Güncel Bakım Masrafları

@farukal Hocam aradım görüştüm şimdi.İlgili firmadan serdar bey bilgi verdi.4lt.için nisan/2020 üretim varmış fiyat 300 tl dedi.Yeni üretim yılı 1,5 hafta sonra gelir dedi.Alacak olan arkadaşlar yetkili bayiyi arayabilir.Tiboil:0312 278 3008 / satış serdar bey.Ayrıca mann marka filitlere de satıyormuş.

@cengiz74 Evet Mann marka orjinal filtre temin ediyor. Fakat ben almayacağım iyi niyet garantisi sürmesi için servisten bakım yaptıracağım. Garantisi bitmiş arkadaşlar görüşebilirler. 

@farukal Ayrıca forum kullanıcılarına özel fiyat da verebileceğini söyledi..alacak olan arkadaşlara düşünün derim.Herşey forumdaşlar için.. :)

@tuncer_2632 ben yağımla gidicem yok dersede yapcak bir şey yok :)  

-yetkili servisi aradım. 45 bin bakımı için filtreler karter tapası cam suyu + işçilik 600₺ olarak fiyat teklifi aldım. Yağ bu fiyatın içinde değil. Yağı kendim götüreceğim. Dışarıdan yağ kabul ettiklerini söylediler. Bu yönde yapıldığında daha uyguna geldiğini görüyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@farukal Liq.molly yağı zaten wv 'nin onayladığı bir yağ.Kabul edeceklerdir ya da gitmeden bi arayıp öğrenin.

Arabayı kaldırdılar 1 saattir öyle duruyor, yağın iyice damlaya damlaya süzülmesini bekliyorlar sanırım  :p

Periyodik Bakım 1160 tl dediler bakalım ekstra birşey çıkmazsa..

(Zubizu indirimi vs dahil)

IMG20201105161038.jpg

Arabayı kaldırdılar 1 saattir öyle duruyor, yağın iyice damlaya damlaya süzülmesini bekliyorlar sanırım  :p

Periyodik Bakım 1160 tl dediler bakalım ekstra birşey çıkmazsa..

(Zubizu indirimi vs dahil)

Ekli dosyayı görüntüle 39559
Konudan bağımsız fotoğraf hoşuma gitti

Arabacı ruh'la alakalı sanırım servis ortamını seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: SCC
Konudan bağımsız fotoğraf hoşuma gitti

Arabacı ruh'la alakalı sanırım servis ortamını seviyorum :)
Ben de sanayi ortamını seviyorum, arabanın yanından ayrılmam hep yaptıklarına bakarım bilmediğim şeyleri sorarım falan..

Serviste böyle uzaktan uzaktan bakışıyoruz  :p

Araç 2018 1.0 tsi 3. Bakımını yaptırdık

Servis Kayseri Aykan

Listede yazan 1. Lt antifrizi diğer aracım için aldım.

Yani 1159 liraya mal oldu periyodik bakımı.

Screenshot_2020-11-05-18-56-02-20.png

Merhabalar araç 114bin km de 1.6 dizel dsg comfortline. Bugün Ankara eskihisar dan alttaki zubizu indirimli bakim teklifini aldım. Ek olarak volan, akü ve devirdaim pompası işçilik dahil fiyatı da bu şekilde. Özellikle @forzaGilles hocamin yorumlarını bekliyorum :)  parça kodlarına baktığımız zaman bir yamukluk var mi ?

teşekkürler 

Screenshot_20201113-211535_Email.jpg

Screenshot_20201113-211933_Drive.jpg

Shell helix kullanan yetkili servisler nereler? Yaglar hep castrol edge prof 5 30 olurdu 

Geri
Üst Alt