helsing
Üye
- İsim
- salih
Forumda yeni nesil merceklerden bahsediliyordu.Siz servise bu yönde bir bilgi verdinizmi yeni farlardan istiyorum şeklinde.Aracınız serviste kaldı mı?Evetttt Farlar değişti yenileri on numara beş yıldız. Daha önce değiştiren arkadaşlara sormuştum aydınlatmada fark oldumu diye. Yok dediler ama var hemde çok var . Lekelenme yaşayan hemen gitsin değiştirsin . Bide salıncak burçlarım değişti ki sormayın araba yağ gibi kayıyor .artık değişim yapıyor vw yağsızlık sadece ses değil esneme yada yaylanma da da zorluk çıkartıyor değişince mis gibi oldu valla onu da tavsiye ederim ilk önce yapmadı danışman para istedi bende doğuşa yazdım araba serviste danışman para istedi diye hemen beş dakikada aradılar beni ilgilendiler sabahı da bölge sorumlusu hanımefendi aradı sadece yağlamıyoruz yenileriyle değiştiriyoruz bunu disbirütör karşılıyor dede canıma minnet ben ödemeyeyim de kim karşılarsa karşılasın dedim teşekkür ettim şimdi de keyfini süürüyorum tavsiye ederim hemen yaptırın pişman olmazsınız bide yağlama 45 tl +kdv