Yaptıramadım. Ellerinde parça yoktu. Hemen sipariş geçtiler yarın gelecek. Önümüzdeki hafta araca takılacak. 0 TL.Şuan servisteyim. Emanet yanımda. Yaptırmadan çıkmayacağı...
Mikro şalter için doğuş oto merkezi arayın ve ücretsiz değişim talep edin kabul edilmediği takdirde mahkemeye vereceğinizi emsal karar çıkartacağınızı bu durumun firmanız için daha kötü olur deyin, kabul etmezlerse bulunduğunuz il ilçe kaymakamlığındaki tüketici hakem hayetine araç faturanızla başvuruda bulunabilirsiniz kronik bir sorun ayıplı mal satın almış oluyorsunuz, gerekli başvurunuzu yaptıktan sonra iki üç ay sonra olumlu veya olumsuz netice alırsınız. Parça değişimi aciliyet gerektiren bir durum değil onun için bu yolu deneyebilirsiniz.ARKADAŞLAR ARAMIZDA HİÇ AVUKAT YOK MU DOĞUŞ OTO'YU MAHKEMEYE VERELİM. BİZİM GİBİ BİNLERCE İNSAN VAR HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR VE KENDİ HATALARINI BİZE YÜKLETİYORLAR. BEN BAKIMLARINI YAPTIRMIŞIM ARACIMI DÜZGÜN KULLANIYORUM NEDEN EKSTRADAN ÜCRET VEREYİM.
@bursair Merhaba, ayni hatayi bir suredir bende aliyorum dogusotoyu bugun aradım kesinlikle yazılımsal, mekanik bir sorun degil almanyaya iletmistik 15 gun oncede yazilim guncellemesi geldi dediler ve bursa dogusotodan yaptirabilecegimi belirttiler onumuzdeki haftaya randevu verdiler.. aracimin garantisi dolmustu ancak fabrikasyondan dolayi buyuk ihtimalle ucretsiz yaptirilabilir dendi.. aracinizda ayni duurum devam ediyor mu acaba?@Ender Teşekkür ederim
Benim işlem biraz uzadı arkadaşlar. Soru soranlar olmuş bana, dönüş yapmadım çünkü olayın netleşmesini bekliyorum. Doğuştan parça gelmemiş, Stokta parça kalmamış vs. vs.Yaptıramadım. Ellerinde parça yoktu. Hemen sipariş geçtiler yarın gelecek. Önümüzdeki hafta araca takılacak. 0 TL.
(4 yılı aşan aküm ömrünü doldurmuştu, gitmişken aküyü yeniledim... İndirimler vs 950tl efb varta. BİLGİNİZE...)