Güncel Bakım Masrafları

[mention=61]Terms[/mention] Bir yerde okumuştum ortalama 8-10 sene gibi ve Sıcak olan bölgelerde yıpranma biraz daha fazla diye...
8-10 senede bizim de her yerimiz yipraniyor

Yemisim hortumlarin yipranmasini salla gez toz keyfine bak

@Terms Bir yerde okumuştum ortalama 8-10 sene gibi ve Sıcak olan bölgelerde yıpranma biraz daha fazla diye...
Mert Bey

Hazır Antalya dasınız Arslan ustanın çayını içmeye gidip sorsanız, bizleri de aydınlatsanız ne güzel olurdu.

Ben arıyorum Arslan usta yoğunluktan telefonuma bakamıyor sanırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Terms Antalya Merkezde yaşamıyorum 😔 Orada olsam mutlaka selamınızı iletirdim...

Ön fren balatalarını yeniledik.Değiştirmek isteyenlere ön bilgi olsun.

2016 1.6 tdi manuel 62 bin km de. Ön fren balata değişimi  % 25 indirimli 741 TL + Akü kodlama 64 TL  

Ekli dosyayı görüntüle 49707
Merhaba 2016 1.4tsi icin on balata degistirecegim, fiyat uygun geldi. On balatalar 2 li set oldugu icin 1 adet girilmis sanirim. Bu balata eco seri mi orijinal parca mi ? Ses vs gibi sikayetiniz oldu mu

Merhaba 2016 1.4tsi icin on balata degistirecegim, fiyat uygun geldi. On balatalar 2 li set oldugu icin 1 adet girilmis sanirim. Bu balata eco seri mi orijinal parca mi ? Ses vs gibi sikayetiniz oldu mu
Merhaba ön fren balatalar 1 set şeklinde (sağ-sol) değişti.Eco seri için 500 lü bi rakam söylemişlerdi ben fabrikasyon olan diğerinden istedim oda 741 tl tuttu.Ses hiç olmadı ve fren hassasiyeti arttı memnunum tavsiye ederim.Dışarda Ate taktırsaydım yaklaşık aynı fiyata gelecekti bende yetkili serviste taktırdım.

Disk değişimi sırasında , iş bilmez ustalar boşta kalan  kaliperleri  aşağı salarsa, ve tüm kaliperin ağırlığı fren hortumuna binerse, tabiki fren hortumu yırtılmaya maruz hale gelir.

Yırtılma sebebi sadece budur.

Balata değisirken sorun yok. Kaliper sabit........
12 saat önce bunu yazmıstım.

Tesadüf ? 3 saat önce video koymuş ???

Merhaba arkadaşlar kaçınılmaz son benide buldu 😊, 1.4 tsi 63 bindeki golf 7 aracımda antifriz kaçağı sebebiyle devirdaim pompası değişti.

6DD5E0C6-3CA1-4CB8-B257-FAE14551AD7D.jpeg

@canerr Geçmiş olsun.
Aracın model yılı neydi acaba?

Birde neden Antifiriz  G12 koyuldu G13 olması gerekiyordu diye hatrlıyorum.

@Terms teşekkürler, 2015 model atacım , Bende sordum neden g12 diye ww muadillik veriyor dediler.

@canerr İlginç. Genleşme kabında G13 yazıyor. G13 ün muadili G12 olmamalı.

Israr etseydiniz G13 diye.

@Terms ısrar ettim tabiki ama , ellerinde olmadıgını söylediler,  g12 kullanıyoruz dediler.Aracıda hemen almak istedigim için uzatamadım yani.

golf 7 2014 model  dizel highline 120 bin km bakımı ne kadar tutar acaba bilen var mı? zibizu indirimi, yaş indirimi vs cazip oluyor mu yetkili serviste yaptırmak?

manuel vites. 

triger kayışı değişecek.  bir de şu su pompası filan denmiş. o mutlaka sorun çıkarıyor mu? 

teşekkürler

@audis8 su pompasını kontrol ediyorlar kaçak ya da paslanma daha doğrusu önünüze yakın zamanda problem olacağını öngörürlerse tavsiye ederler.

Su pompası dahil yaklaşık 4500-5000 civarı.

Bunun yanında yakıt filtresi , fren hidroliği de aynı zaman denk gelmiş olabilir. Onlar için de 500-700 arası ekleme yapılabilir.

Tamamen yaklaşık olarak yazdım. 

İsterseniz herhangi bir bayiiyi arayın ve teklif alın. güncel fiyatlar ile aracınızın yaş hesabı ve neler yapılması gerektiği ile ilgili teklif gönderirler.

Geri
Üst Alt