Güncel Bakım Masrafları

Kartal Oto sanayi Özgör Otomotiv.Müşterimdir,temiz çalışırlar bugüne kadar şikayet almadım bir konuşmakta fayda var.Adımı verirseniz fiyatta da yardımcı olurlar.
Ne işle meşgul olduğunuzu sorabiirmiyim Fatih hocam?
çok artmamıştır umarım.benim zubizu indirimi %30a çıkmıştır diye düşünüyorum. 7yaşına geldi
Yarın Zubizu %30 olması için ilk tescil tarihinin 31 Mart 2015 ten önce olması gerekir.

Ne işle meşgul olduğunuzu sorabiirmiyim Fatih hocam?

Yarın Zubizu %30 olması için ilk tescil tarihinin 31 Mart 2015 ten önce olması gerekir.
Tescil tarihi 14.05.2015 miş abi,bu da olmadı desenize :)
Kendi işini yapan bir esnafım abi :)

Masraf konusu ile dolaylı yoldan alakası olan bir soru sorayım sizlere;

İş yerinden bir arkadaşım Golf'üne ağır bakım yaptıracakmış, fakat maliyetlerden ötürü yetkili servise gitmek istemiyor.

İstanbul'da işinin ehli, başımızı ağrıtmayacak bir özel servis/usta tavsiyesine ihtiyacımız var, var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir usta/servis?
Başakşehir'de Pars Car Service var hocam. @metinkar abinin dostu, ben de kendisinin önerisiyle tanışmıştım ve pek çok kez araç götürdüm. İstanbul'da güvendiğim tek Vag ustası. https://www.instagram.com/parscarservice/

0w-20 castroll LL yagi bugün kontrol ettim, arabanin yagini ölcmek bile ayri dert, 20 viziko cok akiskan bir yag, cubukta bile durmayan yag ilk defa gördüm.
Sürüs performansi, sessizlik ve tüketime olumlu bir etki görmedim.
Bu yag kesinlikle "yakar".
Bu yüzden yillik bakimi serviste yaptiriyorsaniz bakima gitmeden önce hangi yagi kullandiklarini ögrenin, hala 30 vizikolite degerde yag kullanan yetkili servisler var, onlari tercih edin.

Yazin uzun yolda daha detayli ölcerim, ne kadar yaktigini hesaplariz.

Son düzenleme:
3F23B7E8-6636-4BDE-ABA9-D0A6B774CEBB.jpeg

CASTROL EDGE PROFESSIONAL LL IV FE 0W-20​

Benim 1.yıl bakımda koyulan bu yağ , ne derece iyi bilmiyorum ama pahalı…

Volksvagenim uygulamasındaki fiyatlarla servis fiyatları çok farklı servis daha yüksek söylüyor servis bakım masrafı ve aksesur opsiyon fiyatları örnek olarak aracımda katlanır aynada yoktu 5800 lira fiyat çıkardılar volkswagenim uygulamasında 4500 civarı

Söylediğim fiyatı 10 gün önce aldım iki servisede sordum arasında çok fark var birebir danışmanla yüz yüze konuştum uygulamada yazan fiyatı gösterdim sustular bişey diyemediler bizim fiyatımız bu işinize gelirse der gibi

Söylediğim fiyatı 10 gün önce aldım iki servisede sordum arasında çok fark var birebir danışmanla yüz yüze konuştum uygulamada yazan fiyatı gösterdim sustular bişey diyemediler bizim fiyatımız bu işinize gelirse der gibi
Aracınız 4 yaş indirimi alır ve mini bakımı 1.793₺ dir.

Zam geldiyse birşey diyemem ancak gelmedi biliyorum.

