Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

Bu uyarı ile ilgili bugün servis randevum vardı. Aracım 2014 model garantisi yok, uzatılmış garanti de yok iyi niyet garantisi de yok. Mikroşalter değişecek/takılacak dediler. 804 TL fatura çıkar ama biz size gerekli yardımı sağlar 475 TL'ye indiririz dediler. Bende araçta kronik arıza var ödeme yapmam dedim, biz doğuş otoyla görüşelim size dönüş yaparız dediler. Çarşamba-perşembe sizi ararız dediler. Gelişmeleri paylaşırım burdan

Bu uyarı ile ilgili bugün servis randevum vardı. Aracım 2014 model garantisi yok, uzatılmış garanti de yok iyi niyet garantisi de yok. Mikroşalter değişecek/takılacak dediler. 804 TL fatura çıkar ama biz size gerekli yardımı sağlar 475 TL'ye indiririz dediler. Bende araçta kronik arıza var ödeme yapmam dedim, biz doğuş otoyla görüşelim size dönüş yaparız dediler. Çarşamba-perşembe sizi ararız dediler. Gelişmeleri paylaşırım burdan
Bana da aynısını söylediler. Ben de sizin söylediğinizi söyledim. Şimdi serviste yardımcı olacaklarını söylediler. Şimdi serviste mikro şalter değişimi için bekliyor. Aracı teslim aldığımda yine buradan paylaşım yaparım.

Bana da aynısını söylediler. Ben de sizin söylediğinizi söyledim. Şimdi serviste yardımcı olacaklarını söylediler. Şimdi serviste mikro şalter değişimi için bekliyor. Aracı teslim aldığımda yine buradan paylaşım yaparım.
hocam siz aracı bakım için servise mi götürüyordunuz? yani iyi niyet garantiniz var mı?

Şuan aynı sorunla doğuştayım 300-400 tl masraf olur dediler.iyi niyet garantim devaö etmekte ne dersiniz ne yapmalıyım?

@gokhan8585 kronik bi sorun olduğunu, iyi niyet gatantieininde devam ettigini buyuzden ödeme yapmayacaginizi söyleyin..diretirlerse doğuş oto ile goruseceginizi belirtin geri adım atacaklardır...

Hocam aracım 2015 model eğer 2016 olsa iyi niyetten ücretsiz yapadım dedi servisteki arkadaş şanzıman olsa yine sorun olmazdı dedi.435 tl lik ücreti 220 ye indirdi bizde kabul ettik 

@murat28 Evet benim 2 yıllık garantim yeni bitti. Başka bir yere gitmedim bakım için. Bugün parça siparişi verilmiş. Çarşamba işi bitmiş olur. Servis Danışmanı 700 TL gibi bir masrafının olduğunu iyi niyet garantisiyle 300 TL civarına düşürdüğünü sonra garantimin yeni bitmesi den dolayı ücret odemeyecegimi söyledi.

Benim aracım bugün tam 80.005 km de bu hatayı verdi insanın aklına sanki ayarlı bişeymiş gibi gelio

@gokhan8585 ayarlıysa da tam ayarlayamamışlar 5 km sapmış ama sanmıyorum tamamen tesadüf olmuş.

benim aracımındada ara sıra cıkıyor 1 saniye bile durmadan uyarı kayboluyor,forumlarda sorunun vites mekanizmasındaki temassızlıktan kaynaklığını yazmıyor gecen elim vitese sert bir şekilde carpınca aynı uyarı verdi sanırım vites mekanızmasıyla alakalı bir durum belki yazılımsal belki mekanik bi ara servise yolum düşerse göstermeyi düşünüyorum.

Servisten aldığım bilgiler şöyle : golf ve poloların tamamında bu uyarının olması normalmiş.bazı şase nolu serilerde micro şalter değişimi olmuyormuş.onlarda değişim yapmıyolarmış.bu uyarının bi zararı yokmuş bu şekilde kullanan bi sürü insan varmış.gerçekten bu wv araçları ayrı bi tutku tabi seat audidede aynı dertler var

Bu konu içinde sordum mu  bilmiyorum ama hatanın ekran görüntüsünü yakalayabilen varsa, keşke ilk mesaja ekleseniz... (Hatta iyi niyet garantisinde ücretsiz değişim vs. var mı ?  Sorunun tam olarak çözümü nedir ?  İlk mesajı düzenleyip ekleseniz...)

Daha iyi olmaz mı  30 sayfaya yakın yazı var. Oysaki 1 sayfada çözüm nedir, neler yapılır, nasıl bir uyarıdır insanlar öğrenebilir....

şimdi servisle görüştüm, aracın garantisi bittikten sonra bakımlar serviste yapılmadığı için merkezden ekstra destek alamadık dediler. ama biz yine de size yardımcı olmak isteriz, fiyat çalışması yapıp geri dönüş yapacağız dediler. 

Geri
Üst Alt