Geçmiş Olsun öncelikle
Bu iş biraz uğraş ile çözülecektir bunu bilmeni isterim. Servis ilişkileri Bu konuda önem arz ediyor Alanya Başaran Servisi Hakkında Trabzon Bahadır da olduğu gibi pek olumlu bilgiler yok malesef. Ama bu yapmayacakları anlamına gelmez . Kaldiki Uzatılmış Garanti bu Far grubumuza kapsar Rize Voskar dan buna benzer işlem yaptirmistik. Burdaki olay servisin Bıktırma politikasıdır . Uzatılmış Garanti ise Denizde can simidi gibidir biraz zorlamak ve uğraşmak lazim. aslında buna gerek yok fakat Güzel ülkemin Guzel olmayan bazı insanları sayesinde Hakkımızı aramak ve işimizi takip etmek gerekiyor. Elimden gelen yardımi Esirgemeyeceğim ve Hayırlısıyla bu işi sonuca kavuşturalım . Görüşmek Üzere Kendine Iyi Bak Serkan [emoji106]

hocam tesekkur ederim. dediginiz gibi bu isin pesini birakmamak lazim. ben geri donusleri ve detaylari yine buradan paylasirim. umarim olumlu sonuclanir.

herkese merhabalar;
şimdi sizlere bu olay sayesinde yaşadığım durumları tek tek anlatacağım. zaten buraya yazdıktan hemen sonra doğuş'a mail göndereceğim.

"2 hafta önce garantili aracımı Alanya Başaran servise götürdüm mercekteki lekelenmeler yüzünden. ustaya gösterdim servis danışmanına gösterdim tek tek durumu anlattım. gece aydınlatmanın kötü olduğunu ve sürüş güvenliğimi tehlikeye soktuğunu üzerine bastıra bastıra belirttim. tamam dediler fotoğraflarını çektiler ve cevabın gelmesini bekledik. bu arada aracım 2013 ekim çıkışlı 1.4 tsi bluemotion highline. aracımı 3 ay önce satın aldım. benden önceki sahibi +2 yıl garanti eklettirmiş sağolsun. yani aracım garantili.

ancak vw'de aracın satışını yaparken garanti devrinin de yapılması gerekiyormuş biz tabi bunu bilmiyorduk. vdf ile görüştük ilk sahibinin rızası ve imzasını alarak aracın garantisini de benim üzerime yaptılar. buraya kadar her şey çok güzel. bu bahsettiğim olaylar için tam 2 hafta bekledik...  20 dakika önce telefonla alanya vw servis danışmanım fatih tatlısu aradı ve 'uzatılmış garantili araçlarda far değişimi maalesef yapılmıyor, o yüzden yanıt olumsuz oldu' dedi. hiçbir şey demedim ve teşekkür edip geri kalanı ben hallederim dedikten sonra telefonu kapattım."

şimdi daha önce böyle olaylar başından geçmiş siz değerli arkadaşlarımdan öncellikle yardım ve destek bekliyorum. ben gerekeni zaten doğuşa detaylı bir biçimde mail atacağım.

anlamadığım aracı alırken satış temsilcisi uzatılmış garantiyi satmak için resmen müşterilerin boğazına yapışıyor. ancak sonrasın böyle sorunlar olduğunda ise resmen ortada kalıyoruz. fardaki lekeler-ampuller vs vs. uzatılmış garanti kapsamına girmiyormuş.. yani bu demek oluyor ki; "2 yıllık aracın kendi garantisi bitmeden getirin aracı biz müdahale ederiz gerisi umurumuzda değil ne haliniz varsa görün, zaten uzatılmış garanti bir satış taktiği, alsanız da almasanız da bir işe yaramıyor." ben bunu anladım şahsen.

u-led farımdaki lekelenmelerin fotoğraflarını akşam çekip yine bu başlık altına atacağım. alanya'da yaşadığım için en yakından gören kişi sevgili [mention=208]Ender[/mention] hocamızdır.

ben bu işin takipçisi olacağım, detayları yeniden sizlere bildiririm.

ancak siz siz olun her türlü platformda hakkınızı arayın. sıfır araç alacak arkadaşlar da boşuna +2 yıl parası vermesin gördüğünüz üzere bir işe yaramıyor...

saygılarımla.

ledlerimin merceklerinin goruntusu ektedir. gordugunuz gibi rezalet durumda ama dogus ve alanya basaran sagolsun onay vermediler. kendinlerine selamlarimi tekrardan yolluyorum.
dca301c798c48119e8f83ea335af41e6.jpg
e67f4df18b4c566dd77dc3cd5123e026.jpg
36c437f81277c7a4fdff684bd1fbce3b.jpg
9138f5152f8b824e53763b3931c425c6.jpg

ledlerimin merceklerinin goruntusu ektedir. gordugunuz gibi rezalet durumda ama dogus ve alanya basaran sagolsun onay vermediler. kendinlerine selamlarimi tekrardan yolluyorum.
Peşini bırakmayın hocam. Garanti uzatma baş ağrımasın diye alınıyor ama bazen daha çok baş artırıyor

Peşini bırakmayın hocam. Garanti uzatma baş ağrımasın diye alınıyor ama bazen daha çok baş artırıyor
cok dogru soyluyorsunuz yusuf hocam yani cidden anlamak mumkun degil. iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. donus olursa buraya anlik aktaririm zaten.

Aracımı servise bıraktım bu sorunumuda dile getirdim.Uzatılmış garanti sorun olabilir dedi.Bu işlemi uzatılmış garantiden yaptıranla yazarsa bende örnek olarak göstereceğim onlara.Dediğiniz gibi her türlü diretiyorlar yapmamak için.

