ANA KONU

bilmece dedi:
Not: [donanım hesaplama bölümüne yazdım ama cevap alamadım murat hocam görmedi galiba kusura bakmayın])@silvershadow murat hocam  size zahmet şu kombinasyonu hesaplarmısınız

1.6tdı beyaz higline

panaromik cam tavan

pxd kodlu gündüz u led farlıbi-xenon farlar

dinamik light asist

ergo active koltuk

geri görüş kamerası

sürüş profili

anahtarsız giriş ve çalıştırma

madrid jant ta kararsızım dijonda hoşuma gidiyor ama panaromik cam tavan siyah madrid jantın içide siyah beyazdada iyi duracak diye tahmin ediyorum canlısını görme şansım da yok neyse siz madridli hesaplayın olmadı tutarı çıkartırım dijonlu alırım

hocam çok fazla oluyorum ama zahmet olmazsa 1.2 tsı comfortta bu özellikleri ekletsek fiyat ne olur şimdiden teşekkürler(golf beni çok karasız bir adam haline getirdi her rengi güzel her motorunun avantajları farklı her donanımın artısı var  ne ekletsem ne çıkarsam bilemedim naapcam çok karrsızım off off)
Değerli Hocam;

Gecikme için kusuruma bakmazsınız umarım.

Bu ilk Konfigürasyonunuz:

Dijonlu:

Golf 1.6 TDI  110 PS  Highline.............................................................................:85.700 TL

Panoramik Açılır Cam Tavan................................................................................: 3.100 TL

Sürüş Profili değiştirme Özelliği.........................................................................:    394 TL

U Ledli gündüz farlı dinamik far asistanı...........................................................: 3.370 TL

Dinamik Light Assist..............................................................................................: 1.454 TL

14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu.................: 1.172 TL

Geri Görüş Kamerası.............................................................................................:    610 TL

Bi-Xenon "Basic" tutardan düşülecek................................................................:-1.710 TL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anahtar teslim fiyatı...................................................: 94.090 TL

%3Kampanya ile +%2 Bayi indirimi ile.....................:89.385 TL

Madrid Jantlı:

Golf 1.6 TDI  110 PS  Highline.............................................................................:85.700 TL

Panoramik Açılır Cam Tavan................................................................................: 3.100 TL

Sürüş Profili değiştirme Özelliği.........................................................................:    394 TL

U Ledli gündüz farlı dinamik far asistanı...........................................................: 3.370 TL

Dinamik Light Assist..............................................................................................: 1.454 TL

14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu.................: 1.172 TL

Geri Görüş Kamerası.............................................................................................:    610 TL

Madrid Jantlar(PJ7)...............................................................................................:1.160 TL

Yer tasarruflu stepne........................................ ....................................................: . 118 TL

Tam boy Alümiyum stepne Tutardan düşülecektir .........................................: - 392 TL

Dijon Jantlar Tutardan düşülecektir...................................................................: - 461 TL

Bi-Xenon "Basic" tutardan düşülecek................................................................:-1.710 TL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anahtar teslim fiyatı...................................................: 94.515 TL

%3Kampanya ile +%2 Bayi indirimi ile.....................:89.789 TL

..........

1.2 TSI Comfortline'a ekletsek ne olur diyeceksiniz... Yanıtım:

Yazık olur....

Ama sizi kırmayayım..

1.2 TSI'lı

Golf 1.2 TSI  110 PS  Comfortline.......................................................................:61.800 TL

Sürüş Profili değiştirme Özelliği(Malesef 1.2 TSI ile bu özellik seçilemez):    0 TL

Madrid Jantlar(PJ7)...............................................................................................:1.160 TL

Yer tasarruflu stepne........................................ ....................................................: . 118 TL

Tam boy Çelik stepne Tutardan düşülecektir ..................................................: - 176 TL

5,8 " Ekranlı Composition Media (Geri görüş Kamerası için eklenmelidir...:  984 TL

Sürüş Konfor Paketi.(Olmazsa Olmaz diyerek ben ekliyorum).....................: 1.520 TL

Anahtar teslim fiyatı...................................................:75.112 TL

%3Kampanya ile +%2 Bayi indirimi ile....................:71.356 TL

@silvershadow hareket halinde sürücü tarafındaki makyaj aynası isigi aynayı açınca yanmıyor.

Alman mühendisler şoförün gözüne alacağını düşünüp bunu engellediler mı yoksa benimki bozuk mu :)

iyi sahurlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
yusuf dedi:
@silvershadow hareket halinde sürücü tarafındaki makyaj aynası isigi aynayı açınca yanmıyor.

Alman mühendisler şoförün gözüne alacağını düşünüp bunu engellediler mı yoksa benimki bozuk mu :)
Muhtemelen bozulmuş hocam.

Temassızlık da olabilir.

