Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

Şuan servisteyim. Emanet yanımda. Yaptırmadan çıkmayacağı... 

@murat28 külliyen yalan benim aracım komple servis bakımlı 2015 model sabah aracı bıraktım 950 tl talep ettiler.

bende 90k bakımı için servisteyim

2 ayda bir çıkıyor dedim

meraktan sordum

düşünmeden 500 TL dedi

Şuan servisteyim. Emanet yanımda. Yaptırmadan çıkmayacağı... 
Yaptıramadım. Ellerinde parça yoktu. Hemen sipariş geçtiler yarın gelecek. Önümüzdeki hafta araca takılacak. 0 TL.

(4 yılı aşan aküm ömrünü doldurmuştu, gitmişken aküyü yeniledim... İndirimler vs 950tl efb varta. BİLGİNİZE...) 

ARKADAŞLAR ARAMIZDA HİÇ AVUKAT YOK MU DOĞUŞ OTO'YU MAHKEMEYE VERELİM. BİZİM GİBİ BİNLERCE İNSAN VAR HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR VE KENDİ HATALARINI BİZE YÜKLETİYORLAR. BEN BAKIMLARINI YAPTIRMIŞIM ARACIMI DÜZGÜN KULLANIYORUM NEDEN EKSTRADAN ÜCRET VEREYİM.

P konumu arızası vites kolundan kaynaklı bir arıza ve tamir edilebiliyor 

@niclayt  hangi servise gittiniz maslak doğuş iyi niyetiniz olsa bile 500 istiyormuş..

ARKADAŞLAR ARAMIZDA HİÇ AVUKAT YOK MU DOĞUŞ OTO'YU MAHKEMEYE VERELİM. BİZİM GİBİ BİNLERCE İNSAN VAR HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR VE KENDİ HATALARINI BİZE YÜKLETİYORLAR. BEN BAKIMLARINI YAPTIRMIŞIM ARACIMI DÜZGÜN KULLANIYORUM NEDEN EKSTRADAN ÜCRET VEREYİM.
Mikro şalter için doğuş oto merkezi arayın ve ücretsiz değişim talep edin kabul edilmediği takdirde mahkemeye vereceğinizi emsal karar çıkartacağınızı bu durumun firmanız için daha kötü olur deyin, kabul etmezlerse bulunduğunuz il ilçe kaymakamlığındaki tüketici hakem hayetine araç faturanızla başvuruda bulunabilirsiniz kronik bir sorun ayıplı mal satın almış oluyorsunuz, gerekli başvurunuzu yaptıktan sonra iki üç ay sonra olumlu veya olumsuz netice alırsınız. Parça değişimi aciliyet gerektiren bir durum değil onun için bu yolu deneyebilirsiniz.

@Vastek vites kolu mekanizması değişmiyor artık.. Mikro şalter takılıyor. Önce vites mekanizması değişimi yaptilar sorun tekrarladığı için vites kolu mekanizması değişimini durdurdular..şuan mikrosalter degisimi yapiyolar..

@Ender Teşekkür ederim 😊 
@bursair Merhaba, ayni hatayi bir suredir bende aliyorum dogusotoyu bugun aradım kesinlikle yazılımsal, mekanik bir sorun degil almanyaya iletmistik 15 gun oncede yazilim guncellemesi geldi dediler ve bursa dogusotodan yaptirabilecegimi belirttiler onumuzdeki haftaya randevu verdiler.. aracimin garantisi dolmustu ancak fabrikasyondan dolayi buyuk ihtimalle ucretsiz yaptirilabilir dendi.. aracinizda ayni duurum devam ediyor mu acaba? 

@bores90 bugün ben de konuştum. Önce aracımın servise girmesi gerektiğini, ona göre yazılımsal veya mikro şalter değişimine karar verileceğini söyledi. Servise gittim direk değişim ile 600tl civarı dediler. Tekrar şikayet edince yarın serviste sorun tespit edip fiyatlandırma yapacaklar. Bakalım nasıl bir ücret çıkacak. 

Gecen cumartesi 4.periodik bakim icin aracimi servise goturdugumde ben de bu problemden bahsettim,yazilimla guncelledik dediler.Bakalim bir daha uyari verecek mi.

Yaptıramadım. Ellerinde parça yoktu. Hemen sipariş geçtiler yarın gelecek. Önümüzdeki hafta araca takılacak. 0 TL.

(4 yılı aşan aküm ömrünü doldurmuştu, gitmişken aküyü yeniledim... İndirimler vs 950tl efb varta. BİLGİNİZE...) 
Benim işlem biraz uzadı arkadaşlar. Soru soranlar olmuş bana, dönüş yapmadım çünkü olayın netleşmesini bekliyorum. Doğuştan parça gelmemiş, Stokta parça kalmamış vs. vs.

Konumum gereği (sivas) parça bekliyorum.  İst. vs. gibi bir ticaret merkezinde olsam ben o şalteri 1 günde, gerekirse sıfırdan ürettirip taktırırdım !   El mahkum bekliyorum şimdilik.

BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA BU CUMA DEĞİŞİYOR MİKRO ŞALTER.   
Değişim yapılıp aracı teslim aldığımda burada yeniden bilgilendirme yapmaya çalışacağım. 

Bende götürdüm ,Cuma günü micro şalter takılıcak.zibüsü falan bilmem ne indirirmi derken ,400 tl ye falan düşürdü.Kronik hata için cepten para veriyoruz.Ülkede hukuk diye bi mekanizma zengine çalıştığından daha cok cepten yeriz.

Geri
Üst Alt