8-10 senede bizim de her yerimiz yipraniyor[mention=61]Terms[/mention] Bir yerde okumuştum ortalama 8-10 sene gibi ve Sıcak olan bölgelerde yıpranma biraz daha fazla diye...
Yemisim hortumlarin yipranmasini salla gez toz keyfine bak
8-10 senede bizim de her yerimiz yipraniyor[mention=61]Terms[/mention] Bir yerde okumuştum ortalama 8-10 sene gibi ve Sıcak olan bölgelerde yıpranma biraz daha fazla diye...
Mert Bey@Terms Bir yerde okumuştum ortalama 8-10 sene gibi ve Sıcak olan bölgelerde yıpranma biraz daha fazla diye...
Merhaba 2016 1.4tsi icin on balata degistirecegim, fiyat uygun geldi. On balatalar 2 li set oldugu icin 1 adet girilmis sanirim. Bu balata eco seri mi orijinal parca mi ? Ses vs gibi sikayetiniz oldu muÖn fren balatalarını yeniledik.Değiştirmek isteyenlere ön bilgi olsun.
2016 1.6 tdi manuel 62 bin km de. Ön fren balata değişimi % 25 indirimli 741 TL + Akü kodlama 64 TL
Ekli dosyayı görüntüle 49707
Merhaba ön fren balatalar 1 set şeklinde (sağ-sol) değişti.Eco seri için 500 lü bi rakam söylemişlerdi ben fabrikasyon olan diğerinden istedim oda 741 tl tuttu.Ses hiç olmadı ve fren hassasiyeti arttı memnunum tavsiye ederim.Dışarda Ate taktırsaydım yaklaşık aynı fiyata gelecekti bende yetkili serviste taktırdım.Merhaba 2016 1.4tsi icin on balata degistirecegim, fiyat uygun geldi. On balatalar 2 li set oldugu icin 1 adet girilmis sanirim. Bu balata eco seri mi orijinal parca mi ? Ses vs gibi sikayetiniz oldu mu
12 saat önce bunu yazmıstım.Disk değişimi sırasında , iş bilmez ustalar boşta kalan kaliperleri aşağı salarsa, ve tüm kaliperin ağırlığı fren hortumuna binerse, tabiki fren hortumu yırtılmaya maruz hale gelir.
Yırtılma sebebi sadece budur.
Balata değisirken sorun yok. Kaliper sabit........