Her halükarda size servis yoklu gözükmüş.

@silvershadow

Durduğum yerde aynayı açınca yanıyor. Çok ilginç. Durduğum yerde ne kadar denediysem çalıştı.

Giderken de ne kadar denediysem çalışmadı.

yusuf dedi:
@silvershadow

Durduğum yerde aynayı açınca yanıyor. Çok ilginç. Durduğum yerde ne kadar denediysem çalıştı.

Giderken de ne kadar denediysem çalışmadı.
Bu yeni bir keşif olabilir...

tıpkı sileceklerin kıpırdaması veya bi-xenon plus nedir sorusunun cevabı gibi...

Benzerini gördüğüm için

Basit bir arıza da..

Zamanla anlaşılacak sanırım.

Aracında geri görüş kamerası olan arkadaşlar hiç dikkat ettiniz mi akşamları ekranda titreme oluyor mu ben dün akşam farkettim dedim acaba bir sıkıntımı oldu bir de gündüz bakıyım dedim şimdi baktım titreme yok akşam ışıklardan mı ya da karanlıktan mı öyle oluyor anlamadım.

İşte benim R'sızım...

Haresiz güzellik

Sanırım veda vaktimiz geldi..

İlan açıklaması şöyle:

*Vw Golf 2013 Model 1.2 TSI 105 Ps Comfortline Manuel Kurşun Gri, Ocak 2014 Trafiğe çıkışlı 8000 km.de

*İlk sahibinden ve tek kullanıcısıyım

*Araçta kaza, değişen parça ve boya bulunmamaktadır. Küçük bir talihsizlik sonucu tramer gözükmektedir, fotoğrafları mevcuttur.

*Yüksek veya düşük devirden kaçınarak ve bakımlarını aksatmadan kullandım, kilometreden anlaşılacağı üzere araç sadece hafta sonları kullanıldı.

*İçerisinde Sigara içilmedi, yiyecek içecek yüketilmediği için koltuk ve döşemelerde herhangi bir leke bulunmadığı gibi halen ilk günkü kokusundadır.

*İlk bakımını İzmir Gaziemir Vosmer yetkili servisinde yaptırdım. Garantisi devam etmektedir.

*Aracımın içinde sigara içilmemiştir, birşey yenilip içilmemiştir. Sıfır kokusu hala üzerindedir.

*Aldığım ilk günden bugüne fırça değmedi. Sadece özel Meguiar's eldiveniyle özel Meguiar's şampuanıyla ve zevkle tarafımdan yıkandı. Yapılan boya koruması Meguiar's wax ile boyası korundu.

*Son fotoğrafta görüleceği gibi; 1.2.TSI motoru tutumluluğuyla Türkiye rekoruna sahiptir; fakat aynı zamanda tatminkar bir performans sunmaktadır.

*Aracımda bazı ekstra donanımlar bulunmaktadır:

1. Gündüz U Ledli Bi-Xenon Plus farlar (3.315 TL)

2. Sürüş konfor paketi, (1.520 TL)

3. Kurşun Gri Metalik Boya farkı (1.100 TL)

4. Orijinal Alman üretimi kauçuk paspasları (164 TL)

* Yedek anahtarı, kılavuz kitapçığı, velür paspasları aracın tüm servis kayıtlarının içerisinde olduğu klasörle birlikte teslim edilecektir.

*Gözüm gibi baktığım, tutkunu olduğum aracımı ev alma sebebiyle satmaktayım.

*Uzun yıllar güvenle kullanacağınız bir araçtır. Alanın da benim kadar keyifle kullanmasını dilerim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-u-ledli-bi-xenon-plus,surus-konfor-paketi,kursun-gri-8000km.de-219629526/detay/

Moderatör tarafında düzenlendi:
@silvershadow

Hocam en yakın zamanda yeni Golf ile aramıza bekleriz ;)

Aracı ne kadar sevdiğinizi hepimiz biliyoruz.

İnşallah aramızdan birine gider.

@yusuf @silvershadow

Yusuf Abi az önce denedim 40km/h hızın üzerinde seyrederken, yine yandı, acaba sende far sensörü varsa gece olduğunu algılayıp o yüzden yanmamış olabilir mi

Murat Abi, hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah senin kadar temiz, titiz kullanacak birine gider, Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah :)

fcsrn dedi:
@yusuf @silvershadow

Yusuf Abi az önce denedim 40km/h hızın üzerinde seyrederken, yine yandı, acaba sende far sensörü varsa gece olduğunu algılayıp o yüzden yanmamış olabilir mi

Murat Abi, hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah senin kadar temiz, titiz kullanacak birine gider, Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah :)
Yok ya benimki midline sensör falan yok bizde. Herşey manuel. :)

Akşam eve dönerken bir daha deneyeyim bakalım sonuç ne olacak.

Geri
Üst Alt