Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

ben aracı manuele aldıktan bir süre sonra bu hatayı verdiğini farkettim. geri ileri park ederken bazen manuele alıyordum bu huydan vazgeçtim o gün bu gündür vermiyor uyarıyı. şalter dediğiniz nedir?

Bendede aynı hata veriyor. Bir deneme üzerine sorunu giderdim sanırım. El freni otomatikteiken aracı çalıştırmadan emniyet kemerini taktığımda ve aracı stop etmeden emniyet kemerini çıkartıp otomatik el freni kendini çektiğinde uyarıyı almıyorum. Ancak Arabayı çalıştırıp emniyet kemerini taktığımda bazen otomatik frenim salmadığı bazen de P uyarısı aldım.  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar pahalı fiyat verirlerse doğus otoyu arayın demişsiniz ama hangi doğuş otoyu arayacağız veya numarası nedir

@Erdemergn Genel merkezi hocam,

VW Danışma hattı: 0212 335 04 44

Doğuş Otomotiv Kurumsal İletişim : (0262) 676 90 90

bu numaralardan biri en azından sizi ilgili birime aktarır yada numarasını verir.

@mmartins merhaba üstad, mikro sartel ile kesin çözüme ulaşıyor m? Bu şekilde araç kullansak herhangi bir sorun olur mu

@Receps 2 sene boyunca bu hatayi alarak kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Vwnin sorunu çözmesini bekledik..6 ay önce Mikro şalter takıldı ve hata bi daha tekrarlamadı..

@mmartins bugün ben de bıraktım servise indirimli yapacaklarını söylediler, siz nerede ve kaça yaptırdınız acaba

@Pufudak İzmir Vosmerde yaptırdım. uzatılmış garantiden hallettiler.herhangibir ücret ödemedim..

detaylı araştırmalarım sonucunda bu hatanın mikro şalter denen parçadan olduğu bellidir.Parça numarası 5Q0713128A

https://www.drive2.ru/l/542455607509123127/

burdada arkadaş kendi değiştirmiş bendeki araç 2015 model golf garantisi yok almanya wolswagenle mail trafiğindeyim ücretsiz yapılmasını talep ettim gerekli açıklamayı bekliyorum.

şimdi gönderdiğimi bence kimse denemeye kalkmasın adam komple indirmiş sistemi gerek yok aqa elde falan kalır sonra uğraşdur.

https://www.drive2.ru/l/531804638370857935/

Dogus ile görüştüm mikro şalter diye parca ekliyoruz diyor. Dedim bu parca araçta yok mu. Araçta yok diyor. Ee o zaman bu parca araçta olsa bu hatayı vermeyecekti. Olmayan bir parçayı araca ekleyeceksin hatayı absorbe edeceksin ve para alacaksın. Araçta bozulan eskiyen bir parca yok. Araca parca ekliyorlar. Ben bunları söyleyince doğuş oto temsilcisi bozuluyor.  Bende yurt dışında bu sorun nasıl çözülmüş yurt dışındaki arkadaşlarım aracılığıyla öğrenmeye çalışıyorum. Bakalım yurtdışında ücret talep edildi mi. Yoksa doğuş otomotiv bizi mi yiyor.  

Arkadaşlar herkes buradan paylaşım yaparsa iyi olur birbirimizi bilgilendirelim.

@zgrdrsn kardeş bu "mikroşalter"....servise söyle 750-1000 tl civarı fiyata hallederler, endişe edecek birşey yok

@golfomania @suikast32 mikro salterden yana sorun yok. Bu parca ücretsiz araca eklenmeli.. Araca parça  ekliyorlar hata ekrana gelmemesi için.  Parca geliştirmiyorlar. Kronik bu sorun. Büyük firmaysan kimseyi mağdur etmeyeceksin

Iyi  niyet  garantisi adı altında ücretsiz yada sadece parca parasına değişim yapıyorlar. YANI HERKES SERVİSE GELSIN DIYE GÖZ KORKUTUYORLAR. 

Geri
Üst Alt