Değiştirmeyi düşünüyorsanız araca uygun olan akü: Varta EFB 70ah (N70 kodlu)Soğuklar yaklaşıyor, akü mevzusunu bir daha gözden geçirelim.
Aracımda (1.6 Dizel) 70 ah EFB + akü mevcut, bu ay tam 4 yaşını dolduruyor akü. Start Stop çalışmasında vs. sıkıntım yok. Çalışıyor. Ancak ilk marş basışlarda sanki farlar bi göz kırpıştırıyor. Aracımı ortalama 3-4 günde bir kullanıyorum, kısa süreli yatıyor diyebiliriz. Soğuklar da yaklaşıyor, ki Kütahya soğuk oluyor, dedim beni yolda bırakmadan yenilesem mi?
Varta EFB 70'lik 750-800 arası fiyatlar aldım.
Mutlu AGM 70'lik 850 lira fiyat aldım.
Mutlu EFB 72'lik 650 lira fiyat aldım.
Aracıma AGM 'yi alsam nasıl olur, kodlama vs. muhabbetini yapmadan taksak sıkıntı verir mi?
Yada 72 amperlik taksak ne gibi sıkıntı çıkarır?
Şimdiden teşekkürler cevap yazanlara...
1.0 tsi motorun tam 4 Litre kapasitesi var.@forzaGilles Hocam 1.0 tsi araç için 4L liqui moly yağ yetiyor ama motor kapasitesi tam olarak ne kadar alıyor. Tam 4L alıyor mu ?
1.0 Tsi motor kapasite bakımından 1.2 ve 1.4 tsi ile aynı olması şaşırttı açıkcası Büyük farklılıklar yok o zaman diğer motorlar ile 1.0 arasında1.0 tsi motorun tam 4 Litre kapasitesi var.
1.0/1.2/1.4 tsi motorların yağ kapasitesi 4 Litre 'dir., sadece 1.5 tsi motor 4,3 Litre
aldım hocam 4200 top tech -05/2020 tarihli üretim@farukal bence de.Ben geçen yıl ilkkez Liquly molly aldım memnun kaldım herkese de tavsiye ederim.Ancak yağ satan bayiye sorduğumda pandemiden dolayı fabrika tam üretim yapmadığından ellerinde 2019 yılı motor yağı varmış.İnşallah satan biyer buluruz
Ayrıca yağı almadan önce yetkili servise sordum kabul ediyoruz dediler.