ANA KONU

@Rust

Merhaba, ben de 1 yıldır aracımı ekleyemiyorum. 15 bin bakımı geldiğinde, benden kaynaklanmayan bu sorundan dolayı vw müşteri ilişkilerini aradım. Hangi servisi tercih ettiğimi sordular.  Edirne'dekine gitmek istediğimi belirttim. Bir iki saat sonra Edirne servisten aradılar ve %5 indirim yapacaklarını söylediler. Nitekim bakım indirimli yapıldı. 

@Rust@dtkorkmaz@kdombayci

İndirim konusunda telefonla arayıp internetten randevu alamıyorum dediğinizde evet %5 indirim yapıyorlar.

Volkswagenim'e araç ekleyememe (TC no kabul etmeme) sorunu önceden bende de vardı ve daha önce de bahsetmiştim, servis danışmanıma bu konuyu açtım ve o bişeyler yaptı, şimdi adıma kayıtlı olmayan ama servise benim götürdüğüm babamın şirket aracını bile görebiliyorum Volkswagenim üzerinden. 

@MSE Muhammed Hocam defalarca mail atmama rağmen ben hala online göremiyorum aracı, benimkine de el at sen olmadı [emoji847][emoji23]

iPhone using Tapatalk

@MSE Muhammed Hocam defalarca mail atmama rağmen ben hala online göremiyorum aracı, benimkine de el at sen olmadı
emoji847.png
emoji23.png

iPhone using Tapatalk
Hocam serviste manuel giriyorlar galiba. Bir aralar nüfus müdürülüğünün TC no doğrulamasını kaldırdığı konuşulmuştu. Galiba bundan dolayı sistem çalışmıyor. Servis danışmanı ekleyebiliyor ama. Ben rica ederim Hasan Bey'e, araç gelmeden yapabiliyordur inşallah  :)  

Ekli dosyayı görüntüle 1918

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MSE hocam km bilgisi girmenin esprisi nedir?
Hocam yıllık yapılan km'yi girince tahmini bakım tarihini veriyor, günceli girince de nerede olduğunuz noktayı gösteriyor başka bir esprisi yok gibi :)

4ad93523ca0c53cf7b23269e1d1677f1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE Düşünmen bile yeter Muhammed Hocam, eyvallah :)

Edit: Tapatalk sağolsun saklıyor mesajımı hocam  s=alsaa

iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
@erkanz

Erkan hocam görünmez kalemle mi yazdın :)

ddf79bfac0e48d342228dfe9f06772d2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

dh forumundan beyinsis adlı kullanıcı buradada üyemi arkadaşlar?

ilginçtir golf ile egea yı karşılaştıran cahildir demiştim 4 gün ceza almışım :)

yok ben yaklaşık 10 yıldır üyeyim oforuma gerçekten bunun için ceza aldıysam sileceğim üyeliğimi onlara üye çok bana forum :)  zaten tablet boyutundaki reklamlardan iki satır bişey okunmuyor

@mustafam33 Hocam dh de sıkıntılar çok fazla  golfle ilgili bişey öğrenemiyosun eskiden baya takip ediyordum ama son zamanlarda hondacı ve citroenci çok takılmaya başladığından bu yana ordaki forumdan bıtkıntı geldi. Artık yazıları bile okumadan geçiyorum. Ne diyeyim yönetimsel sıkıntı çok orda...Ceza almanıza gelince normaldir. Herkes birbirini şikayet ediyor.

@kimi-emd konu şurdan kaynaklanıyor bence atıyorum ben honda aldım artık dünyanın en iyi aracı honda bundan başka alınmış her mal mal değildir mantığı en iyisini ben aldım senin aldığın kötü, kendimden örnek vereyim

yurt dışında çalışırken hanıma opel corsa aldım öğrensin vursun kırsın parçalasın diye otomatik değil diye kullanamadı,

bende kasasından çok etkilendim diye cruze otomatik aldım

belli bir süre sonra türkiyeye kesin dönüş yaptım

araç eşimdeyken forumda cruze çok yakıyor gitmiyor vs... yazanlara ateş püskürüyordum

aracı kullanınca gitmediğini çok yaktığını kendim bizzat test etmek zorunda kaldım, lakin içimde kazık yediğimi kabullenmem zor oldu

yani hem aracı kullanıp hemde kazık yediğimi yazmak zor geldi ama yazdım bu sefer forumda kardeş dediklerim düşman oldu :)

citroene neden bukadar kızıyorsunuz anlamadım :)  ben c4 dizel otomatik aldım golf almadan önce acaba dedim neyse değişiklik olsun diye golf'e karar verdim

ben memnundum bana sorun çıkartmadı 

golfdende beklentimde yüksek yaş ilerleyincemidir nedir

insanın sezarın hakkını sezara veresi geliyor,

şimdi kimse kusura bakmasın ben golfü alırım gider 14-15 lt yakarsa onada lafım olur yani 

muhtemelen sildiler üyeleğimi, ben talep ettim :)  bakıp bakıp sinirlerimi bozmam en azından

Geri