Redline dedi:aynaları ayarlama bölümünde mi ? öyle bir konum hatırlamıyorum ısıtma fln vardıda varmı resimi ?
Bende pek kaliteli bişey olacağını düşünmüyorum ama açıklamalarda 1080p video kayıt, hd lens vs deyince bir bakayım dedim, namaza çıkınca bakacağım, şuan için o kadar bütçem yok Hocam malesef, kendim alacağım evdekilere desem amaan boşver der geçerlersnoppy dedi:Peşin hükümlü olmak pek huyum değildir hocam ama Bim'de satılan araç kamerası eminim çamur gibi görüntü çekecektir. Allah korusun diyelim yine de ama bir olay meydana geldiğinde kanıt gösterebilmeniz için görüntünün çok iyi, kamera lensinin açısı da geniş olması lazım. O yüzden size tavsiyem en azından şöyle bir ürün almanız:Bimde araçla ilgili ürünler var, araçiçi kamerayı inceleyip kalitesine göre almayı düşünüyorum
http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html
G1W -C'nin en önemli özelliği kapasitörlü olmasıdır. İçerisinde lion-pil olmadığı için sıcaklarda pil şişmesi veya patlaması gibi tehlikeler oluşmayacaktır. Diğer önemli özelliği ise kalitesi kanıtlanmış Novatek çipini kullanıyor olmasıdır.
kesinlikle :'(feykbey dedi:arkadaşlar şehiriçinde start/stopu kapattığınızda araçta ilk kalkışta daha derli toplu kalktığı hissi aldınız mı? ben son zamanlar kapatıyorum böyle hissettiğim için. yoksa kuru kırıntımı benimki.
Start/stop hiç kullanılmaz ise;cenk77 dedi:kesinlikle :'(arkadaşlar şehiriçinde start/stopu kapattığınızda araçta ilk kalkışta daha derli toplu kalktığı hissi aldınız mı? ben son zamanlar kapatıyorum böyle hissettiğim için. yoksa kuru kırıntımı benimki.
Sizin siparişten sonra aradılar beni. Böyle bir not düşün daha iyi olur dediler. Bakalım ürünler de güzel herşey sorunsuz olursa kendileriyle çalışırızblackfear13 dedi:@yusuf
ben istedim sayın hocam >:
süreç şöyle önce siparişinizi arkadepo.com normal olarak yapıyorsun sipariş yaparken golftutkusu.com'a üyesi oldugunuzu not düşüyorsunuz. onlar sizi telefonla arayıp ürünün fiyatını şu ya da bu olduğunu söylüyorlar. onaylıyorsanız havaleyi yapıyorsunuz. kargoya verdiklerinde haber veriyorlar.
ancak alacagınız ürünün fiyatını önceden öğrenip size uygunsa sipariş vermeniz daha mantıklı olur, almayacagınız bir ürün için vakit kaybetmemiş olursunuz..
Frene yarım basılınca start-stop devreye girmiyor. Sadece hill-holder ile kalkıyorum ben trafikte. Deneyin isterseniz. İlk başta belki biraz zor olabilir ama alışıyorsunuz bir süre sonra. Işıkların ya da trafiğin durumuna göre davrandığım için start-stop u tamamen kapatmıyorum. Start-stop devredeyken sadece gaz pedalına dokunup bırakın, araç çalıştıktan sonra kalkış yapınca da titreme bertaraf ediliyor.feykbey dedi:arkadaşlar şehiriçinde start/stopu kapattığınızda araçta ilk kalkışta daha derli toplu kalktığı hissi aldınız mı? ben son zamanlar kapatıyorum böyle hissettiğim için. yoksa kuru kırıntımı benimki.
@semihvarolsemihvarol dedi:Frene yarım basılınca start-stop devreye girmiyor. Sadece hill-holder ile kalkıyorum ben trafikte. Deneyin isterseniz. İlk başta belki biraz zor olabilir ama alışıyorsunuz bir süre sonra. Işıkların ya da trafiğin durumuna göre davrandığım için start-stop u tamamen kapatmıyorum.arkadaşlar şehiriçinde start/stopu kapattığınızda araçta ilk kalkışta daha derli toplu kalktığı hissi aldınız mı? ben son zamanlar kapatıyorum böyle hissettiğim için. yoksa kuru kırıntımı benimki.