fcsrn
Moderatör
@SATURNUS2015 güzel duruyor evet, bende adresi verdim Yusuf Abiye, gelsin özönünkini söküp bunu yapcam, özönü sökünce yapışkan kalıyor orda Abi onu neyle çıkarabilirim, ucunu az bişey kaldırdım da yapışkan kaldı camda
Değerli Murat hocam;maniax dedi:@silvershadow
hocam şükür kavuşturana. bu aralar yoksunuz pek. ben tutkuma kavuşurken siz ayrılma arefesindesiniz. onun burukluğuyla gidiyorum inanın yarınki teslimata. s=sad
ilk etapta 47-39 gibi olası değerleri benzinlikte biraz indireyim de lastikçiye gidicem günün sonunda.
bu basınç konusunda daha önce sizinle 31 gibi mutabakata varmıştık aslında ben öyle planlıyordum? s=alala
95 alıyoruz, yanımızda 50-20-20 bulunduruyoruz, lastik basınçları, fotoğraf, arkadaşların mirrorlink istekleri...
sonraa... s=sofor
hocam unutmuşum, bana aracı tanıtan arkadaşa 50 ayıp olur mu? statüsü ne oluyor o kişinin?
Çok inatçıysa Atas'ın reçine sökücüsü var, rezistansa fazla denk getirmeden denenebilir.fcsrn dedi:@SATURNUS2015 güzel duruyor evet, bende adresi verdim Yusuf Abiye, gelsin özönünkini söküp bunu yapcam, özönü sökünce yapışkan kalıyor orda Abi onu neyle çıkarabilirim, ucunu az bişey kaldırdım da yapışkan kaldı camda
Nemli bezle deneyim eğer çıkmazsa onu denerim Hocam, sağolunnewspeed dedi:Çok inatçıysa Atas'ın reçine sökücüsü var, rezistansa fazla denk getirmeden denenebilir.@SATURNUS2015 güzel duruyor evet, bende adresi verdim Yusuf Abiye, gelsin özönünkini söküp bunu yapcam, özönü sökünce yapışkan kalıyor orda Abi onu neyle çıkarabilirim, ucunu az bişey kaldırdım da yapışkan kaldı camda
sağolun hocam tekrar iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için. umarım siz de "R"sızınızın yerini hızlıca doldurursunuzsilvershadow dedi:Değerli Murat hocam;@silvershadow
hocam şükür kavuşturana. bu aralar yoksunuz pek. ben tutkuma kavuşurken siz ayrılma arefesindesiniz. onun burukluğuyla gidiyorum inanın yarınki teslimata. s=sad
ilk etapta 47-39 gibi olası değerleri benzinlikte biraz indireyim de lastikçiye gidicem günün sonunda.
bu basınç konusunda daha önce sizinle 31 gibi mutabakata varmıştık aslında ben öyle planlıyordum? s=alala
95 alıyoruz, yanımızda 50-20-20 bulunduruyoruz, lastik basınçları, fotoğraf, arkadaşların mirrorlink istekleri...
sonraa... s=sofor
hocam unutmuşum, bana aracı tanıtan arkadaşa 50 ayıp olur mu? statüsü ne oluyor o kişinin?
Bu güzelim paylaşım platformunu kuran kişiler neden terk etsinler ki dostlar arasındayken?
buralardayım.
mutlaka takipteyim.
Malumunuz işteki mesai sonrası evde prensesim beni sabırsızlıkla bekliyor oluyor... ya da vice versa.. ben sabırsızlıkla ona kavuşmayı bekliyor oluyorum.
Muhasebecilerin vergi dönemine benzer bir yoğunluğu var bu bir iki hafta.
bitince normale döneceğim elbette.
gelelim sorulara:
*Teslimatı yapan genelde satış temsilcinizdir. teste ise teknik servisten bir usta ile çıkarsınız. teklif ederseniz şirket prensibi gereği reddederler. teklif etmeyip eve çocuklara bir şeyler alırsınız deyip servis önlük cebine sıkıştırıverin.
*Lastik basınç konusunda mutabkatımız koşulludur.
Eğer yoğunlukla şehir içinde kullancaksanız veya şehir içinde şehir içi hız limitlerine uyacaksanız 29 iyidir.
Sağım solum belli olmaz arada bir gazlarım derseniz... 31psi
ilk aldığınız haftalar araç lastikleri hızlı basınç kaybı yaşayacaktır. Tüm hepsi birden indikleri için lastik basınç uyarısı da devreye girmez haberiniz olsun.
Allah sevdiklerinizle güle güle eskitmeyi nasip etsin.
Keyifli dinlemeler 'maniax dedi:arkadaşlar; yarın nasipse saat 11'de aracımı teslim alıyorum uzuun bekleyişimden sonra. sınavım bitti kafam rahat.
@gdervisoglu hocam sağolsun 70-80 tane de şarkım sd'de hazır
bana teslimat ile ilgili sormak istediğiniz şeyler, istekler varsa şimdiden alayım. s=s18
Şehir içi 30 yeterli hocam sizin için. Şehirler arası 33. Bu civarda yapıyorum ben.maniax dedi:@yusuf hocam bu arada ben aracı çoğunlukla 1 veya 2 kişi kullanıyorum. golf'te ön arka basınç farkı gibi bir durum yok mu?
Tam ayarladıktan sonra set ettiniz mı hiç. 23e düşünce uyarı verdi bende. Meğer çivi girmişfcsrn dedi:@yusuf Hocam hiç uyarı vermedi geçen seneden bu yana, bir kaç defa kontrol ettim kendim biraz inmiş oluyordu bazıları
Yusuf hocam, haftasonu uzun yol yapıcam ilk kez. Tek kişiyim, yük çok az olacak. 29'dalar şu anda, uzun yol için 30 psi mi yaptırsam diye düşünüyorum s=s16yusuf dedi:Şehir içi 30 yeterli hocam sizin için. Şehirler arası 33. Bu civarda yapıyorum ben.@yusuf hocam bu arada ben aracı çoğunlukla 1 veya 2 kişi kullanıyorum. golf'te ön arka basınç farkı gibi bir durum yok mu?