ANA KONU

gdervisoglu dedi:
otev11034.jpg

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-metalize-guneslik-balonlu-60x130-cm-11034-p-OTEV11034

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-metalize-guneslik-balonlu-xl-maxi-boy-70x150-cm-11044-p-OTEV11044

Güneşlik siparişi vereceğim.. Ölçüleri farklı, alan kullanan var mıdır? Hangisi uygundur?
http://www.golftutkusu.com/aksesuar/guneslik/

Bu konu tam aradığınız yer olsa gerek ;)

@yusuf @silvershadow

Teşekkür ederim oysaki gözümün önünde duruyormuş çok bakınıp bulamamıştım.. Erzurumun yazı başka kışı başka hocam adamı şaşırtır ama en güzeli yaz ayları akşamları serin olduğundan üzerinize yelek abartmıyorum ince mont giymek zorunda kalabiliyorsunuz en doğalından klimalı yani :)

arkadaşlar bugün plaka seçtim ve turkiye gov tr den bakayım dedim. araç cinsi "ac steyşın" yazıyo.  çüş

silvershadow dedi:
Güneşlikteki lamba bende sarı yanıyor, diğer araçta beyaz. Sizdekiler ne renk?

Bagajdaki BMT yazısında bende gümüş gri zemin kullanılmış, diğer araçta beyaz zemin. Sitede siyah bir golfe baktım onda da beyaz semin vardı. Renk farkındamı sizce yıl farkındamı?
Değerli Serdar Hocam;

bütün makyaj aydınlatmaları sarı ampuldür.

Bunun nedenini sorduğum bayan Golf sahipleri: " beyaz ışıkta hortlak gibi görünmeyelim diye" olarak açıklamışlardı.

Aslında Led daha güzel durur ama sarı ışık gün ışığına en yakın ışık olduğu için tercih edilmekte.

Abi benim araç 2014 model 2015 çıkışlı.  Aracın makyaj aydınlatmalari orjinal beyaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim de aydınlatmalarım beyaz renkte

the_dr dedi:
benim de aydınlatmalarım beyaz renkte
Değerli Hocam;

Bu Güzel tespit için teşekkürler

Acaba model yılı ile beraber değişti de biz mi fark etmedik?

Selamlar

Bugün bir forumda  arkadaş 1.4 125 lik TSI motorun 150 lik ACT motorun silindir kapama teknoloji uygulanmayan bir türevi OLDUĞUNU söylemiş.

Bilgisi olan arkadaş var mı?

@aydancan

Teknoloji benzer de olsa motor farklı hocam. Arada tork ve beygir farkı var. 1.2 ile olan fark kadar fark var aralarında nerdeyse.

aydancan dedi:
Selamlar

Bugün bir forumda  arkadaş 1.4 125 lik TSI motorun 150 lik ACT motorun silindir kapama teknoloji uygulanmayan bir türevi OLDUĞUNU söylemiş.

Bilgisi olan arkadaş var mı?
Değerli Hocam;

İlk olarak şimdiki Golf'lerde kullanılan 1.2, ve 1.4 hacimli motorlar 2007 yılında kullanılmaya başlayan EA211 koduyla anılır.  Demir alaşımlı döküm  motor bloğu tüm modellerde aynı olmakla birlikte değişen motor başlığının içeriğindeki değişken zamanlı çift eksantrik  teknolojisi ve değişken zamanlı olmayan çift eksantrik teknolojisi arasındaki farktan ibarettir. Hatta 1.2 ile aynı motor bloğuna sahiptir silindir hacmi farkı kullanılan alaşım silindir başlıklarından kaynaklanır. İşte size detaylar..

Motor gücü............................................Motor ID kodu....... Maksimum Tork.............................Silindir, silindir hacmi

4300 – 5300 d/dk'da 63 kW TSI®......      CJZB      ............. 1400 – 3500 d/dk'da 160 Nm......4 silindir,1197 ccm

(Silindir devre dışı bırakılmadan)

4500 – 6000 d/dk'da 103 kW  TSI®...    CHPA    ...............1500 – 3500 d/dk'da 250 Nm.....4 silindir,1395 ccm

(Silindir devre dışı bırakıldığında)

4500 – 6000 d/dk'da 103 kW, TSI®...      CPTA    ................1500 – 3500 d/dk'da 250 Nm.....4 silindir,1395 ccm

Geçen gün bir müşterimiz aradı, aracına damlamış reçinelerin temizliğinin mini onarım tarafından karşılanıp karşılanmadığını sordu..

Tabi sigorta şirketlerinin böyle bir teminat verme durumları olamaz.. 

Zamanında benim de yaşadığım bir sıkıntıydı.. Gaz yağı ile temizlemiştim.. Sonrasında sonaxın reçine temizleyicisini aldım attım bagaja..

Çam ağaçlarına dikkat etmeyi unutmayın, insanlar görüyorum rahat rahat çamın altına park ediyorlar :)

gdervisoglu dedi:
Geçen gün bir müşterimiz aradı, aracına damlamış reçinelerin temizliğinin mini onarım tarafından karşılanıp karşılanmadığını sordu..

Tabi sigorta şirketlerinin böyle bir teminat verme durumları olamaz.. 

Zamanında benim de yaşadığım bir sıkıntıydı.. Gaz yağı ile temizlemiştim.. Sonrasında sonaxın reçine temizleyicisini aldım attım bagaja..

Çam ağaçlarına dikkat etmeyi unutmayın, insanlar görüyorum rahat rahat çamın altına park ediyorlar :)
Bir kere cam ağacı altına bırakma gafletinde bulundum ben de .

Neyseki akıllandım hemen  :'(

Bu konuda hiç bilgim yok ama sadece merakliyim. Bu alet 1000 km deki arabaya takilirmi.

Vw Golf Vıı 1.4 Tsı Racechip Ultimate Chip Tuning

Geri
Üst Alt