ANA KONU

Polo'da dunlop gelmişti bana golfte bridgestone geldi pek memnun kalmadım :)

burakca dedi:
Polo'da dunlop gelmişti bana golfte bridgestone geldi pek memnun kalmadım :)
Bridgestone dayanıklılık olarak insanın yüzünü güldürür. Clio'da 70.000km gitti daha giderdi de :) Ön arka değiştim bir kere.

maniax dedi:
@Furkan

dunlop sportmaxx rt aslında bakarsak baya bi uluslararası testte ilk 3'e oynamış sürekli yıllardır. tam anlamıyla bir yaz performans lastiği. işin ilginci, fuel consumption efficiency rating'i "c" ve yuvarlanma gürültüsü diğer rakiplerinden 3-4 db daha düşük. tek düşük puan aldığı nokta "wear". yani biraz aşınmaya meyilli.  :D
Günlerden bir gün servise aracımı bırakmaya gittiğimde teslimat için beklerken ve zaman geçirmek için sağa sola bakınırken servise bırakılan bir highline'In üzerinde gördüm ve yüksek sesle:

"vaaay ne güzel şeysin sen"

dememe engel olamadım.

Sonra bu güzelliğin markasının Dunlop olduğunu görünce şaşkınlığım bir kat daha arttı.

Fakat daha önce yaptığım incelemede de ortaya koyduğum gibi RT serisi ne Continental ne Pirelli ne Michelin ne de başka marka bırakmış karşısında...

Şaşırtıcı bir başarıya sahip ama ben hala aynı fikirdeyim....

Ben onun sırt desenine hayranım  s=aşk

Moderatör tarafında düzenlendi:
maniax dedi:
@Furkan

dunlop sportmaxx rt aslında bakarsak baya bi uluslararası testte ilk 3'e oynamış sürekli yıllardır. tam anlamıyla bir yaz performans lastiği. işin ilginci, fuel consumption efficiency rating'i "c" ve yuvarlanma gürültüsü diğer rakiplerinden 3-4 db daha düşük. tek düşük puan aldığı nokta "wear". yani biraz aşınmaya meyilli.  :D
Hocam sigorta ve kasko işlemlerini kaça nereye yaptırdınız. Bilgi atabilirmiyiz ?

1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi.  Cam tavan+keyyles entry)

Arkadaşlar, bugün dsg aracımın vites topuzundaki yıpranma (beyazlaşma) ile ilgili olarak Alsancak Vosmer'e gittim.

Bana bir kayıt açtılar, vites topuzunun fotoğraflarını çektiler,aracın kilometresini kontrol ettiler.

Sonuç olarak durumu merkeze bildireceklerini ve alacakları cevaba göre benimle tekrar irtibata geçeceklerini söylediler.

Bu tip durumlarla sıklıkla karşılaştıkları izlenimini edindim.Bazen araç temizliği yapılırken uygunsuz kimyasallar kullanılabildiği ve bu tip hasarların oluşabildiğini söylediler.Neyse bekleyelim görelim.

cenko32 dedi:
Arkadaşlar, bugün dsg aracımın vites topuzundaki yıpranma (beyazlaşma) ile ilgili olarak Alsancak Vosmer'e gittim.

Bana bir kayıt açtılar, vites topuzunun fotoğraflarını çektiler,aracın kilometresini kontrol ettiler.

Sonuç olarak durumu merkeze bildireceklerini ve alacakları cevaba göre benimle tekrar irtibata geçeceklerini söylediler.

Bu tip durumlarla sıklıkla karşılaştıkları izlenimini edindim.Bazen araç temizliği yapılırken uygunsuz kimyasallar kullanılabildiği ve bu tip hasarların oluşabildiğini söylediler.Neyse bekleyelim görelim.
Değerli Cenk Hocam;

Ben de sonucu merakla bekleyenlerdenim  s=captain

@burakca

hocam şimdi gece gezmesinden geldim de torpido ve bagaj sarı ışık. yalnız şunu anladım ki bu araç gece için yapılmış resmen.  :mad:

xenonlar, yan ayna altı ledler, aracın sizi hadi gel dercesine karşılaması, iç ambiyans... muh-te-şem!!

çevre yolunda şeridinden kayan accentli abimizin gözlerine verdiğim zarardan dolayı özür diliyorum bu arada  8D xenon ne muhteşem bi tecrübeymiş.

şu virajda xenonların dönme olayını tecrübe edemedim. muhtemelen kendi yapıyo bişeyler ama ben göremedim.

statik dönüş farları da maşallah yan sokağı falan aydınlatıyo düşük hızlarda manevra yaparken.

gece izlenimlerim şimdilik böyle.  s=s18

Maniax Hocam kasko ve sigorta konusunda kaça hangi firmaya yaptırdınız.  Bilgi verirmisiniz?

1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi.  Cam tavan+keyyles entry)

Teklif formunda bedelsiz olarak 3LM koduyla Ü.Kodu isimli bir opsiyon var. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

@Furkan

her ikisi de güneş sigorta. kasko 1150, trafik 610 TL hocam

@Orhan Hoca

valla hocam eski aracımın da nightbreaker h4'ler dışında hemen hemen hiç bi yerine dokunmamıştım. orjinalci bi yapım var. ne önerirsiniz bana? :)

Geri
Üst Alt