Güncel Bakım Masrafları

@Omer58 Hayır hocam.
Bakım işçiliği, yağ değişim ve balata değişim işçiliği ayrı ayrı alınmış birde üstüne diğer detaylar yazılmış. Daha ne işçiliği aldılar ki diye merak ettim.

Edit; Sonradan farkettim hocam. Alttaki 3 kalemin toplamıymış.

Moderatör tarafında düzenlendi:

güncel akü değişimi yapan varmı 1.2 tsi efb akü sanırım 69 a idi..

güncel akü değişimi yapan varmı 1.2 tsi efb akü sanırım 69 a idi..
Perşembe günü değsim yaptırdım...

Normal dedikleri aku 1400 dediler 

Eko serisi 1.081 tl dendi hocam 

2 side 2 yıl garantili 

Aracım 2014 1.2 tsi golf 103 binde orjinal aküsü yeni bitmişti 

Elerin de sadece ekonomik serisi varmış onu taktilar şimdilik sıkıntı yok deniyorum 59 Ah 

Servis geldi kapıda değsim yaptı gitti zibuzu indirimi 860 tl yol yardim ücreti alınmadı adiyaman vimsa farkı...

Gerçekten çok kaliteli servis...

Ödeme için servise gittiğimde fren hidroligi ni de degistirdiler 190 t Dr ona verdim 

• Beğen
Tepkiler: SCC
Şimdi 1081 mi 860 mı ödediniz ben anlamadım birde aküyü tanıttılarmı araca..ayrıca ekonomik seri ile normal arasında ne fark var ben halen çözemedim 

Şimdi 1081 mi 860 mı ödediniz ben anlamadım birde aküyü tanıttılarmı araca..ayrıca ekonomik seri ile normal arasında ne fark var ben halen çözemedim 
Hocam eko seri aku şu anda 1081 tl 

Ben 860 ödedim işçilik dahil 

Yaştan dolayı %25 parça ve işçilik indirim uygulandı zibuzu 

Fatura araba da gönderemedim...

Aku tanıtıldı kodlandi verildi orjinal akü sonuçta....

Bide 1400 luk aku var oda 59 Ah ister onu taktitin ister eko serisini 

Ben eko tavsiye etmem fakat ellerinde yokmuş aracım da kapının önünde çalışmadı geldiler değiştirdiler sıkıntı olmadı...

Dışarıda 59 Ah aku yok 60 almak zorundasın onu da kodlatmak benim için dert bulamadım kodlayani en güzeli temizi servis ücretsiz yol yardım garanti kodlama herşey dahil 860 araciniz 6 yaşı doldurduysa sanırım zibuzu indirimi var eko da...

yok normal olsun derseniz 1400 den %25 düşer onu taktirirsiniz fiyatlar güncel bu şekilde 

@Mmt0634 anladım  benim araç 2015 model ..vartanın 60A piyasada  onu takarsak kodlamaya gerek kalmaz..arada 1A var 1A için kodlamaya gerek olmaz diye düşünüyorum...kodlama sarj süresi için gerekli yoksa aküde kart yok ki kodla tanıtasın..kapasitesini araca yüklüyorlar 60Ah diye doluluk oranını falan saglıklı göstersin şarj dinomosu şarj süresini yapsın diye yoksa kodlamaya gerek yok..ha teyp vs problem çıkarsa o zaman kodlamaya gerek var..araç kapalı iken aküyü söküp yenisi takarsak teyp sıkıntı çıkartıyormu onu bilemiyorum işte..

@reko kotlama denilen konu o kadar gereksiz ki bi o kadar da kafa karistirici bir konu...

60 A taktınız anda bariz start stop çalışmayacak tek önemli konu o başıma geldi daha önce teyip falan çalıştı fakat citti sorunlar çıkıyor dendi kotlama şart kotlama yapamazsaniz imkanınız yoksa ki ben şu anda adiyamandayim kotlama yapacak biri bulamadığım için servise gittim ayrı konu yoksa varta iyidir tabiki fakat düzen tutmuyor 1 A devede kulak evet bakıldığı takirde sıkıntı olmaz gibi...

Gıcıklik olsun dıe 59 A koymuşlar zaten 59 A lik aku takın kodlama ya gerek yok yola devam ama ne yazık ki piyasa da 59 A diye birşey yok 

Kodlama işini garantiye alırsanız istediğinizi takın fakat kodlama imkanınız yoksa çok araştırdım çünkü elektronik sistem çok riske atmayın gidin servise degsim yapsınlar tavsiyem budur 

Alalı 3 hafta oluyor ve iş dolayısıyla bakımı 3 hafta daha bekletmem gerekecek fakat unutmadan:

Ekli dosyayı görüntüle 38555

Yağ, kendi sitesinden: 312 TL
Filtreler, uzmanparça: 142 TL
Ustaya da 50 TL çalışır büyük ihtimalle.

Toplam 504 TL; şimdi dolar düşünsün.

Bu arada, Castrol'den Liqui Moly'e geçiyorum. Yetkili servisten karter tapası almıştım; engine flush olmayacak. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Bende liqui alıcam 210₺ Gidip servise versem kabul ediyorlar mı? Siz servise vermeyecekseniz galiba

@farukal hocam 265₺ olmasın o.

Bu arada aracını ocak 2020 ilk arısında atakent sahilde gördüm sanırım boeing 737

@Terms ankaradan alıyorum ben nakit 210 a hocam :)  evet doğrudur atakentte oturuyorum oralardayım genelde görürseniz tanışalım :)

@farukal Hocam ben Adana da yaşıyorum.

Senede bir defa Samsun atakent(kurupelit) 'te 3-4 gün, 3-4 günde Ünyede kalıyorum.

Aracım 2016 model yıllık bakıma gtrdm 60000 km normal bakım artı bujı degısımı 1515 tl ödedım dogus oto ıstanbul

Geri
Üst Alt