ANA KONU

silvershadow dedi:
https://www.youtube.com/channel/UCWVYqcvhvmsrMaVQlM0yqNg

VW grubu araçlarla ilgili deneme videoları için Kanalıma göz atabilirsiniz.
Değerli Hocam;

Maşallah

Bana kalırsa her biri  bir konu oluşturacak kadar test var burada..
Dilerseniz size konu açalım " test videoları başlığıyla"
Murat hocam aslında donanımhaberde bir konu var kısa özetli yakıt tüketim, yorumlarını eklediğim ama orda insanların sinir bozan yorumlardan sonra çok üzerine düşmedim isterseniz siz bir düzenleme yapıp videolarla birlikte ekleyebiliriz.

yusuf dedi:
https://www.youtube.com/channel/UCWVYqcvhvmsrMaVQlM0yqNg

VW grubu araçlarla ilgili deneme videoları için Kanalıma göz atabilirsiniz.
Hocam bu yolda daha hızlı devam edin ;)
Yusuf hocam önceleri sık sık araç kiralıyordum uzun uzun deneyimleme şansım oluyordu ama maddi açıdan bayağı külfetli olunca bu sıralar çok yapamıyorum.Yazı yazmayı çok sevmediğim için uzun uzun yazılar yazmadım ama soruları olan olursa yinede yardımcı olabilirim.

@burakca

valla bu renk aldım da baktım demin baya belli ediyo kendini. hakikaten nazar çekmiş. az önce sanırım kuşlar öğlen yemeği yiyip tuvaletlerini de bagaj tavan arka ledlerin ortasına yapıp gitmişler  :D

sunroof benim zevkim değil hocam o yüzden almadım. bagaja ve torpidoya dikkat etmedim. bugün iftardan sonra çıkıcam arabayla gece de bakayım bi onlara da bakarım.

@fcsrn

aynen. mavi iddialı oldu biraz.

bu arada çok geçmiş olsun hocam ya.  s=sad

Furkan dedi:
@maniax

Hocam öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.  Lastikleriniz ne marka geldi ?

Birde sıfır kokusu nasil.? Plastik kokusu yoğun mu ?
sağolun hocam. lastikler dunlop sportmaxx rt. sıfır kokusu çok güzel ya kesinlikle ağır bi koku değil. o kadar güneşte kaldı. hiç kızışık bi kokusu yoktu.  :'(

Lastikler konusunda belli bir şey yok dimi şansa ne gelirse ??

mcanerol dedi:
Lastikler konusunda belli bir şey yok dimi şansa ne gelirse ??
aynen. sanırım o dönem fabrikada ne gidiyosa o.  :) ama ben sevdim lastikleri ve desenlerini. cinturato p7 bekliyordum dunlop geldi.

maniax dedi:
@maniax

Hocam öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.  Lastikleriniz ne marka geldi ?

Birde sıfır kokusu nasil.? Plastik kokusu yoğun mu ?
sağolun hocam. lastikler dunlop sportmaxx rt. sıfır kokusu çok güzel ya kesinlikle ağır bi koku değil. o kadar güneşte kaldı. hiç kızışık bi kokusu yoktu.  :'(
Tam not verdiniz yani araca. 

Ya birde ben anlam veremedim dunlop lastiklerin gelmesine.  Kalitesi aşikâr yani.  VW gibi bir firmanın bu tarz şeylerden kaçınması hoş değil. 

1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi.  Cam tavan+keyyles entry)

@Furkan Lastik konusunda pek bir bilgim yok ama bir konuda bütün lastikleri karşılaştırmıştı @silvershadow hocam en iyisi dunloptu.

mcanerol dedi:
@Furkan Lastik konusunda pek bir bilgim yok ama bir konuda bütün lastikleri karşılaştırmıştı @silvershadow hocam en iyisi dunloptu.
Şaşırdım şuan hocam.  Ama Murat hocam karşılaştırdıysa konu kapanmıştır.  Inşallah bizimkine  dunlop gelir diyelim [emoji4]

@Furkan Aynı tepkiyi bende verdim meğersem bilememişiz lastiğin değerini :D

mcanerol dedi:
@Furkan Aynı tepkiyi bende verdim meğersem bilememişiz lastiğin değerini :D
Piyasa da marka algısı pek iyi değil dunlopun.  O Yüzden tepki veriyoruz.  Araştırmadan. Şuan dunlopun ayrı bir yeri oldu bende Murat hocamın sayesinde :)

@Furkan

dunlop sportmaxx rt aslında bakarsak baya bi uluslararası testte ilk 3'e oynamış sürekli yıllardır. tam anlamıyla bir yaz performans lastiği. işin ilginci, fuel consumption efficiency rating'i "c" ve yuvarlanma gürültüsü diğer rakiplerinden 3-4 db daha düşük. tek düşük puan aldığı nokta "wear". yani biraz aşınmaya meyilli.  :D

Geri
Üst Alt