Bugün servis aradı. Aracın motoruna check up ve ön takım kontrolünün ücretsiz kontrol edilmesi için aracı servise getirmemi istediler.. Sizlere bildirim yapan oldu mu ?
Aracınız 5 yaşına gelmiş., şuan servisten toplu iğne bile alsanız (yedek parça ve işçilikte) %25 zubizu indirimi hakkınız mevcuttur., https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...panyalari/volkswagenim-servis-kampanyasi.html

Aracınız 5 yaşına gelmiş., şuan servisten toplu iğne bile alsanız (yedek parça ve işçilikte) %25 zubizu indirimi hakkınız mevcuttur., https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...panyalari/volkswagenim-servis-kampanyasi.html
Aracı geçen sene aldım esenyurt doğuş otoda mini bakım yaptırdım yağ ve filtreler değişti sadece fren hidroliği değişmedi o zamanda değiştirelim demişlerdi km 13 bindeydi o yüzden değiştirmedim 1559 lira verdim. simdi 27 bin kmde, 10 gün öncede hız sabitleyici taktırdım 5500 e mardin doğu otoda o zaman mini bakımı sorduydum bujilerin değişme tarihi gelmiş dendi 2900 lira fatura çıkardı dedim volkswagenim uygulamasında fiyatlar daha uygun bilgimiz yok dediler net cevap vermediler 2 gün öncede mardin başer otodan katlanır ayna siparişi verdim 4570 liraya pazartesi gittiğimde takılacak mini bakım fiyatınıda soracam ama fren hidroliği değişim fiyatını ben sormadan söylediler illa değişmesi gerekiyo dediler indirimlerle birlikte 458 lira dediler check-up ve ön takım kontrolü için aranmadım

Aracı geçen sene aldım esenyurt doğuş otoda mini bakım yaptırdım yağ ve filtreler değişti sadece fren hidroliği değişmedi o zamanda değiştirelim demişlerdi km 13 bindeydi o yüzden değiştirmedim 1559 lira verdim. simdi 27 bin kmde, 10 gün öncede hız sabitleyici taktırdım 5500 e mardin doğu otoda o zaman mini bakımı sorduydum bujilerin değişme tarihi gelmiş dendi 2900 lira fatura çıkardı dedim volkswagenim uygulamasında fiyatlar daha uygun bilgimiz yok dediler net cevap vermediler 2 gün öncede mardin başer otodan katlanır ayna siparişi verdim 4570 liraya pazartesi gittiğimde takılacak mini bakım fiyatınıda soracam ama fren hidroliği değişim fiyatını ben sormadan söylediler illa değişmesi gerekiyo dediler indirimlerle birlikte 458 lira dediler check-up ve ön takım kontrolü için aranmadım
Siz volkwagenim uygulamasında yazan fiyatı ve servisin söylediği fiyatları dikkate almamalısınız.!!

Tek dikkat etmeniz gereken şey %25 zubizu indirimi yapıp/yapmadıklarıdır.!! Ve zubizuyu yapmaya mecburlar.

Eğer (yedek parça ve işçilikte) %25 zubizu indirimi yapmıyorlar ise Doğuş Merkeze şikayet ediniz., Distribürtörün koyduğu kuralı yerine getirmek zorundalar., Bunu sağlamıyor ise şikayet edin., genel merkez onların akılarını başlarına getirirler. Telefondaki personeller sabit fiyatlar dışında indirimler hakkında bilgi sahibi olmazlar.,

Fren hidroliği her 2 sene de bir değişmesi gerekir.

Bujiler 60.000 km ‘de değişmesi gerekir., daha erken değişmesi için teknisyen bujinin kontrolünü sağladığında eskime belirtileri şayet var ise daha erken değişebilir., telefonda kafadan sallamasyon değişecek demek ile olmaz öyle.

Sizin geçen sene doğuşa yaptırdığınız TAM BAKIM(Bütün filtreler değişir).

Mini bakım bu yıl çıktı ve sadece yağ+Yağ filtresi değişiyor.

Ayrıca volkswagenim uygulamasında gördüğünüz bakım fiyatı!
7 yaşını doldurmuş araçların mini bakım fiyatı.
Yani işçilik ve filtreden %30 + yağdan %16 düşülmüş halidir.

Sizin araç 5 yaşında olduğu için İşçilik ve fitreden %25 + Yağdan %16 düşülür.

Aracınızın mini bakımı bu durumda Yağ ve yağ filtresi değişimidir ve 1.528₺ dir. Yeni Zam gelmedi ise!

Zubizu indirimi için araç(Ruhsattaki) sahibinin zubizu üyeliği olması şartı var diye biliyorum.
(Zubizu uygulamasını telefonunuza yükleyip araç bilgilerini girdikten sonra telefondan uygulamayı kaldırabilirsiniz)

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt