hocamin daha önce de geldi önemsememiştim, az önce 2 km kadar yokuş aşagi frene dokunarak indim hanım dedi ki bagajında ceset mi var :blink:
Murat hocam,normal gibi durmuyor.Sebebi merak ettim...bagajında ceset mi var :blink:
puntoda da kokardı mesela ama o koku daha tipikti. bu aşırı igrenç![]()
Hocam vallahi ben kokuya artık frenden geliyorsa "fren balataları zorlanmıştır" , kaputun içinden geliyorsa "debriyaj zorlanmıştır" gözüyle bakıyorumhocamin daha önce de geldi önemsememiştim, az önce 2 km kadar yokuş aşagi frene dokunarak indim hanım dedi ki bagajında ceset mi var :blink: puntoda da kokardı mesela ama o koku daha tipikti. bu aşırı igrenç [emoji4]
hocam valla 2 kez oldu şimdiye kadar. bakımda bi baksınlar bakalim hayvan falan var mı diyeMurat hocam,normal gibi durmuyor.Sebebi merak ettim...
Abi o koku bendede oluyor özellikle evin garajına girerken yarım debriyaj zorlamak durumunda kalıyorum her seferinde oluyorarkadaslar bisey paylaşmak istedim;
tam olarak uzun süreli frene basılı şekilde yokuş inişlerinde mi yoksa debriyaj balatasinin zorlandığı durumlarda mı (örneğin geri geri yokuşa park etmek) kaynaklandığını anlayamadığım igrenç bi koku geliyo arabadan. hani balata kokusu gibi de degil, o hafif yanık koku yerine net bi şekilde hayvan ölüsü gibi afedersiniz
gercekten hayvan ölmüş olabilir mi acaba?
yoksa sizin balatalar da böyle mi kokuyor?
video da ekleyemiyorum![]()
Başta bozuk sanmıştım hocamMakyaj aynasinin isigi acikken guneslik gibi kullanilmak icin cama dogru daha da itince isigi kapatiyor.
By mertesref via Samsung S5
Murat hocam aynı durum benim de başıma geldi. Dik bi garajdan geri geri yarım debriyaj yukarı çıktığımda pis bi koku gelmişti. Yokuş yukarı arabayı zorladım diye kendime çok kızmıştım. Bu gelen kokuyu kafama baya takmıştım bu sebeple aracımı yıllık bakım için servise götürdüğümde bakım yapan ustaya durumu anlattım koku geldiğini de anlattım. Bana normal demişti. Ama aldığım açıkçası cevap beni tatmin etmemişti. Size katılıyorum video resim çekilemiyor duman da olmuyor ama koku 1-2 saat kaputun içerisinden gitmiyor.arkadaslar bisey paylaşmak istedim;
tam olarak uzun süreli frene basılı şekilde yokuş inişlerinde mi yoksa debriyaj balatasinin zorlandığı durumlarda mı (örneğin geri geri yokuşa park etmek) kaynaklandığını anlayamadığım igrenç bi koku geliyo arabadan. hani balata kokusu gibi de degil, o hafif yanık koku yerine net bi şekilde hayvan ölüsü gibi afedersiniz
gercekten hayvan ölmüş olabilir mi acaba?
yoksa sizin balatalar da böyle mi kokuyor?
video da ekleyemiyorum![]()
Bayağı bir tuzlu. Ama yaptıranlar olacaktır.Arkadaşlar Ender Elektronik bizim araçlara Hayalet gösterge takmaya başlamış , fiyatı biraz tuzlu ama çok güzel görünüyor.http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/golf/golf-7-5q/hayalet-gosterge.html