fcsrn
Moderatör
Formasyon turunda benzinliğegitmeyi teklif ediyorlar zaten &:maniax dedi:
ben de düşündüm de garip olmasın adamın eline 50 TL tutuşturuncaSATURNUS2015 dedi:Murat hocam. bayi çalışanları bahşiş almıyor prensipler çerçevesinde. ama deoyu fullerken şayet anlaşmalı benzin istasyonları varsa irtibatı sağlıyorlar zaten 20 lik kaptırın yeter.@silvershadow
hocam şükür kavuşturana. bu aralar yoksunuz pek. ben tutkuma kavuşurken siz ayrılma arefesindesiniz. onun burukluğuyla gidiyorum inanın yarınki teslimata. s=sad
ilk etapta 47-39 gibi olası değerleri benzinlikte biraz indireyim de lastikçiye gidicem günün sonunda.
bu basınç konusunda daha önce sizinle 31 gibi mutabakata varmıştık aslında ben öyle planlıyordum? s=alala
95 alıyoruz, yanımızda 50-20-20 bulunduruyoruz, lastik basınçları, fotoğraf, arkadaşların mirrorlink istekleri...
sonraa... s=sofor
hocam unutmuşum, bana aracı tanıtan arkadaşa 50 ayıp olur mu? statüsü ne oluyor o kişinin?
bana depoda 40 tl hesaplı yaptılardı 20 tl yi pompacıya vermiştim samsunda.
lastik basıçları depo kapağındaki gibi olsun kontrol edin indirmemişlerse mutlaka fazladır. şu an bende 33 hepsi.
teslimat esnasında kadranda 0-20 km arası yapılan km normaldir. bende 15 km felandı.
Her Golfte var sanırım o, bizimki 2014 bizde de varSATURNUS2015 dedi:ha şöyle. içindeki canavarı çıkartayım. &:@SATURNUS2015
ankara çankaya doğuş bugüne kadar burnundan kıl aldırmayan kurumsal firma imajı çizdi hep. işte biz zaten fırça sürmüyoruz, biz zaten sticker yapıştırmıyoruz, artık hediye veremiyoruz vs. yarın ben de kurumsal olucam o zaman 8D
belki de istediğiniz yerden alın derler. 100 TL'lik at desem ayıp mı olur fulleyeyim mi kesin? dizele de ne güzel indirim oldu bugün benzinle arada 1 TL oldu valla resmen
sana bırakmışlarsa durumu istediğin yerden 100 tl lik al normaldir. kimse anlamaz ve beklentisi olmaz zaten bayiden geldiğini bilmeyecekleri için.
bende bayinin stickerı vardı ama ben söktüm onu. car of the year vardı. 2013 de aldığım için.
şu an ki teslimatlarda var mı bilmiyorum?