Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

IMG_6604.JPG

Hata mesajı bu şekilde. Genelde hemen kayboluyor ama 1 kez uzun kaldı ben de çekme fırsatı buldum.

Servis geri dönüş yaptı. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok son fiyat 495 TL, hediye olarak klima temizliği yaparız dediler. Sizce ne yapmalıyım? 

Benim arabada (2016 golf) da bu uyarı vardı 1.5 yıldır bu şekilde kullanıyordum, geçenlerde kavrama değiştiğinde bunun içinde bir parça ilave ettiler. 2+2 garanti olduğu için bir para ödemedim.

@Mobydick hocam yanlış anlamışsın onu demek istemedim araç hareket halinde değilken ve vitesteyken kapıyı açtığınızda bu uyarıyı veriyor demek istemiştim.  :D

Slm arkadaşlar

Sanırım benim de aynı sorun. Gösterge ekreninda hata yanıp söndü. Aralıklarla iki kez hatta okuyamadım bile.

Servise baktirayim dedim. Servis eğer bilgisayara bağlarsak hata tespiti için 453.00 tl ücret istedi. Ben de vaz geçtim. Sizden ne Kadar ücret talep ettiler.

Araç2016 golf highline iyi niyet var ama kabul edilmemesi durumu da varmış gibi bir şeyler dediler.

Öneriniz ne olur? Teşekkürler

Aynı sorun benim aracımda da vardır. Uzatılmış garanti bitmeden servise gidip kayıt açtırdım. Yaklaşık 9 ay önce. Bu konuda çalışma olduğunu, bir gelişme olursa dönüş yapacaklarını söylediler. Geçen hafta servise uğradım. Mikro şalter takacaklarını söylediler. Aracı bıraktım.  Yaklaşık 3 saat sonra aracı teslim aldım. Normalde 300 tl ücreti var dedi danışman. Ancak garanti süresi içinde kayıt açtırdığınız için ücreti sizden talep etmeyeceğiz dediler. Bakalım şimdilik bir daha uyarı almadım.

@Ertugrul72 bana da hata tespit fiyatı 535 tl dediler. eğer araca işlem yaptırmazsanız 535 tl ödersiniz dediler. daha sonra mikro şalter için 495 tl istediler. yani yaptırmazsam 535 tl, yaptırırsam 495 tl ödeyeceğim. ancak ben kronik sorun nedeniyle para ödemem dedim şu an için pazarlık halindeyiz hala.

@Sinyal hocam araç vitesdeyken kapıyı açınca "vitesi p konumuna alın" diye uyarı veriyor. burdaki bahsettiğimiz ise "hata! aracı p konumunda terk edin" hatası. aynı şeyler değil.

@Sinyal kontrol etmedim ama muhtemelen benzer uyarıdır. Kapı açıkken "Hata:Servis!" gibi bir uyarı biraz fazla olur.

Aracı p konumunda terkedin arızasını vites kolu revizyonu ile garantili bir şekilde çözebiliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı hata 2 senedir bendede mevcut.Aracı P konuma getirip terkedin diye.Ekranda Car tuşuna basınca uyarılarda Motor Aşırı Sıcak diyor.iki senedir arada bu uyarıyı alıyorum.3 kez Tekirdağ çalışkan çorluya götürdüm.Bizde hata vermiyor deyip salladılar.En son temmuz ayında hatanın hergün videosunu cekerek ve hata verdiği şekilde teslim ettim. 7.200 tl fatura çıkardılar iyi niyet falan filan 3 bin tl istiyorlar..Bana çıkardıkları listede göstergeyi değiştirmek istiyorlar ve bu cok sacma geliyor bana.Mekatronik mühendisi birine ve sanayide elektrikçilere sordum kimse anlam veremedi göstergeninde değiştirilmesine.

volkswagen.png

golf.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geçen gün uyarı uzun süre kaldı. Fotoğraf çekme fırsatı buldum. Buyrun, isteyen servis olursa gösterirsiniz. 

Neredeyse araçların %70'inde çıkan bir hata. Servisler sadece bu ayarıdan dünya para kaldırdılar. Hakkımızı aramaya devam edelim. Bu kurumsal kronik dolandırıcılara fırsat vermeyelim.

IMG_0463.JPG

Geri
Üst Alt