ANA KONU

@yusuf gerçi evet kredi kartı kampanyaları daha iyi bakınca da, bu hani böyle direk %3 falan ya daha çekici geldi bi an  :D ama hayatımda almadım bp

Dikiz aynasından her baktığımda arka cam ısıtıcısını görüyorum ve her gördüğümde nasıl çalıştırıldığını merak ediyorum :) erzurumda kışa ne kaldı bilen var mı :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rfncskn dedi:
Dikiz aynasından her baktığımda arka cam ısıtıcısını görüyorum ve her gördüğümde nasıl çalıştırıldığını merak ediyorum :) erzurumda kışa ne kaldı bilen var mı :)

Daha var kışa hocam şimdilik rahat olun :)

Güneşlikteki lamba bende sarı yanıyor, diğer araçta beyaz. Sizdekiler ne renk?

Bagajdaki BMT yazısında bende gümüş gri zemin kullanılmış, diğer araçta beyaz zemin. Sitede siyah bir golfe baktım onda da beyaz semin vardı. Renk farkındamı sizce yıl farkındamı?

Negatiwe dedi:

Bagajdaki BMT yazısında bende gümüş gri zemin kullanılmış, diğer araçta beyaz zemin. Sitede siyah bir golfe baktım onda da beyaz semin vardı. Renk farkındamı sizce yıl farkındamı?
Değerli Serdar Hocam;

bütün makyaj aydınlatmaları sarı ampuldür.

Bunun nedenini sorduğum bayan Golf sahipleri: " beyaz ışıkta hortlak gibi görünmeyelim diye" olarak açıklamışlardı.

Aslında Led daha güzel durur ama sarı ışık gün ışığına en yakın ışık olduğu için tercih edilmekte.

rfncskn dedi:

Değerli İrfan Hocam;

Çok kalmadı sanırım. Büyüklerimin Ağutosun yarısı yaz yarısı kış dediklerini hatırlıyorum

Şu kırmızı okla gösterilen tuşla hocam.

Eğer üsttekine basarsanız da ön camdaki buğuyu çözecek şekilde klima ve fan son devir hızında açılır.

silvershadow dedi:

Değerli Serdar Hocam;

bütün makyaj aydınlatmaları sarı ampuldür.

Bunun nedenini sorduğum bayan Golf sahipleri: " beyaz ışıkta hortlak gibi görünmeyelim diye" olarak açıklamışlardı.

Aslında Led daha güzel durur ama sarı ışık gün ışığına en yakın ışık olduğu için tercih edilmekte.

Teşekkürler hocam, ilk sahibi erkek olduğu için diğer aydınlatmalarla takım yapmak için beyaz ampül takmış demekki.

SATURNUS2015 dedi:
ben led ampulle değiştirdim orayı.
Orhan hocam kısmet olursa yeni araçta gizli özellikler işine girmeyi düşünüyorum. Başını ağrıtacağım biraz.

@SATURNUS2015 Orhan Abi bu gizli özellikler atıyorum Golf 8 veya yeni octavia çıktığında baştan mı yazılacak.. Yeni kodların gelmesini mi bekleyeceğiz?

otev11034.jpg

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-metalize-guneslik-balonlu-60x130-cm-11034-p-OTEV11034

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-metalize-guneslik-balonlu-xl-maxi-boy-70x150-cm-11044-p-OTEV11044

Güneşlik siparişi vereceğim.. Ölçüleri farklı, alan kullanan var mıdır? Hangisi uygundur?

Geri
Üst Alt