ANA KONU

Faruk_Bardak dedi:
Bu konuda hiç bilgim yok ama sadece merakliyim. Bu alet 1000 km deki arabaya takilirmi.

Vw Golf Vıı 1.4 Tsı Racechip Ultimate Chip Tuning
Hocam bu uygulamalar motorun yazılımı ile oynanması anlamına geliyor. Ne zaman isterseniz yapılır onda problem yok.

Ama aracınızın motor ömrünü kısaltacağı da gerçek.

Anliyorum hocam illaki sikintili bi durum var.

Ama atiyorum motor 400.000 yerine 375.000 yapacakca deger gibi 250 tork 155 psi.

Faruk_Bardak dedi:
Anliyorum hocam illaki sikintili bi durum var.

Ama atiyorum motor 400.000 yerine 375.000 yapacakca deger gibi 250 tork 155 psi.
Hocam sizin dediğiniz gibi de yapabilir 30.000km de elinizde de kalabilir.

Ben bu uygulamaların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

@silvershadow

Murat hocam detaylı cevabın için çok teşekkür ederim.

Bu aralar yaz tatili nedeniyle gezme ve tozma faaliyetlerini biraz arttırdık.Dolayısıyla forumu pek takip edemedim.

Teoriniz 'elini vites topuzunda tutma alışkanlığı' gerçekten akla yakın. Ancak benim öyle bir alışkanlığım yok, çoğunlukla sağ kolum kol dayama üzerinde oluyor.Çaktırmadan, zor oldu ama, eşimi de kontrol ettim.Normalde ikimiz beraberken arabayı hep ben kullanırım, bu sefer sen kullan deyince eşimde bir afalladı tabi.Neyse başım ağrıyor :) gibi içinde hiçbir yaratıcılık olmayan bir yalanla durumu idare ettim ve Çeşme altından eve kadar eşimi izledim.Eşim de sanki 40 yıllık otomatik araç şöförüymüş gibi, neredeyse hiç vites topuzuna dokunmadı.

Bu durumda ilk fırsatta aracı servise götürüp gelişmeleride buradan paylaşmak boynumun borcu.

arkadaşlar; yarın nasipse saat 11'de aracımı teslim alıyorum uzuun bekleyişimden sonra. sınavım bitti kafam rahat.

@gdervisoglu hocam sağolsun 70-80 tane de şarkım sd'de hazır  :mad:

bana teslimat ile ilgili sormak istediğiniz şeyler, istekler varsa şimdiden alayım.  s=s18

@maniax gözünüz aydın:) satıcı ile iletişime 2 Temmuz da geçin mesajı gelmişti sizin, 9 unda teslimat.  Normalden uzunmu oldu, bende bayram öncesi teslim alabilirmiyim diye merak ettim.

@maniax

Hayırlı olsun hocam şimdiden. Mirror link merak ediyoruz :) Bilgi alın  :'(

@maniax Hocam hayırlı olsun allah kaza bela bir sıkıntı vermesin. Sizden ricam mirrorlink unutmayın sorun lütfen. Bide sizden ricam hocam menü ekranın resmini çekip atabilir misiniz? Çok makbule geçer valla.

maniax dedi:
arkadaşlar; yarın nasipse saat 11'de aracımı teslim alıyorum uzuun bekleyişimden sonra. sınavım bitti kafam rahat.

@gdervisoglu hocam sağolsun 70-80 tane de şarkım sd'de hazır  :mad:

bana teslimat ile ilgili sormak istediğiniz şeyler, istekler varsa şimdiden alayım.  s=s18
Şimdiden hayırlı olsun  s=bye

Paspas, bagaj havuzu, boya koruma uygulamalarını hediye olarak koparma ihtimalimizi merak ediyoruz  s=duel

@Sithnecro hocam benim sınavım olduğu için kafam rahat olsun diye kendim uzattım. bu kadar uzamıyo normalde.

@yusuf mirrorlinki sorucam hocam aklımda

@alper32 hediye olarak artık günahlarını bile vermiyorlar sanırım. paspası aldım ben kendim yarın takacaklar.

@mcanerol menü derken hocam? composition media ekranını mı istiyorsunuz?

@maniax Hocam cihaz açıldıktan sonra sol tarafta menu tuşuna basıldığı zaman gelen ekran var ya onun resmini çekebilirseniz çok güzel olur. Yeni passatlarda oraya basıldığı zaman direk mirrorlink seçeneği çıkıyor acaba bizim araçlarda öyle mi ? Bir yerde orda mirrorlink değilde applink çıkıyormuş bizim araçlarda galiba ondan merak ediyorum hocam.

@mcanerol

tabiki çekerim. arabanın nelerini çekeceğimi de bilemedim şimdi heyecan bastı valla  s=s15

applink nedir bu arada?

@maniax Darısı bizim başımıza hocam o heyacana çok var daha benim. Ender elektronikle konuş birisi ona bu şekilde cevap vermiş bende bilmiyorum applink ne olduğunu. Fakat dediğine göre bizde mirrorlink direk seçenek olarak yokmuş. Applink varmış onun üzerinden mi artık onun sayesinde mi ne yapıcak mirrorlink sizde hem servise sorarsanız öğrenmiş oluruz hemde menu sekmesinde ne yazıyor onuda öğreniriz. Çok iş yükledi herkes size kusura bakmayın :D

Geri
Üst Alt