Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

Geçen yıl yine garantiden mekanizma değişimi (doğuş oto kartal) yapıldı,bir yıla yakın bir süredir herhangi bir sorun yaşamadım.

@bunyamin81

Geçen yıl yine garantiden mekanizma değişimi (doğuş oto kartal) yapıldı,bir yıla yakın bir süredir herhangi bir sorun yaşamadım.
[mention=4688]bunyamin81[/mention]
Sorun yaşama ihtimalin yok ki abi, seni gördüğünde iki ayağı bir papuca giriyor doğuş çalışanlarının. Yine neyi değiştireceğiz diyorlar

@Tracy299 bende mikro şalter değişimi yapıldığı hafta 3 kere daha p konumu uyarısı aldım. Bende olumlu bir etkisi olmadı şalter değişiminin.

@seran Anladım hocam. Servise gene gitsek bir daha değiştirelim diyecekler.. şu arızaya bir çözüm bulamadılar

arkadaşlar merhaba bende de çıkıyor bu uyarı ama saniyelik geçiyor ekrandan okumaya fırsat olmuyor ilk iki kelimeyi okuyana kadar gidiyor ekrandan hata.İleride bir sorun yaratırmı dsg de acaba?araç 2016 dizel dsg 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam arkadaşlar;

2017-2018  Dizel araçlarda bu sorun varmı gerçi dizel benzinli farketmez şanzıman DSG. :)

@seran mikro şalter takıldı ve hala aracı p konumunda terk ediniz uyarsı çıkıyor öylemi ee servis bunun açıklamasını yapabildimi size peki.

@seran @Sinyal @Tracy299 bende 1 ay önce mikroşalteri değiştirdim. 2 yıl parça garantiniz olduğu için bu süre içinde hata tekrarlarsa ücretsiz değişim yapıcaz dediler.

Ben iyi niyetten 1.5 ay once kavramayla beraber degistirttim

Merhaba arkadaşlar, 

Aynı sorun bende de oldu. Ara ara aynı şekilde anlık hata alıyorum. İzmir Vosmer servise götürdüm. Mikro Şalter değişikliği oldu. Garantisi bitmişti ve iyi niyet garantisi vermediler. sadece %15 indirim ile 530TL ye değştirildi ki bence çok saçma. Sonuçta sürücü hatasından kaynaklı bir durum değil. Ücretsiz değiştirilmesi gerekiyordu. Bakalım tekrar aynı hatayı verecek mi? Görücez 

Arkadaşlar aracım 2016 model iyi niyet garantisi var  ne kadar ücret alıyor maslak doğuş giden varmı.

ben geçen ay değiştirirken, servisin bana dediği: eğer bakımlarınız düzenli olarak serviste yapılsaydı parça için % 100 destek alırdık dediler. doğuş'u aradım onlarda aynı şeyi söyledi. servis bakımlı olsaydınız mutlaka yardımcı olurduk dediler. eğer iyi niyet varsa ücretsiz değişmeleri lazım ya da 50-100 tl gibi birşeye.

Geri
Üst Alt