ANA KONU

maniax dedi:
@cenk77

daha sonrasında nasıl yapmak lazım? mutlaka bi benzincide bakmak gerekiyor. güvenilir olması ve sürekli aynı yerden bakılması tavsiye ediliyor tabi de kalibrasyonunun iyi olmadığını anlatan bi belirti var mıdır?
@maniax

@silvershadow hocam cok iyi açıklamış yukarda

+ ilavetten

bence en önemlisi,lastiklerimizi uzun yol sonrası,yada guneş altında sicağa maruz kalmış mevcut havanın ısıdan genleşmiş olduğundan,sağlıklı değerleri yakalamımızın zor olduğunu düsünüyorum.ben genelikle soğuk ve gölge yerde lastik hava basınç değerlerini depo kapağındaki yazılan değerlerinini birebir aynısını uyguluyorum ve hafızaya alıyorum..konforum 10 üzerinden 10 oluyor

edit: sonradan farkettim @silvershadow hocam daha evvel konusunu açmış yeni okudum.yazdıklarımla birebir örtüsüyor

http://www.golftutkusu.com/jant-ve-lastik-hakkinda-hersey/golf-7-dogru-lastik-basinci-ne-olmalidir/

Moderatör tarafında düzenlendi:

@cenk77

lastik basınç izleme sistemini nasıl kullanıyoruz? benim için ilk olacak. basınçları ayarladıktan sonra menüden mi bişeyler yapılıyor?

maniax dedi:
@cenk77

lastik basınç izleme sistemini nasıl kullanıyoruz? benim için ilk olacak. basınçları ayarladıktan sonra menüden mi bişeyler yapılıyor?
Aynen öyle hocam. İstediğiniz değerde lastiklere hava bastıktan sonra menüden o anki değerleri SET ediyorsunuz. İleride basınç değerleri değişirse yani SET ettiğiniz değerden farklılaşırsa uyarı lambası yanıyor.

http://binekarac.vw.com.tr/volkswagen-sozluk.aspx?ComponentID=16171

maniax dedi:
@cenk77

aynen @snoppy hocamın dediği gibi

Lastik havalarınızı benzin depo kapağında yazan değerlere uygun olarak ayarladıktan sonra,düz bir yolda,30 km/hızla giderken menüden SET  düğmesine basılı tutun,uyarı sesi gelene kadar bekleyip ses gelince elinizi düğmeden çekin. Hafızaya almış olur. Belirli aralıklarla sistem tur sayısını ölçüp bir terslik olup olmadığını anlamaya çalışıyor ve  tekrar hava basınçları  düstüğünde ekranda uyarı veriyor.

Karşı apartmanda ki golf sahibiyle tanıştım az önce pide sırası beklerken, daha önce de ayaküstü ön krom çıtayı göstermiştim,  siteyi gösterdim(burayı), bekleriz siteye de dedim, gelirim dedi,  kodlamaları yapmak istediğini söyledi, Amasya da 4 kişi olduk böylece :) böyle tanışdıkça tarifi mümkün olmayan bir mutluluk oluyor insanın içinde :)

fcsrn dedi:
Karşı apartmanda ki golf sahibiyle tanıştım az önce pide sırası beklerken, daha önce de ayaküstü ön krom çıtayı göstermiştim,  siteyi gösterdim(burayı), bekleriz siteye de dedim, gelirim dedi,  kodlamaları yapmak istediğini söyledi, Amasya da 4 kişi olduk böylece :) böyle tanışdıkça tarifi mümkün olmayan bir mutluluk oluyor insanın içinde :)
Değerli  Eren Kardeşim;

Tıpkı yurdumdan çoook uzakta bir yabancı memlekette hemşehrini bulmak kadar mutlu ediyor benzer tercihlere ve benzer zevklere sahip biriyle tanışmak...

Tüm Golf tutkunlarını bir araya getirebilmek  keşke...

silvershadow dedi:
Değerli  Eren Kardeşim;

Tıpkı yurdumdan çoook uzakta bir yabancı memlekette hemşehrini bulmak kadar mutlu ediyor benzer tercihlere ve benzer zevklere sahip biriyle tanışmak...

Tüm Golf tutkunlarını bir araya getirebilmek  keşke...
Keşke Abim, daha önce de başka bi Golf sahibiyle ayaküstü sohbet etmiştim ama o zamanlar site yoktu daha :)

araç içinden aynaları nasıl kapatıyoruz :)

fcsrn dedi:
Bimde araçla ilgili ürünler var, araçiçi kamerayı inceleyip kalitesine göre almayı düşünüyorum
Peşin hükümlü olmak pek huyum değildir hocam ama Bim'de satılan araç kamerası eminim çamur gibi görüntü çekecektir. Allah korusun diyelim yine de ama bir olay meydana geldiğinde kanıt gösterebilmeniz için görüntünün çok iyi, kamera lensinin açısı da geniş olması lazım. O yüzden size tavsiyem en azından şöyle bir ürün almanız:

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html

G1W -C'nin en önemli özelliği kapasitörlü olmasıdır. İçerisinde lion-pil olmadığı için sıcaklarda pil şişmesi veya patlaması gibi tehlikeler oluşmayacaktır. Diğer önemli özelliği ise kalitesi kanıtlanmış Novatek çipini kullanıyor olmasıdır.

snoppy dedi:
Bimde araçla ilgili ürünler var, araçiçi kamerayı inceleyip kalitesine göre almayı düşünüyorum
Peşin hükümlü olmak pek huyum değildir hocam ama Bim'de satılan araç kamerası eminim çamur gibi görüntü çekecektir. Allah korusun diyelim yine de ama bir olay meydana geldiğinde kanıt gösterebilmeniz için görüntünün çok iyi, kamera lensinin açısı da geniş olması lazım. O yüzden size tavsiyem en azından şöyle bir ürün almanız:

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html

G1W -C'nin en önemli özelliği kapasitörlü olmasıdır. İçerisinde lion-pil olmadığı için sıcaklarda pil şişmesi veya patlaması gibi tehlikeler oluşmayacaktır. Diğer önemli özelliği ise kalitesi kanıtlanmış Novatek çipini kullanıyor olmasıdır.
Hocam size kesinlikle katılıyorum. Bim'deki ürün çok dandik. İncelemelerine baktım ben. Gece hiçbirşey göremezsiniz.

Geri
Üst Alt