Bridgestone dayanıklılık olarak insanın yüzünü güldürür. Clio'da 70.000km gitti daha giderdi de Ön arka değiştim bir kere.burakca dedi:Polo'da dunlop gelmişti bana golfte bridgestone geldi pek memnun kalmadım
Günlerden bir gün servise aracımı bırakmaya gittiğimde teslimat için beklerken ve zaman geçirmek için sağa sola bakınırken servise bırakılan bir highline'In üzerinde gördüm ve yüksek sesle:maniax dedi:@Furkan
dunlop sportmaxx rt aslında bakarsak baya bi uluslararası testte ilk 3'e oynamış sürekli yıllardır. tam anlamıyla bir yaz performans lastiği. işin ilginci, fuel consumption efficiency rating'i "c" ve yuvarlanma gürültüsü diğer rakiplerinden 3-4 db daha düşük. tek düşük puan aldığı nokta "wear". yani biraz aşınmaya meyilli.
Hocam sigorta ve kasko işlemlerini kaça nereye yaptırdınız. Bilgi atabilirmiyiz ?maniax dedi:@Furkan
dunlop sportmaxx rt aslında bakarsak baya bi uluslararası testte ilk 3'e oynamış sürekli yıllardır. tam anlamıyla bir yaz performans lastiği. işin ilginci, fuel consumption efficiency rating'i "c" ve yuvarlanma gürültüsü diğer rakiplerinden 3-4 db daha düşük. tek düşük puan aldığı nokta "wear". yani biraz aşınmaya meyilli.
İşşşte buuu s=s20 s=s20 s=s20maniax dedi:
Değerli Cenk Hocam;cenko32 dedi:Arkadaşlar, bugün dsg aracımın vites topuzundaki yıpranma (beyazlaşma) ile ilgili olarak Alsancak Vosmer'e gittim.
Bana bir kayıt açtılar, vites topuzunun fotoğraflarını çektiler,aracın kilometresini kontrol ettiler.
Sonuç olarak durumu merkeze bildireceklerini ve alacakları cevaba göre benimle tekrar irtibata geçeceklerini söylediler.
Bu tip durumlarla sıklıkla karşılaştıkları izlenimini edindim.Bazen araç temizliği yapılırken uygunsuz kimyasallar kullanılabildiği ve bu tip hasarların oluşabildiğini söylediler.Neyse bekleyelim görelim.