Arkadaşlar bugün aracımı 30000km bakımı için Gümüş İskenderun servisine götürdüm, farlardaki lekeyi de gösterdim. Benim aracımdaki lekeleri daha önce paylaşmıştım, fazla leke olmasa da ben yine de gösterdim. Servisteki elemanlarla aram iyidir, saolsun ilgili de davrandılar. Servis şefi ile aynı zamanda golf almıştık hatta onun aracını da inceledik ki şefin aracının farları berbat olmuş farkında değil, görünce şok oldu
Değişim konusunda kısa bir görüşme yaptılar ve Doğuş'tan bir mail geldi. Sağolsun Servis şefi ile birlikte okuduk inceledik; mail belli ki bu durumlar neticesinde gelen şikayetler üzerine hazırlanmış, lekelenmiş farların fotoğrafları mevcut, bu fotoğraflardaki durumlar ile karşılaşırsanız değişim için gerekli süreci başlatın deniyordu. Devamında da yine benzer fotolar konmuş ama bu fotolarda lekelenmeler daha az seviyede - benim aracımdaki gibi- bu tür durumlarda da daha hassas olunması gerektiği, değişimin gerekmeyebileceği gibi ifadeler kullanılmış. Ben de allah var baktım benim mercekler gerçekten burada değiştiren arkadaşların farlarını da düşünürsek o kadar lekeli değil. Dediler ki garantiniz daha devam ediyor 7-8 ayınız var, bi 6 ay daha bekleyelim gelişme de olursa gelin işleminizi başlatalım. Ben de tamam dedim, garantinin son aylarına doğru yine gideceğim ve değişim işlemini alacaklar inşallah.
Özetle, bu konu servislerde de artık açıklığa kavuşmuş, bilinen bir problem olarak kayda geçmiş. Gerçekten belirgin şekilde lekelenmeler mevcut ise, değişim yapıyorlar.