herkese merhabalar;
şimdi sizlere bu olay sayesinde yaşadığım durumları tek tek anlatacağım. zaten buraya yazdıktan hemen sonra doğuş'a mail göndereceğim.
"2 hafta önce garantili aracımı Alanya Başaran servise götürdüm mercekteki lekelenmeler yüzünden. ustaya gösterdim servis danışmanına gösterdim tek tek durumu anlattım. gece aydınlatmanın kötü olduğunu ve sürüş güvenliğimi tehlikeye soktuğunu üzerine bastıra bastıra belirttim. tamam dediler fotoğraflarını çektiler ve cevabın gelmesini bekledik. bu arada aracım 2013 ekim çıkışlı 1.4 tsi bluemotion highline. aracımı 3 ay önce satın aldım. benden önceki sahibi +2 yıl garanti eklettirmiş sağolsun. yani aracım garantili.
ancak vw'de aracın satışını yaparken garanti devrinin de yapılması gerekiyormuş biz tabi bunu bilmiyorduk. vdf ile görüştük ilk sahibinin rızası ve imzasını alarak aracın garantisini de benim üzerime yaptılar. buraya kadar her şey çok güzel. bu bahsettiğim olaylar için tam 2 hafta bekledik... 20 dakika önce telefonla alanya vw servis danışmanım fatih tatlısu aradı ve 'uzatılmış garantili araçlarda far değişimi maalesef yapılmıyor, o yüzden yanıt olumsuz oldu' dedi. hiçbir şey demedim ve teşekkür edip geri kalanı ben hallederim dedikten sonra telefonu kapattım."
şimdi daha önce böyle olaylar başından geçmiş siz değerli arkadaşlarımdan öncellikle yardım ve destek bekliyorum. ben gerekeni zaten doğuşa detaylı bir biçimde mail atacağım.
anlamadığım aracı alırken satış temsilcisi uzatılmış garantiyi satmak için resmen müşterilerin boğazına yapışıyor. ancak sonrasın böyle sorunlar olduğunda ise resmen ortada kalıyoruz. fardaki lekeler-ampuller vs vs. uzatılmış garanti kapsamına girmiyormuş.. yani bu demek oluyor ki; "2 yıllık aracın kendi garantisi bitmeden getirin aracı biz müdahale ederiz gerisi umurumuzda değil ne haliniz varsa görün, zaten uzatılmış garanti bir satış taktiği, alsanız da almasanız da bir işe yaramıyor." ben bunu anladım şahsen.
u-led farımdaki lekelenmelerin fotoğraflarını akşam çekip yine bu başlık altına atacağım. alanya'da yaşadığım için en yakından gören kişi sevgili [mention=208]Ender[/mention] hocamızdır.
ben bu işin takipçisi olacağım, detayları yeniden sizlere bildiririm.
ancak siz siz olun her türlü platformda hakkınızı arayın. sıfır araç alacak arkadaşlar da boşuna +2 yıl parası vermesin gördüğünüz üzere bir işe yaramıyor...
saygılarımla.