ANA KONU

@silvershadow

ya bu erkekler hep mi böyle yoksa golf sahipleri mi bi değişik oluyo.

çöp atayım dedim, kapıcı alır dedi. yok ya dedim adam iftarını yapmış çay içiyodur şimdi ben atarım. dedi ki istersen git kullan biraz.  s=yerlerde

kıyamadım ikisine de..

maniax dedi:
@silvershadow

çöp atayım dedim, kapıcı alır dedi. yok ya dedim adam iftarını yapmış çay içiyodur şimdi ben atarım. dedi ki istersen git kullan biraz.  s=yerlerde

kıyamadım ikisine de..
Bu da çok iyimiş...

Sesli güldüm vallahi.. s=s17

Aminn, bekleyenlere de sabır versin valla..

aracın içindeki tüm ampüller led bu arada. bilginize  :'(

maniax dedi:
@silvershadow

kıyamadım ikisine de..
Az Önce Eşim  Dedi  Arabayı Karşı Apartmanın Elektrik Panosunun Önüne Park Etmişsin ,Elektrik Arızası Var Galiba Bir Kaç Adam Uğraşıyorlar Panonun Başında  Arabanın Başına Bir Şey Gelmesin Orda Allah Korusun Diye  , Bende Bir Şey Olmaz Deyip Geçiştirdim  , Sonra  İçimden Şöyle Dedim Megan Yerine Golfüm Olsaydı  Onun Yerinde Balkondan Uçmuştum Oraya Başka Yere Park Etmek İçin    &:

11 Yıldır  Kahrımı Çeken Meganım .

Nqalrg.png

@maniax

Hayırlı olsun güle güle kullanın renk seçimi çok yerinde bendede beyaz takıntısı olmasa kesin bu renk alacaktım aracta tek eksik sunroof o da kullanıma göre değişir ergo active konusunda çok doğru karar vermişiniz benim tek eksiğim ve pişmanlığım ergo active, ampul konusunda torpido ve bagajda led mi?

@maniax Hayırlı olsun Hocam, kazasız belasız binersiniz inşallah.  Fotoğrafını çekerken, veya yıkqrken felan meraklı gözlerin üzerinizde olmasına alışmanız lazım artık :D

@maniax

Hocam öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.  Lastikleriniz ne marka geldi ?

Birde sıfır kokusu nasil.? Plastik kokusu yoğun mu ?

Yukarıda Murat Hocama(maniax) kazasız belasız dedim demesine ama, siz dikkatli olsanız bile dengesizin biri geliyor vuruyor, az önce biri geldi vurdu mesela, ben sağdayım o benim solumda öndede tır var, adam gözümün içine baka baka geldi geldi küt etti geçirdi arabaya, indim adama dedim napıyon sen diye, yav sırf ben mi suçluyum sendede suç var ben gidecem diyo, bekle tutanak getiriyo babam dedim zar zor durdurdum adamı, bunlara ehliyet verip salıyokar yollara işte

Ekli dosyayı görüntüle 430

fcsrn dedi:
Yukarıda Murat Hocama(maniax) kazasız belasız dedim demesine ama, siz dikkatli olsanız bile dengesizin biri geliyor vuruyor, az önce biri geldi vurdu mesela, ben sağdayım o benim solumda öndede tır var, adam gözümün içine baka baka geldi geldi küt etti geçirdi arabaya, indim adama dedim napıyon sen diye, yav sırf ben mi suçluyum sendede suç var ben gidecem diyo, bekle tutanak getiriyo babam dedim zar zor durdurdum adamı, bunlara ehliyet verip salıyokar yollara işte
Geçmiş Olsun Kardeşim .

fcsrn dedi:
@silvershadow Abi lastik basınç uyarı sistemini nasıl ayarlıyoruz, bayiden alırken biz ayarladık dediler ama sonra kendim elimle indirip denedim uyarı felan vermemişti, burada bir hocam 30 km üzerindeyken ayarlanıyor felan demişti ama hatırlayamadım tam, konusunu da bulamadım  s=bilmem
Lastik basınç uyarı sistemi ABS sensörlerine bağlıdır ,tekerleklerin dönme sayısına göre verileri ortalama bir şekilde hesaplayarak tekerleklerin birinde basınç düşmesi olup olmadığını anlar. Hafızaya alma sırasında da sensörlerin tekerlerin turunu hesaplayabilmesi için aracın hareket halinde olması şart. Yoksa hafızaya alınan değerler gerçeği yansıtmaz.[emoji3]

Moderatör tarafında düzenlendi:

fcsrn dedi:
Geçmiş olsun....

Geri
Üst Alt