ANA KONU

@mcanerol

ben özellikle istedim yüklenilmesini zaten estağfurullah. o kadar işten ne olacak. bu güzel siteye katkımız olsun. ben de aynı heyecanları burada paylaşarak, birilerinin kafasını şişirerek yaşadım.  ;)

@fcsrn sağolun hocam, inşallah

bu arada bayiden çıktıktan sonra malum benzin alıcam. aracın sıfır olduğunu anlayıp bahşiş istiyor mu acaba popacılar? ne kadar bulundurayım üzerimde. bi de ilk benzinini opetten alayım diyorum. 95 oktan diyoruz değil mi?

@maniax

Bayilerin yanında genelde akaryakıt istasyonları oluyor zaten, oraya girerseniz anlarlar, bahşiş size kalmış, bize aracı teslim ederken 95 oktan alın, 97 her istasyonda olmayabiliyor ama 95 oktan heryerde var demişlerdi bende hep 95 diyorum o yüzden

Edit: lastik havalarına bakmayı unutmayın Hocam

@maniax Hocam muhtemelen söylerler zaten 95 oktan kullanın diye. @fcsrn Hocamın dediğide doğru lastik basınçlarını kontrol edin kesinlikle benzin alırken.

@mcanerol @fcsrn

bana aracı anlatacak satış temsilcisi yanımda iken şurdan benzin alalım mı diyor formasyon turunda? öyleyse anlarlar zaten de yoksa bi 5-6 km sonra benim benzincilerimden biri var.

lastiği hatırlattığınız iyi oldu valla  :'(

maniax dedi:
@mcanerol @fcsrn

bana aracı anlatacak satış temsilcisi yanımda iken şurdan benzin alalım mı diyor formasyon turunda? öyleyse anlarlar zaten de yoksa bi 5-6 km sonra benim benzincilerimden biri var.

lastiği hatırlattığınız iyi oldu valla  :'(
Formasyon turunda benzinliğegitmeyi teklif ediyorlar zaten &:

Lastikçide kontrol ettirin Lastik basınçlarını Murat Hocam...

Benzinliğin pompalarına güvenmeyin.  uzun yol yapmayacaksanız 29 psi iyidir..

Yanınıza fotoğraf çekmek için bir arkadaşınızın gelmesi güzel olur.

Opet veya Shell iyidir Hocam.

Artık 97 oktan diye bir şey olmadığından katkılı benzin önerebilirler.. Normal yakıt yeterli..

Benzinlikte hayırlı olsun deyip pompa çıkmıyor diyen pompacıya 20'lik.

Formasyon turu attıran aracı tanıtana bir 50'lik toka edilir.

@silvershadow

hocam şükür kavuşturana. bu aralar yoksunuz pek. ben tutkuma kavuşurken siz ayrılma arefesindesiniz. onun burukluğuyla gidiyorum inanın yarınki teslimata.  s=sad

ilk etapta 47-39 gibi olası değerleri benzinlikte biraz indireyim de lastikçiye gidicem günün sonunda.  :D

bu basınç konusunda daha önce sizinle 31 gibi mutabakata varmıştık aslında ben öyle planlıyordum?  s=alala

95 alıyoruz, yanımızda 50-20-20 bulunduruyoruz, lastik basınçları, fotoğraf, arkadaşların mirrorlink istekleri...

sonraa...  s=sofor

:)

hocam unutmuşum, bana aracı tanıtan arkadaşa 50 ayıp olur mu? statüsü ne oluyor o kişinin?

@silvershadow Hocam yazmışken konu üzerine sorayım size ? Lastik basınçlarını benzin deposu kapağında yazana göre ayarlamamız gerek miyor mu ?

@maniax  Tekrardan hatırlatayım.

Plakayı eğer yapıştıracaksan önceden söyle ki delmesinler. Ayrıca bayi logosu da yapıştırmasınlar.

@alper32

ben bu plaka işini çok takmıyorum hocam. delsinler nolacak ki? şu anki aracımın tamponu da delik 5 senedir  :) söylemedim o yüzden. sticker ı söyledim ama zaten yapıştırmıyoruz dedi.

SATURNUS2015 dedi:
@silvershadow

hocam şükür kavuşturana. bu aralar yoksunuz pek. ben tutkuma kavuşurken siz ayrılma arefesindesiniz. onun burukluğuyla gidiyorum inanın yarınki teslimata.  s=sad

ilk etapta 47-39 gibi olası değerleri benzinlikte biraz indireyim de lastikçiye gidicem günün sonunda.  :D

bu basınç konusunda daha önce sizinle 31 gibi mutabakata varmıştık aslında ben öyle planlıyordum?  s=alala

95 alıyoruz, yanımızda 50-20-20 bulunduruyoruz, lastik basınçları, fotoğraf, arkadaşların mirrorlink istekleri...

sonraa...  s=sofor

:)

hocam unutmuşum, bana aracı tanıtan arkadaşa 50 ayıp olur mu? statüsü ne oluyor o kişinin?
Murat hocam. bayi çalışanları bahşiş almıyor prensipler çerçevesinde.  ama deoyu fullerken şayet anlaşmalı benzin istasyonları varsa irtibatı sağlıyorlar zaten 20 lik kaptırın yeter. 

bana depoda 40 tl hesaplı yaptılardı 20 tl yi pompacıya vermiştim samsunda.

lastik basıçları depo kapağındaki gibi olsun kontrol edin indirmemişlerse mutlaka fazladır. şu an bende 33 hepsi.

teslimat esnasında kadranda 0-20 km arası yapılan km normaldir. bende 15 km felandı.
ben de düşündüm de garip olmasın adamın eline 50 TL tutuşturunca :)

@SATURNUS2015

ankara çankaya doğuş bugüne kadar burnundan kıl aldırmayan kurumsal firma imajı çizdi hep. işte biz zaten fırça sürmüyoruz, biz zaten sticker yapıştırmıyoruz, artık hediye veremiyoruz vs. yarın ben de kurumsal olucam o zaman  8D

belki de istediğiniz yerden alın derler. 100 TL'lik at desem ayıp mı olur fulleyeyim mi kesin? dizele de ne güzel indirim oldu bugün benzinle arada 1 TL oldu valla resmen

@SATURNUS2015

eyvallah hocam. valla bu gece uyuyamam ben. bi anda bastı heyecan ya.  s=hiho

40 years of golf yazıyo şimdi yenilerde ama golfün 40.yılı geçen yıldı.

SATURNUS2015 dedi:
@SATURNUS2015

ankara çankaya doğuş bugüne kadar burnundan kıl aldırmayan kurumsal firma imajı çizdi hep. işte biz zaten fırça sürmüyoruz, biz zaten sticker yapıştırmıyoruz, artık hediye veremiyoruz vs. yarın ben de kurumsal olucam o zaman  8D

belki de istediğiniz yerden alın derler. 100 TL'lik at desem ayıp mı olur fulleyeyim mi kesin? dizele de ne güzel indirim oldu bugün benzinle arada 1 TL oldu valla resmen
ha şöyle. içindeki canavarı çıkartayım.  &:

sana bırakmışlarsa durumu istediğin yerden 100 tl lik al normaldir.  kimse anlamaz ve beklentisi olmaz zaten bayiden geldiğini bilmeyecekleri için.

bende bayinin stickerı vardı ama ben söktüm onu.  car of the year vardı. 2013 de aldığım için.

şu an ki teslimatlarda var mı bilmiyorum?
Her Golfte var sanırım o, bizimki 2014 bizde de var

Geri
Üst Alt