ANA KONU

yusuf dedi:
@yusuf @silvershadow

Yusuf Abi az önce denedim 40km/h hızın üzerinde seyrederken, yine yandı, acaba sende far sensörü varsa gece olduğunu algılayıp o yüzden yanmamış olabilir mi

Murat Abi, hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah senin kadar temiz, titiz kullanacak birine gider, Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah :)
Yok ya benimki midline sensör falan yok bizde. Herşey manuel. :)

Akşam eve dönerken bir daha deneyeyim bakalım sonuç ne olacak.
Bizde ki de boş comfort, bende de sensör yok

@silvershadow

hocam nasıl ya?  X(

üzüldüm valla, sizin gibi biri satmamalı sanki golfünü. golfe değil de bizlere de veda ediyormuşsunuz gibi oldu.

@silvershadow

Değerli Murat Hocam,

Aracınızın fotolarını beğeni ile izlerken tam "ne kadar güzel" diye başlayan birşeyler yazacaktım ki, veda vakti yazısını gördüm. O an içimde gerçekten bir burukluk oldu. Golf'üne tutku derecesinde bağlı bir arkadaşımızsınız. Dilerim en kısa sürede gönlünüzce bir ev ve tamamen istediğiniz opsiyonlarla dolu bir Golf sahibi olarak sizi burada tekrar görürüz...

@silvershadow

hayırlısı olsun murat hocam herşeyin hayırlısı.Büyük şok yaşadım yalnız resimleri gördükten sonra  s=s15 satılık ilanı için çekildiği aklımın ucundan geçmedi.

@silvershadow Murat hocam aslında aramızdan ayrılıyormuşsunuz gibi oldum o yüzden üzüldüm fakat hayırlı bir sebepten dolayı aracınızı elinizden çıkarmak istemenizden dolayı da bir bakıma sevindim. araba güzel golf güzel amma velakin ev başka, Allahın izniyle evinizi alır ve ailenizle birlikte gönül rahatlığı ile bir yaşam geçirirsiniz, ondan sonrada golf olur veyahut başka isteyeceğiniz bir araç olur sahip olursunuz inşallah.

hem üzüldüm hem sevindim hayırlısı olsun hocam

Güneslikteki ampulün niye yanmadığını çözdüm. Eğer çok ileri itersek yani güneşten koruma için kullanılan şekle getirirsek yanmıyor. Biraz geri getirdik mı hemen yanıyor.

@silvershadow

@silvershadow

hayırlısı olsun murat hocam , bazı öncelikler için tutkulardan vazgeçmek gerekebiliyor. Allah daha iyisini nasip eder inşallah.

Golf tutkunları...

Golf'ümle yollarımız ayrılabilir ama golf tutkum ve golf tutkusunda birlikteliğimiz devam edecek...

Hem gönül vermişken böyle bir sevdaya...

Öyle kolay mı  gönlüme yer edeni yerinden söküp almak?

39'umda tattığım bu sevda bir ömür boyu sürer artık.

Kavuşursak destan olur.

Kavuşamazsak kara sevda..

yusuf dedi:
Güneslikteki ampulün niye yanmadığını çözdüm. Eğer çok ileri itersek yani güneşten koruma için kullanılan şekle getirirsek yanmıyor. Biraz geri getirdik mı hemen yanıyor.

@silvershadow
Hocam ben de sizin düşündüklerinizi ve Eren Kardeşimin söylediklerini söylemiştim.

aynı durum daha önce de bire bir yaşandı.

Serviste güneşlik anahtarında bir arıza olarak tamir edildi.

Servise uğrayın hocam.

Geri
Üst Alt