Benim farlarda ayni sizinkiler gibiydi, garanti bitmesine 1 hafta kala degisti ama sag farda sanki hafiften yine var
ve servis garantiden degisen parca tekrar ucretsiz degismiyor diyor, al sana dogusun baska bir sacmaligi....

Benim farlarda ayni sizinkiler gibiydi, garanti bitmesine 1 hafta kala degisti ama sag farda sanki hafiften yine var :( ve servis garantiden degisen parca tekrar ucretsiz degismiyor diyor, al sana dogusun baska bir sacmaligi....
Hocam öyle bir saçmalık olamaz bence. Garantiden değişen parça nası değişmiyormuş bir daha, yine aynı arızayı verdi. Ne yapacağız her seferinde kullanıcı mı verecek bedelini üretim  hatasının.  Ne kadar kendinden soğutmaya meyilli bu servisler ya. 

cok dogru soyluyorsunuz yusuf hocam yani cidden anlamak mumkun degil. iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. donus olursa buraya anlik aktaririm zaten.
Hocam gelişme varmı sizin durumla alakalı?Bugün servisten aradılar uzatılmış garanti olduğu için olmusuz yanıt almışlar yani değiştiremiyorlarmış.Ne yapmamız konusunda ortal noktamız var forumca bende o yoku izleyeyim.Sonuç almamız neticesinde diğer kişilerde faydalanır diye düşünüyorum.

Hocam gelişme varmı sizin durumla alakalı?Bugün servisten aradılar uzatılmış garanti olduğu için olmusuz yanıt almışlar yani değiştiremiyorlarmış.Ne yapmamız konusunda ortal noktamız var forumca bende o yoku izleyeyim.Sonuç almamız neticesinde diğer kişilerde faydalanır diye düşünüyorum.
Hocam merhaba, ben doğuşa 2 sayfa mail attım durumumu anlattım. Bugun aradilar ve uzatılmış garanti olduğu için değişim yapamayacaklarıni ilettiler. Telefonda ne desem anlamadı ve bende almanya vw'ne mail atacağımi ilettim. Yarın gün içerisinde İngilizce metin halinde mail atacağım. Dönüş olursa buraya da yazarim.

Daha önce farların fotoğrafını paylaşmıştım sanırım benim de değiştirmem gerekiyor ama servise gitmeden nasıl bir yol izlemem gerekiyor, gitmeden fotoğraf mi göndereyim yoksa gidince bakıp ona göre mi karar veriyorlar, bir de Çorum ya da Ankara'da servise götürebilirim hangisini tavsiye edersiniz üstatlar

aracımdaki ufak tefek sorunlar için servise götürecektim. bu konuyu görünce benim farlarda da bugulanma olduğunu farkettim. servise gidince farlarda bugu sorunu olduğunu söyledim. aynı gün farlarım yenileriyle değişti.

aracımdaki ufak tefek sorunlar için servise götürecektim. bu konuyu görünce benim farlarda da bugulanma olduğunu farkettim. servise gidince farlarda bugu sorunu olduğunu söyledim. aynı gün farlarım yenileriyle değişti.
Hangi servis hocam?

Daha önce farların fotoğrafını paylaşmıştım sanırım benim de değiştirmem gerekiyor ama servise gitmeden nasıl bir yol izlemem gerekiyor, gitmeden fotoğraf mi göndereyim yoksa gidince bakıp ona göre mi karar veriyorlar, bir de Çorum ya da Ankara'da servise götürebilirim hangisini tavsiye edersiniz üstatlar
Çorum Ahlatçı hakkında genelde olumlu yorumlar var, Ankarayı bilmiyorum.

Affınıza sığınarak farlarla ilgili ama farklı bir konu da danışmak istiyorum. Ayrı konu açmak istemedim sırf bunun için. 

Bugün akşam araçla gezdikten sonra yakıt için Opet'e gittim yakıtı aldım araca bindim kontağı açtım. Biraz sonra sağ far uyarısı verdi kontrol edin diye. Sonradan takılma olduğu için çok nadir hata verebiliyordu sağ far için ama kodlamasını yapmıştım şaşırdım. Kontağı kapattım tekrar açtım yine verdi. İndim baktım sağ far yanmıyor, dedim bi sen eksiktin şimdi. Bir kaç defa vurdum şöyle belki gelir diye ama yok. Kontağı kapattım tekrar açtım yine yok. En son far anahtarını 0 konumuna aldım biraz bekleyip tekrar auto ya aldım yandı sağ far. Sizce sorun ne olabilir ? 

Affınıza sığınarak farlarla ilgili ama farklı bir konu da danışmak istiyorum. Ayrı konu açmak istemedim sırf bunun için. 
Bugün akşam araçla gezdikten sonra yakıt için Opet'e gittim yakıtı aldım araca bindim kontağı açtım. Biraz sonra sağ far uyarısı verdi kontrol edin diye. Sonradan takılma olduğu için çok nadir hata verebiliyordu sağ far için ama kodlamasını yapmıştım şaşırdım. Kontağı kapattım tekrar açtım yine verdi. İndim baktım sağ far yanmıyor, dedim bi sen eksiktin şimdi. Bir kaç defa vurdum şöyle belki gelir diye ama yok. Kontağı kapattım tekrar açtım yine yok. En son far anahtarını 0 konumuna aldım biraz bekleyip tekrar auto ya aldım yandı sağ far. Sizce sorun ne olabilir ? 
Xenon lar bitiyor eren. Masraf kapıyı çaldı

Geri
Üst Alt