kerimaslan27
Üye
- İsim
- kerim
Değerli Hocam@silvershadow
Murat hocam bu konuda fikir yokmu
Lastik sesi gölgelerin hepsinde var ise bu benim ilk ve son golf'üm
Birdaha hacbag almam herhalde.
Hayatımdaki ilk hacbag ve golf
Motor sesi yok lastik sesi var
Bu durumda sonraki aracım tekrar sedan olur.
Yok benim araç sorunluysa ne yapabilirim? Lastik sesinden kurtulmak için?
Ahmet Hocam@silvershadow
Murat hocam
Araçta tamirat yok. Ocakta ilk yıllık bakım yapılmış başka birşey yapılmamış. Ikıncı yıllık bakımı ben yaptıracağım.
Lastik
DUNLOOP SPORTMAXX 0515
225×45×17 32psi
Araç şuan 9.900kmde
Diğer yandan ziftleme aracın orjinalliğini bozmasın
Aynı lastik benim aracımda var., Dunlop SportMaxx RT 'ler sınıfında 67 dB ses seviyesi ile piyasadaki en sessiz lastiklerden birisidir., hatta bu sınıfta daha sessiz başka bir lastik yok diyebilirim.! Araca yalıtım yaptırmadan önce rot/balants ve aşınma durumlarını kontrol ettirmeniz daha doğru olur., balans ayarı bozulmuş/yanlış yapılmış lastik düzensiz aşınmaya bu da anormal sese sebebiyet verir., Rot/Balans ayarlarınızı ve Lastiklerde düzensiz aşınma var mı diye kontrol ettiriniz..!@silvershadow
Murat hocam
Araçta tamirat yok. Ocakta ilk yıllık bakım yapılmış başka birşey yapılmamış. Ikıncı yıllık bakımı ben yaptıracağım.
Lastik
DUNLOOP SPORTMAXX 0515
225×45×17 32psi
Araç şuan 9.900kmde
Diğer yandan ziftleme aracın orjinalliğini bozmasın
Doverları satacaktım. Sırf bu sebepten satmadan yaza doğru veya denk gelirse şimdi bile olabilir dijon arıyorum bende. 3 jantta toplam 4-5 çizim var, 1 i benim hatamdan dolayı, kalanlar lastikçinin halt yemesi. Aklıma geldikçe bende sinirleniyorum, ufak tefekte değil @caglar_61 Hocam gördü.Yeni aldığım iki haftalık A3'ümün kışlık lastiklerini taktırırken lastikçi arkadaşa defalarca dikkatli olmasını belirttiğim halde jantlarımı çizmişler. Çok değil belki ama bijonların olduğu kısımlar ufaktan ezilmiş ve her jantta ortalama 2-3 küçük çapta ezik ve çizik var. O kadar sinirliyim ki her an gidip kavga edebilirim.
Böyle giderse yazlık ve kışlıkları ayıracağım. Yaza doğru dijon jant lastik alıp a3'e takmayı düşünüyorum ciddi ciddi.
bu işi çizmeden halledemiyorlar herhalde herkes bu durumdan şikayetçiDoverları satacaktım. Sırf bu sebepten satmadan yaza doğru veya denk gelirse şimdi bile olabilir dijon arıyorum bende. 3 jantta toplam 4-5 çizim var, 1 i benim hatamdan dolayı, kalanlar lastikçinin halt yemesi. Aklıma geldikçe bende sinirleniyorum, ufak tefekte değil @caglar_61 Hocam gördü.
Değerli hocamYeni aldığım iki haftalık A3'ümün kışlık lastiklerini taktırırken lastikçi arkadaşa defalarca dikkatli olmasını belirttiğim halde jantlarımı çizmişler. Çok değil belki ama bijonların olduğu kısımlar ufaktan ezilmiş ve her jantta ortalama 2-3 küçük çapta ezik ve çizik var. O kadar sinirliyim ki her an gidip kavga edebilirim.
Böyle giderse yazlık ve kışlıkları ayıracağım. Yaza doğru dijon jant lastik alıp a3'e takmayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Kasko policenizde cam muafiyetiniz varsà fark ödemeden yetkili serviste orjinal cam taktirabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Benim ön cam çatlamış ve kenara doğru yayılmış. Değiştirmem gerekiyor fakat bu konuda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında bir fikrim yok. Kaskonun süresi aralıkta bitiyor. Doğuş yetkili servisten mi değiştirmek gerekiyor? Herhangi bir ödeme yapıyor muyuz kaskodan değişince? Araçta yağmur ve far sensörü var bu arada.
Şu an tek tesellim a3'ün üzerinde gelen jantları beğenmemem ve zaten değiştirmeyi düşünmem.Doverları satacaktım. Sırf bu sebepten satmadan yaza doğru veya denk gelirse şimdi bile olabilir dijon arıyorum bende. 3 jantta toplam 4-5 çizim var, 1 i benim hatamdan dolayı, kalanlar lastikçinin halt yemesi. Aklıma geldikçe bende sinirleniyorum, ufak tefekte değil @caglar_61 Hocam gördü.