ANA KONU

fcsrn dedi:
@Çakay @cenk77 Sağolun Abilerim, Cenk Abi diğer mesajın içinde sağol, öyle deneyim bakalım birde
Kardeşim birde hava basınçlarını eşit  şekilde yapmaktansa, depo kapağında ki değerleri basmak daha sağlıklı olur. Çünkü araçlarımızın balance'ı  ön arka % 60 / % 40 dır.

Yani motor ağırlığı önde olduğu için arka tekerlerere göre , önlere daha cok hava basılmalıdır.

@cenk77

bu sistemi yapanlarin daha farklı düşünduklerini belirteyim. Set ettikten sonraki bir süreyi baz alabilirler. O an hareket etmeye gerek yok. Benim fikrim bu. Ben düşündüysem onlar da düşünmüştür.

cenk77 dedi:
@Çakay @cenk77 Sağolun Abilerim, Cenk Abi diğer mesajın içinde sağol, öyle deneyim bakalım birde
Kardeşim birde hava basınçlarını eşit  şekilde yapmaktansa, depo kapağında ki değerleri basmak daha sağlıklı olur. Çünkü araçlarımızın balance'ı  ön arka % 60 / % 40 dır.

Yani motor ağırlığı önde olduğu için arka tekerlerere göre , önlere daha cok hava basılmalıdır.
Anladım Abi, tamamdır

Yusuf Abi biri mesajı alıntıladığında veya cevapladığında bildirim gelmiyor bana, bir ayarı felan mı var @yusuf

@SATURNUS2015 Sağol Abi, Focusla yaptım foto attım yukarı da ama, görünmüyor mu

Bende ki hasar arabadan büyük, babamın bişey demeden sessizce hadi geç direksiyona eve gidiyoruz demesi, ilk kaza sonrası psikoloji felan işte, biraz moral bozuk bende, fiziken bişey yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fcsrn

Hocam çok geçmiş olsun bu arada. Araç kamerası konusuna eğilmek lazım iyice.

@yusuf Sağol Yusuf Abi, bizimkilere kaç defa dedim en azından fazla pahalı olmayan bir kamera alıp takalım ikisine de diye, tamam tamam deyip geçiştirdiler hep, sonra söyleyince kızıyorlar anca

fcsrn dedi:
@yusuf Sağol Yusuf Abi, bizimkilere kaç defa dedim en azından fazla pahalı olmayan bir kamera alıp takalım ikisine de diye, tamam tamam deyip geçiştirdiler hep, sonra söyleyince kızıyorlar anca
Hocam bu önemli bir kaza değil. Allah korusun daha kötü kazalar olabilir. Biz ne kadar düzgün gitsekte adı üstünde kaza. Tatil dönüşü bu konuya önem göstereceğim. Her üyemize lazım. Rusyada mecburi. Bu adamlar saf mi bunu alıyorlar.

@yusuf Aynen Abi, bunda bişey yok, Allah korusun ciddi kazalarda çok daha önemli kamera, misal suçlu karşı tarafta olsa arkadan vurduysan kaçarın yok adam insaflı değilse her türlü sana kitler tüm suçu, kameran vs yoksa ispatla ispatlayabilirsen

Geri
Üst Alt