sağlamsa sadece konsol panelleri değişecek. Tabi ki bir de kırılan camınız. Zarardan ziyade, bu olayın psikolojisini atlatırsınız en kısa zamanda umarım.Daha önce bir arkadaşın başına geldi mi bilmiyorum ama gece araca hırsız girmiş, sağ ön camı patlatmış, konsolun ortasındaki havalandırma ve çerçeveyi söküp teyp'i zorlamışlar ama becerememişler.
Hocam içinizi rahat tutun. Araca dışardan müdahale sabit burada. Arabaya bu şekilde binemeyeceğiniz için vakit kaybetmeden servise çekin. Yağmur altında kalmasın bir de. Cam filmi yok muydu ön 2 cam da hocam?Navfree dedi:Teşekkür ederim, hiçbir şeye ellemedim, bakmadım. Polis geldi, hırsızlık değil ızrar o yüzden olay yeri incelemeye gerek yok dedi, tutanak için en yakın polis merkezine yönlendirdi, burası da keşke hiç ellemeseydin olay yeri inceleme gelmeliydi dedi. Uğraşacağız artık.Günaydın. Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın. Polis çağırıp tutanak tutturdunuz değil mi ? Polis tutanağı ile sigortanıza başvurun ve aracı servise çekin hocam. Medya ekranında kırık, çizik var mı ? Eğer ekran sağlamsa sadece konsol panelleri değişecek. Tabi ki bir de kırılan camınız. Zarardan ziyade, bu olayın psikolojisini atlatırsınız en kısa zamanda umarım.Daha önce bir arkadaşın başına geldi mi bilmiyorum ama gece araca hırsız girmiş, sağ ön camı patlatmış, konsolun ortasındaki havalandırma ve çerçeveyi söküp teyp'i zorlamışlar ama becerememişler.
İşim bitince hemen servise çekeceğim zaten, highline olduğu için sadece arka camlar karartılmıştı, önlere de ben yaptırmak istemedim.theGenius dedi:Hocam içinizi rahat tutun. Araca dışardan müdahale sabit burada. Arabaya bu şekilde binemeyeceğiniz için vakit kaybetmeden servise çekin. Yağmur altında kalmasın bir de. Cam filmi yok muydu ön 2 cam da hocam?Teşekkür ederim, hiçbir şeye ellemedim, bakmadım. Polis geldi, hırsızlık değil ızrar o yüzden olay yeri incelemeye gerek yok dedi, tutanak için en yakın polis merkezine yönlendirdi, burası da keşke hiç ellemeseydin olay yeri inceleme gelmeliydi dedi. Uğraşacağız artık.Günaydın. Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın. Polis çağırıp tutanak tutturdunuz değil mi ? Polis tutanağı ile sigortanıza başvurun ve aracı servise çekin hocam. Medya ekranında kırık, çizik var mı ? Eğer ekran sağlamsa sadece konsol panelleri değişecek. Tabi ki bir de kırılan camınız. Zarardan ziyade, bu olayın psikolojisini atlatırsınız en kısa zamanda umarım.Daha önce bir arkadaşın başına geldi mi bilmiyorum ama gece araca hırsız girmiş, sağ ön camı patlatmış, konsolun ortasındaki havalandırma ve çerçeveyi söküp teyp'i zorlamışlar ama becerememişler.
Peki hocam gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz. Bir daha benzer bir şey yaşamamanız dileğiyle.Navfree dedi:İşim bitince hemen servise çekeceğim zaten, highline olduğu için sadece arka camlar karartılmıştı, önlere de ben yaptırmak istemedim.Hocam içinizi rahat tutun. Araca dışardan müdahale sabit burada. Arabaya bu şekilde binemeyeceğiniz için vakit kaybetmeden servise çekin. Yağmur altında kalmasın bir de. Cam filmi yok muydu ön 2 cam da hocam?Teşekkür ederim, hiçbir şeye ellemedim, bakmadım. Polis geldi, hırsızlık değil ızrar o yüzden olay yeri incelemeye gerek yok dedi, tutanak için en yakın polis merkezine yönlendirdi, burası da keşke hiç ellemeseydin olay yeri inceleme gelmeliydi dedi. Uğraşacağız artık.Günaydın. Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın. Polis çağırıp tutanak tutturdunuz değil mi ? Polis tutanağı ile sigortanıza başvurun ve aracı servise çekin hocam. Medya ekranında kırık, çizik var mı ? Eğer ekran sağlamsa sadece konsol panelleri değişecek. Tabi ki bir de kırılan camınız. Zarardan ziyade, bu olayın psikolojisini atlatırsınız en kısa zamanda umarım.Daha önce bir arkadaşın başına geldi mi bilmiyorum ama gece araca hırsız girmiş, sağ ön camı patlatmış, konsolun ortasındaki havalandırma ve çerçeveyi söküp teyp'i zorlamışlar ama becerememişler.