ANA KONU

Şu an tek tesellim a3'ün üzerinde gelen jantları beğenmemem ve zaten değiştirmeyi düşünmem.

Eren, Dijon alıp taksak sırıtır mı a3'te :)  

Şu anki jantlarım bunlar. Çok cılız duruyor. Dover bile daha iyiydi.

Ekli dosyayı görüntüle 14002
Dijon sırıtmaz bence güzel durur. Şoplayacak biri vardır bizim için sanırım. :D

Dijondan ziyade audinin başka jantlarına baksanız daha güzel olmaz mı?
Hocam dijon yıllardır çok hoşuma giden bir jant. Golfümde sahip olamadım belki a3'e alırım diye düşünüyordum. Alternatifi diğer jantları da pek beğenemedim. Sizin öneriniz var ise alabilirim.

Hocam dijon yıllardır çok hoşuma giden bir jant. Golfümde sahip olamadım belki a3'e alırım diye düşünüyordum. Alternatifi diğer jantları da pek beğenemedim. Sizin öneriniz var ise alabilirim.
Dijon golfte güzel a3e golf jantı takmak nedense bende iyi bir his uyandırmadı. A3 hakkında pek bilgi sahibi değilim ama sline paket olanlardaki jantlar güzel görünüyor.

UWAis arkadaşın daveti üzerine aranıza katıldım. 

Aracım 17.11.2017 de Ankara Şaşmaz Doğuştan teslim aldığım 1.6 TDİ DSG Highline GOLF. Ankara dan katılıyorum. Bilgi paylaşımı için buradayım, tüm GOLF severlere merhaba. 

Aracım 17.11.2017 de Ankara Şaşmaz Doğuştan teslim aldığım 1.6 TDİ DSG Highline GOLF. Ankara dan katılıyorum. Bilgi paylaşımı için buradayım, tüm GOLF severlere merhaba. 
Değerli Çınar Yusuf Hocam 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz

@Uwais dostumuza da bize yeni bir arkadaş kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim.

abi merhaba ? uzun zaman sonra bu fotoyu burda görmek sevindirdi beni ?
Sen her zaman gönlümüzde baş köşedesin Golf Aşığı Yasin Hocam.

Dahaa geçen gün senin paylaştığım pozları incelerken  yakaladım yine kendimi..

Bazı şeyler asla eskimez..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tşk ederim hoşbulduk.  Paylaşımlarınızdan bir çoğunu okudum ve yararlandım.  Herkese kazasız sürüşler..

Aramıza Hoşgeldiniz Hocam. Aracınız Hayırlı olsun.

Resimlerinden görmek isteriz aracınızın. Selamlar  :'(

Merhabalar,

Aracım şuan serviste 45.000 bakımı için, uzatılmış garantiden burçlar değişecek onun onayını aldık.

Aynı şekilde şimdi telefon ile bilgi verildi, Fren hidrolik sıvısındaki nem oranı %4 'e gelmiş değiştirmeyi öneriyoruz. şeklinde, ne yapmalıyım çok acilmidir yakın bir zamanda yaptırsam sorun olur mu sizin deneyimlerinize de danışmak istedim.

Herkes bir Yantır gidiyor

Bu jantin adı nedir?

20171122_140151.jpg

Geri