silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam;bilmece dedi:Not: [donanım hesaplama bölümüne yazdım ama cevap alamadım murat hocam görmedi galiba kusura bakmayın])@silvershadow murat hocam size zahmet şu kombinasyonu hesaplarmısınız
1.6tdı beyaz higline
panaromik cam tavan
pxd kodlu gündüz u led farlıbi-xenon farlar
dinamik light asist
ergo active koltuk
geri görüş kamerası
sürüş profili
anahtarsız giriş ve çalıştırma
madrid jant ta kararsızım dijonda hoşuma gidiyor ama panaromik cam tavan siyah madrid jantın içide siyah beyazdada iyi duracak diye tahmin ediyorum canlısını görme şansım da yok neyse siz madridli hesaplayın olmadı tutarı çıkartırım dijonlu alırım
hocam çok fazla oluyorum ama zahmet olmazsa 1.2 tsı comfortta bu özellikleri ekletsek fiyat ne olur şimdiden teşekkürler(golf beni çok karasız bir adam haline getirdi her rengi güzel her motorunun avantajları farklı her donanımın artısı var ne ekletsem ne çıkarsam bilemedim naapcam çok karrsızım off off)
Gecikme için kusuruma bakmazsınız umarım.
Bu ilk Konfigürasyonunuz:
Dijonlu:
Golf 1.6 TDI 110 PS Highline.............................................................................:85.700 TL
Panoramik Açılır Cam Tavan................................................................................: 3.100 TL
Sürüş Profili değiştirme Özelliği.........................................................................: 394 TL
U Ledli gündüz farlı dinamik far asistanı...........................................................: 3.370 TL
Dinamik Light Assist..............................................................................................: 1.454 TL
14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu.................: 1.172 TL
Geri Görüş Kamerası.............................................................................................: 610 TL
Bi-Xenon "Basic" tutardan düşülecek................................................................:-1.710 TL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anahtar teslim fiyatı...................................................: 94.090 TL
%3Kampanya ile +%2 Bayi indirimi ile.....................:89.385 TL
Madrid Jantlı:
Golf 1.6 TDI 110 PS Highline.............................................................................:85.700 TL
Panoramik Açılır Cam Tavan................................................................................: 3.100 TL
Sürüş Profili değiştirme Özelliği.........................................................................: 394 TL
U Ledli gündüz farlı dinamik far asistanı...........................................................: 3.370 TL
Dinamik Light Assist..............................................................................................: 1.454 TL
14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu.................: 1.172 TL
Geri Görüş Kamerası.............................................................................................: 610 TL
Madrid Jantlar(PJ7)...............................................................................................:1.160 TL
Yer tasarruflu stepne........................................ ....................................................: . 118 TL
Tam boy Alümiyum stepne Tutardan düşülecektir .........................................: - 392 TL
Dijon Jantlar Tutardan düşülecektir...................................................................: - 461 TL
Bi-Xenon "Basic" tutardan düşülecek................................................................:-1.710 TL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anahtar teslim fiyatı...................................................: 94.515 TL
%3Kampanya ile +%2 Bayi indirimi ile.....................:89.789 TL
..........
1.2 TSI Comfortline'a ekletsek ne olur diyeceksiniz... Yanıtım:
Yazık olur....
Ama sizi kırmayayım..
1.2 TSI'lı
Golf 1.2 TSI 110 PS Comfortline.......................................................................:61.800 TL
Sürüş Profili değiştirme Özelliği(Malesef 1.2 TSI ile bu özellik seçilemez): 0 TL
Madrid Jantlar(PJ7)...............................................................................................:1.160 TL
Yer tasarruflu stepne........................................ ....................................................: . 118 TL
Tam boy Çelik stepne Tutardan düşülecektir ..................................................: - 176 TL
5,8 " Ekranlı Composition Media (Geri görüş Kamerası için eklenmelidir...: 984 TL
Sürüş Konfor Paketi.(Olmazsa Olmaz diyerek ben ekliyorum).....................: 1.520 TL
Anahtar teslim fiyatı...................................................:75.112 TL
%3Kampanya ile +%2 Bayi indirimi ile....................:71.356 TL