Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

ucret vermeyın arkadaşlar bedavaya değiştirmek zorundalar

@Cem Nasıl yapıcağız bunu ben ikinci el aldım. 100 binde araba , adam en son 50 bindeyken gitmis servise  oradan kurtaramadık ikincisi kayıt açılmamış ordan da yırtamadık.^Üçüncüsü bu ülkede hukuk mahkeme bizden yana değil ki.Ben yarım saat uğraştım kronik hatanın parasını bizmi vereceğiz dedim.Sadece indirilim yapıldı.

@gokhanadana ben doğuş oto ile görüştüm. Benden önceki sahibinin sorumsuzluğunu neden bana yüklüyorsunuz diye. Bu sorunun 2013-2017 arası bir çok golf de olduğunu kabul etmeseler bile kronik sorun kategorisine girdiğini belirttim ve şikayet kaydı açtırdım. Sadece parça ücretinin yarısını ödettiler. 

Arkadaşlar bu arada yol bilgisayarını karıştırırken ayarlara girip fabrika ayarlarını sıfırla dedim geçtiğimiz pazar öğlen ve bu işlemi yaptıktan sonra hiç hata almadım. O zamandan beri neredeyse 5 gündür kullanıyorum, takip ediyorum hiç hata çıkmadı ki fabrika ayarlarını sıfırla demeden önce dakika başı çıkıyordu nerdeyse. Yarın sabaha benim de P konum sorunundan dolayı bursa doğuşoto da randevum vardı duruma bakıcam ücret falan yada parça değişimi talep ederlerse itiraz edicem gerekirse de işlem yaptırmıcam. Bir süre daha hata gelecek mi diye takipte olacağım. Ancak bu sorunu yaşayan arkadaşlara, yol bilgisayarı ayarlarından fabrika ayarlarını sıfırlayı denemelerini tavsiye edebilirim.

Buarada yazılım güncellemesi yaptırdıktan sonra araçta olumsuz gelişme yaşayan var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@bores90 hata bende 2.5 yılda 5 10kez ancak çıktı. Sürekli tekrarlamadığı için fabrika ayarlarına dönmekle tespit edilebileceğini sanmıyom. Mesela en son 20 gün önce ay gün 3kere çıktı ve daha tekrarlamadı. Ama yinede parça değiştiriyorum. Sonrasında çözülecek mi bakalım onu göreceğiz... 

Değişim tamamlandı. Aracı aldım 210km yol yaptım. 0 TL

Kayseri Aykan... Aracınız servis bakımlı ise yardımcı oluyorlar. Sorunlu araç çok size yönlendirmemde sorun var mı dedim, Yok dediler. BİLGİNİZE. 

Ben aynı anda birde akü değiştirdim (aküye ücret ödedim 950tl varta efb+ 70amper) şaltere para ödemedim akü yarı yarıya bedavaya geldi gibi birşey oldu :)

bende değiştirdim 500 tl ödedim uğraşmak istemedim herzaman gittiğim yer sonradan işimiz düşüyor adamlara sonra uğraştırdın bizi demesinler diye parayala yaptırdım

@bursair Merhaba, ayni hatayi bir suredir bende aliyorum dogusotoyu bugun aradım kesinlikle yazılımsal, mekanik bir sorun degil almanyaya iletmistik 15 gun oncede yazilim guncellemesi geldi dediler ve bursa dogusotodan yaptirabilecegimi belirttiler onumuzdeki haftaya randevu verdiler.. aracimin garantisi dolmustu ancak fabrikasyondan dolayi buyuk ihtimalle ucretsiz yaptirilabilir dendi.. aracinizda ayni duurum devam ediyor mu acaba? 
@bores90 Yok bir daha sorun yaşmadım bir süre sonra da aracı sattım , sorun şalter de o değişimce problem kalmıyor içiniz rahat olsun

Bende doğuş oto ya mesaj yazdım..

Sadece parça parası verdim.215 tl .Şalter değişti...Hata çıkmadı bir daha..

2014 1.2 TSİ Golf aracımı ilk bu hatayı aldığımda servis garantisinden vitesi komple değişti. Geçen sene bu hata yine ortaya çıktı ve aküyü değişince hata kayboldu. Şimdi tekrar aynı hatayı verdi. Servisi aradım, aracı görmeden bir şey diyemeyiz dedi. İyi niyet garantisini de ancak servis muayenesinden sonra söyleyebiliriz dedi.  Doğuş otoyu da aradım, hatayı anlattım, kronik hata olduğunı söyledim ama onlarda araç servis de bakılmadan bir şey diyemeyeceklerini, eğer iyi hal garantisine sokulmazsa tekrar aramamı istediler. Aracın garantisi ilk alındığında 4 yıl uzatılmıştı, tüm bakımlar servis de yapıldı ama nasıl iyi niyet garantisine girmeyebilir diyorlar anlamış değilim. Bakalım Pazartesi gününe randevu aldım. Sonucu yine paylaşırım sizinle.

Geri
Üst Alt