Merhaba daha önce de konuşuldu sanırım ama tam kesin bilgi edinemedim.Golf 1.4 tsi için yağ alacağım toptec 4200 4 litre yeterli geliyor mu yoksa 5 mi almam gerekiyor.4 küsür litre alıyor deniyor ama servis bakım kağıdında 4 litre fiyatlandırılmış.
4 lt yeterli hocamMerhaba daha önce de konuşuldu sanırım ama tam kesin bilgi edinemedim.Golf 1.4 tsi için yağ alacağım toptec 4200 4 litre yeterli geliyor mu yoksa 5 mi almam gerekiyor.4 küsür litre alıyor deniyor ama servis bakım kağıdında 4 litre fiyatlandırılmış.
Hocam tekrar baktım ama o formu bulamadım, sanırım bakımdan çıktıktan sonra atmışım. :/Hocam bu bahsettiğim faturada yazmaz., size verdikleri müşteri istek formunda veya iş emri evrağında yazar., periyodik bakım yapılacak veya yağ değişim servisi yazar
Sağlık olsun hocam..Hocam tekrar baktım ama o formu bulamadım, sanırım bakımdan çıktıktan sonra atmışım. :/
2012 dsg seat araç için şifahi olarak sormuştum 1 ay kadar önce, 10 bin TL -%20 zubizu indirim demişlerdi bana, vw lerde zubizu indirimleri daha fazla sanırım yaş arttıkçaMerhaba Yetkili serviste DSG kavrama değiştiren oldu mu garantisiz ne kadara yapıyorlar
Yetkili serviste yapılan işlemler değişen parçalar vs.. 2 yıl garantilidir.Merhaba Yetkili serviste DSG kavrama değiştiren oldu mu garantisiz ne kadara yapıyorlar
Normal liste fiyatından yaparlar., buna ilaveten (yedek parça ve işçilikte) %15-30 arası zubizu indirimi olur (yapılan indirim oranı aracın yaşına göre değişiklik gösterir)., yapılan işlem 2 yıl garanti altında olur., vw zubizu servis kampanyası detay; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kampanyalar-ve-finansal-cozumler/servis-kampanyalari/zubizu-servis-kampanyasi.html@forzaGilles aslında yanlış kurmusum cümleyi
Garantisiz araçta ne kadara yapıyorlar kavramayı
Doğrusu bu olacak