ANA KONU

@silvershadow

hocam yettim

buradan rt olacağını söyleyebiliriz aslında

yazı tipi de rt'yi andırıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

maniax dedi:
@silvershadow

hocam fotolar geldi. buradan rt mi tt mi anlayabilirdik ama sağolsunlar arabayı çamurun içinden geçirmişler sanırım 8|

Değerli Murat Hocam;

I Phone 6'nız harikalar yaratmış...

Sadece sizin verdiğiniz fotoğraflarla Golf'te 2 değişiklik gördüğümü hemen aktarayım..

1. Composition Media'nın 5.8" olanındaki piano black iç çerçeve terk edilerek Passat B8'de ilk kez gördüğüm cihazın tıpkısı mat plastik iç çerçeveye geçilmiş.

2. Farlarda statik dönüş farının önüne raflektörü konmuş ışığı belli bir bölgeye yönlendirmek için eklendiğini sandığım...

3. Sizi bekleyen hanımefendi sizin bir arabanın fotoğraflarını öyle eğilip bükülerek çekmenizi anlayamadığı gibi anlamsız da bularak sıkılmış sanki biraz.... 8D

@silvershadow

o zaman biraz daha şaşırtayım. iphone 4s o  :mad:

reflektörü anlamadım hocam, çünkü eskisini çok dikkatli incelememiştim

satış temsilcim sağolsun köh köh öksürerek geldi benimle. hatta beetle test aracını da aldı onunla gittik. 10 aydır burada çalışıyorum arabayı görmeye gölbaşına ilk kez sizinle gittim dedi. görmek isteyen sayısı da bir elin parmağını geçmez, onları da yoğunluktan reddettim ama siz çok ısrarcı ve ilgiliydiniz kıramadım dedi.

oracıkta eğilip bükülmek, başkalarının anlayamaması...

bence işte "golf"tutkusu bu  :'(

@maniax  Resimler süper. Ergo koltuklar çok klas duruyor. Artık temmuzda seni detail virüsü bekliyor  8D

Çeyizi düzeye başla.

Araca herhangi film-boya koruma yaptıracak mısın ?

@Sithnecro valla nazar değecek diye korka korka aldım. Allah'a emanet artık  :)

@alper32 ben aslında aracımı kendim yıkayabilecek kadar zamanı ve imkanı olan biri değilim. 5 senedir çayyolu istasyon otoda meguiars ürünleriyle süngerli yıkayan bi yer var hep oraya götürdüm puntoyu, sağolsunlar kendi çaplarında titizler ama çok pro biyer değil.

boya koruma yaptırmak isterim tabi. yarım kaput filmini sevmiyorum o konuda kararsızım. şu anki araçta bir iki minik taş izi dışında birşey yok. bi de 73 küsur para verince elde avuçta bişey kalmadı  :D

@maniax bende siparişi verirken çok düşündüm ama ilk gördüğümde çok beğendiğim pasifik maviden vazgeçemedim. sizin fotoğraflardan sonra doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım. Tekrar maaşallah diyelim:)

@Sithnecro

emin olun resimlerdeki renkle alakası yok. inanılmaz bir mavi yapmışlar. o uzak doğunun cırtlak ve ciddiyetsiz mavilerinden değil. içine biraz gri damlatılmış ve pastel bırakılmış gibi. eşim de ilk etapta neey mavi mi?! diye yadırgamıştı. gerçeğini görünce hiç alakası yokmuş dedi ve çok beğendi.

sizin en son durum üretimde mi hala? benim üretim 2 gün sürmüştü

@maniax aynı tepkiyi benim eşimde vermişti sipariş aşamasında. Sonra ikna ettim ama.

İki gün önce limana sevk aşamasına geçti sipariş. Gemiye binmesi 1 haftayı geçiyor sanırım.

@silvershadow  Murat Kardeşim Merhaba .

(  Adım Adım Golf Sahibi Olmak  )    Adı Altında Bir Konu Açıp  Bize  Bayinin Aracınız Geldi Telefon Aramasından Golfümüzle Bayiden  Evimize Doğru Yola Çıkacağımız Ana Kadar Olan  Süreci  Anlatabilirmisiniz Acaba .

Bayiye Gittiğimizde    Aracı Görmeden Önce  Yetkili Satıcı İle Hangi İşlemleri Yapıcaz  , Aracı Görüp Şöför Koltuğuna Oturduğumuzda  Neler Yapıcaz  ,  Aracın  Radyo Ve CD Çaların Ayarları  Hazırmı Geliyor Yoksa Ordamı  Ayarını Yapıcaklar  ,  Ekranda Araçla İlgili Tüm Ayarlar  Yapılmışmı Geliyor  Yoksa Ordamı Yapılıyor Araç Ayarları  , Elektronik Park Frenini Nasıl Kullanıcaz  ,Auto Hold'u Nasıl Kullanıcaz Bunları Bize Gösteriyorlarmı  Gibi Bilgileri  Bize Anlatırsanız Çok Sevinirim  .

Herkese  Hayırlı Ve Bol Bereketli Geceler Diliyorum .

@Sithnecro

6 Haziran limana sevk. 13 Haziran gemiye binmiş, 16 Haziran İzmit'e geldi

böyleydi evt.

@Çakay

Rehber bölümünde araç satın alma rehberi var. Tam aradığınız konu.

Aracı teslim alırken her özelliğini anlatacaklar hocam.

yusuf dedi:
@Çakay

Rehber bölümünde araç satın alma rehberi var. Tam aradığınız konu.

Aracı teslim alırken her özelliğini anlatacaklar hocam.
@yusuf  Teşekkür Ederim Hocam Daha Önce Dikkat Etmemişim , Bahsettiğiniz Yerde  Dediğiniz Gibi Tam Aradığım Konu .

Soru;

merhaba arkadaşlar bu sabah araca bindim ve yol bilgisayarında hiç kayıt yok şeklinde uyarı vardı ve tüm gün boyunca değişmedi neden böyle birşey oldu

Cevap;

kayıt yok yazısı görünce kontağı açıp kapatsanız da düzelmez. Diraksiyonun sağ tarafında klasör değiştirme ve ok tuşlarıyla  normale döner.

Çok sağolun @silvershadow @SATURNUS2015 ve @yusuf hocalarım bilgilendirme için :)

cradlemelih dedi:
Soru;

merhaba arkadaşlar bu sabah araca bindim ve yol bilgisayarında hiç kayıt yok şeklinde uyarı vardı ve tüm gün boyunca değişmedi neden böyle birşey oldu

Cevap;

kayıt yok yazısı görünce kontağı açıp kapatsanız da düzelmez. Direksiyonun sağ tarafında klasör değiştirme tuşlarıyla  normale döner.

Çok sağolun @silvershadow @SATURNUS2015 ve @yusuf hocalarım bilgilendirme için :)
Harikasın  Melih Hocam  :'(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt