Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

@Burak71 garanti kapsamında vermiş olsaydı kayıt açıp garanti sonrasında da olsa değişim yapıyolardı..kime ne tutturursa mamantigiylanhatekeediyorlar malesef

Servisler ve Çağrı merkezleri her ne kadar bu hata mesajının;

* Aslında bir sorun olmadığını,
* Şanzıman vs. ile bir ilgisi olmadığını,  dile getirseler de; 

Merak ettiğim;  Kavrama sorunu yaşayıp, kavrama değiştirdikten sonra bu hatayı alan var mı ?  (mikro şalter veya vites kolu mekanizması değiştirmeden sadece Kavrama değiştirdikten sonra bu hatayı alan oldu mu?)

Servisler ve Çağrı merkezleri her ne kadar bu hata mesajının;

* Aslında bir sorun olmadığını,
* Şanzıman vs. ile bir ilgisi olmadığını,  dile getirseler de; 

Merak ettiğim;  Kavrama sorunu yaşayıp, kavrama değiştirdikten sonra bu hatayı alan var mı ?  (mikro şalter veya vites kolu mekanizması değiştirmeden sadece Kavrama değiştirdikten sonra bu hatayı alan oldu mu?)
Merhaba,

Aracım 2016 model 1.4 tsi dsg highline.

5000 ve 20.000 km’de kavrama değişimleri oldu, P konumunda terk edin olayı ise bu değişimlerden sonra gerçekleşti ve tabiki tüm onarımlar garantiden karşılandı.

Bütün bunların dışında bu sene başında zenon farlarımda lekelenme olduğu için yenileri ile bedelsiz olarak değişti.

Naçizane söylemek istediğim servisten şaşmayınız.

Saygılar.

Merhaba,
Aracım 2016 model 1.4 tsi dsg highline.
5000 ve 20.000 km’de kavrama değişimleri oldu, P konumunda terk edin olayı ise bu değişimlerden sonra gerçekleşti ve tabiki tüm onarımlar garantiden karşılandı.
Bütün bunların dışında bu sene başında zenon farlarımda lekelenme olduğu için yenileri ile bedelsiz olarak değişti.
Naçizane söylemek istediğim servisten şaşmayınız.
Saygılar.
Düzenli servis bakımı Garantili işlem demektir. Adnan Hocam Kazasız belasız Sürüşler dilerim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@niclayt ben kavrama değişimi sonrası aldım bu hatayı..3 ay önce Mikro şalter değişimi oldu ondan sonra tekrarlamadı.

Bu hatayla 2.5 yılda 5-7 defa ancak karşılaştım. Ama ilginç bir şekilde son 3 uyarıyı 1 hafta içerisinde aldım...

Önümüzdeki hafta servisteyim, çağrı merkezini aradım, sorunu anlattım ve servise yönlendirme yaptılar randevu aldık bakalım...

Birşey sorucam peki mikro şalter taktırmasak yada bişe yapmasak ne olur ? Ara da bir uyarı verse ? Yeni aldım golf 2015 dsg ondan dolayı soruyorum.

Kesin çözümü nedir peki yani kesin bişe var mı. Ve birde bu ecufast felan var tork performans vs arttırmak için. Bunu yaptırmanın bi zararı olur mu ?

@Bink teşekkür ederim. Ve Kesin çözümü nedir peki yani kesin bişe var mı. Ve birde bu ecufast felan var tork performans vs arttırmak için. Bunu yaptırmanın bi zararı olur mu ? Veya tavsiyeleriniz var mi golf 2015 dsg ile ilgili. Yeni kullanıcısıyım.

Aracı 3. bakımı için yetkili servise götürürken belki de yarım saniye yandı söndü bu P konumunda terkediniz uyarısı.(belki de daha önce konuyu forumda görmemiş olsam okuyamazdım uyarıyı) Servis görevlisine uyarıdan bahsettim. İnceleyelim dedi. 3. yıl bakımı ile birlikte vites mekanizmasını da değiştirdiler. (Seat leon 1.2 dsg 3. Yıl bakımı 20bin km)

az önce gebze yetkili servisine aracın 75 bin bakımını yaptırmak için bıraktım. bu sorunu da belirtim daha önce 2017 de garantim bitmeden kartal doğuş otoya sorunu bildirdiğimi söyledim kayıt açtırmıştım dedim görevli baktı böye bir kayıt görünmüyor dedi  :O . sen garanti bitmeden önce git sorunu anlat seni yazılımdı fabrikaydı diye uyutsunlar 2.5 sene her bakımda bu sorunu belirt ama çözüm bulunamasın. sonra çalışanlardan biri kaydı oluşturmadığı için garanti kapsamına alma ve kullanıcı hatası olmayan fabrikasyon bir hata için benden 950 tl talep et. büyük iş gerçekten tebrikler doğuş oto  (y)

Geri
Üst Alt