ragipertas
Üye
Baglantisi nereye oluyor?the_dr dedi:
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baglantisi nereye oluyor?the_dr dedi:
Bu ürün de gayet güzelmiş.the_dr dedi:
%3 ne ki. Kredi kartı kampanyaları ile zaten %10a kadar indirim alıyorum ben her ay.maniax dedi:http://www.otopark.com/2015/07/02/bir-elin-nesi-var-iki-elin-sesi-var/
şöyle bişey var. bp den alan, memnun olan var mıdır?
valla her vw sahibine sağlayacaklarsa yer bulunmaz orda.
http://www.positivecard.com.tr/ şunu tavsiye ederim. Kullanım kolaylığı müthiş.maniax dedi:@yusuf gerçi evet kredi kartı kampanyaları daha iyi bakınca da, bu hani böyle direk %3 falan ya daha çekici geldi bi an ama hayatımda almadım bp
Daha var kışa hocam şimdilik rahat olunrfncskn dedi:Dikiz aynasından her baktığımda arka cam ısıtıcısını görüyorum ve her gördüğümde nasıl çalıştırıldığını merak ediyorum erzurumda kışa ne kaldı bilen var mı
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Serdar Hocam;Negatiwe dedi:Güneşlikteki lamba bende sarı yanıyor, diğer araçta beyaz. Sizdekiler ne renk?
Bagajdaki BMT yazısında bende gümüş gri zemin kullanılmış, diğer araçta beyaz zemin. Sitede siyah bir golfe baktım onda da beyaz semin vardı. Renk farkındamı sizce yıl farkındamı?
Değerli İrfan Hocam;rfncskn dedi:Dikiz aynasından her baktığımda arka cam ısıtıcısını görüyorum ve her gördüğümde nasıl çalıştırıldığını merak ediyorum erzurumda kışa ne kaldı bilen var mı
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam, ilk sahibi erkek olduğu için diğer aydınlatmalarla takım yapmak için beyaz ampül takmış demekki.silvershadow dedi:Değerli Serdar Hocam;Güneşlikteki lamba bende sarı yanıyor, diğer araçta beyaz. Sizdekiler ne renk?
Bagajdaki BMT yazısında bende gümüş gri zemin kullanılmış, diğer araçta beyaz zemin. Sitede siyah bir golfe baktım onda da beyaz semin vardı. Renk farkındamı sizce yıl farkındamı?
bütün makyaj aydınlatmaları sarı ampuldür.
Bunun nedenini sorduğum bayan Golf sahipleri: " beyaz ışıkta hortlak gibi görünmeyelim diye" olarak açıklamışlardı.
Aslında Led daha güzel durur ama sarı ışık gün ışığına en yakın ışık olduğu için tercih edilmekte.
Orhan hocam kısmet olursa yeni araçta gizli özellikler işine girmeyi düşünüyorum. Başını ağrıtacağım biraz.SATURNUS2015 dedi:ben led ampulle değiştirdim orayı.