Şu Golfün de sorunları da bitmek bilmedi.. 4 senedir gözüm gibi bakıyorum.
Daha alır almaz haftasında sağ havalandırma kanalı garantiden değiştirildi, kısa süre sonra tekrar başladı..
O bitti güneşlik tıkırtısı başladı
Ona kendim çözüm buldum bu sefer xenon farların yükseklik ayarı ile ilgili problem başladı ve servis 1 sene boyunca normal dedi geri gönderdi.. Taki adamın biri farlarım yüzünden akşam vakti beline kadar arka camdan sarkıp el kol hareketleri yapana kadar ... Artık can güvenliğim yoktu farlar yüzünden. en ufak eğimde öndekinin dikizinde patlıyordu farlar..
Neyse ki bu sorun, bir başka sorun ile birlikte çözüme kavuştu. O ne mi ? Xenon farlardaki mercek buğu/lekelenmesi. Gerçi onu da servis başlarda kabul etmedi 1 sene de onunla uğraştık ve değişim yaptıran plakaları gösterince farlarımı değiştirdi. Değişim sonunda farların yükseklik problemi de çözülmüş oldu.
Değişim yapılalı 1 sene oldu ve buğu/lekelenme yeniden baş göstermeye başladı.
Şimdi bir de "P konumunda terk ediniz uyarısı başladı" Yetmezmiş gibi aracım eğimli yolda sağa yapılan dönüşlerde garip ve güçlü bir ses çıkartıyor ( her zaman yapmıyor) Haftaya da bunun için götüreceğim servise.. ( boş ve düz bir alanda sağa/sola sert/yumuşak dönüşler yaparak test ettim ama 1 kez olsun ses çıkartmadı.. söz konusu sesin çıktığı zamanları hatırladığımda hepsinin de sağa dönüşlerde olduğunu fark ettim )
Gözüm gibi bakmama rağmen durum böyle... Hayır rent a car'cılar gibi kullansam arabayı ne olacaktı merak ediyorum ..
Neyse ki 2015 de 95bin TL verdim. Şimdi +200 bin TL verip aynı sorunları yaşamak da vardı ... İmkanım olsa satar başka markaya geçerdim ama şu piyasa şartlarında o da imkansız..