Güncel Bakım Masrafları

Ben de 33.000km deki araca neden 60.000km bakım fiyatı sorulur ki daha arada 45.00km bakımı var.

Filtre, motor yağı vs.. parçaları siz alıp giderseniz sıkıntı yok ama bosch filtreler artık eski kalitesinde değil., çoğu çin veya uzak doğu üretimi., eskiden 15-20 sene önce bosch yedek parçalar çok kaliteli olurdu., şimdi çoğu parçayı fason üretiyor.. 

Filtrelerde Mann, Mahle, Hengst bu üç markadan şaşmayın.,

Bosch servisler elbette fiyat olarak işçilik ücretleri servise göre biraz daha uygun olur.. bakımı nereye yaptırırsanız yaptırın motor yağı, filtre, buji vs.. parçaları siz temin etmeniz sizin avantajınıza olacaktır..
bir de varsa 5.yil 55000km 1.2 TSI 2016 Golf tahmini Dogus Oto bakim ucretini bilen alirim bir dal?

@sonersno 

Baksanız var birkaç mesaj önce

Şu anki TSI için standart bakım fiyatları aşağıda. Yılbaşında kesin zam yer.

Servis bakım ücreti 1.389₺

Detayı; Bakım 818₺ + Yağ 571₺

3 ve 4 yaş a sadece bakımdan %15 zubizu indirimi var bakım ücreti 1.266₺

5 ve 6 yaş a bakımdan %25, yağdan %16 zubizu indirimi var. Bakım ücreti 1.093₺

7 yaş ve üzerine bakımdan %30, yağdan %16 zubizu indirimi var. Bakım ücreti 1.052₺

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nasıl desem.. 

biraz da bazı soruların sadece kendileri tarafından bulunduğunu düşünüp,

daha önce bunları başkaları sormuş olabilir mi, bir bakayım diye düşünmeden,  ve bulsa da kendine göre yorumlanamayan sorular

tekrar tekrar sorulmasına gerçekten anlam veremiyorum.

Biraz bakmak yerine görmek lazım.

Şu anki TSI için standart bakım fiyatları aşağıda. Yılbaşında kesin zam yer.

Servis bakım ücreti 1.389₺

Detayı; Bakım 818₺ + Yağ 571₺

3 ve 4 yaş a sadece bakımdan %15 zubizu indirimi var bakım ücreti 1.266₺

5 ve 6 yaş a bakımdan %25, yağdan %16 zubizu indirimi var. Bakım ücreti 1.093₺

7 yaş ve üzerine bakımdan %30, yağdan %16 zubizu indirimi var. Bakım ücreti 1.052₺
Ayrıca yaş bilgiside vereyim belki bunu soran da olur.

Bugün 6 Aralık 2020

Aracınızı sıfır olarak 8 Aralık 2018 de aldınız!

Aracınızı yarın yani 7 Aralık 2020 de bakıma götürürseniz Aracınız 2 Yaşında

Aracınızı Çarşamba yani 9 Aralık 2020 de bakıma götürürseniz Aracınız 3 Yaşında

Bugün 6 Aralık 2020

ve hatta  bunun  tam tarihi ,

yani aracın vw doğuş servislerindeki resmi doğum tarihi   

ruhsattaki ilk tescil tarihi olan tarihtir. 

hani olur ya  ruhsat cuma akşam çıkmıştır  siz pazartesi teslim almışsınızdır  . o aradaki 3 gün den yanlış hesaplama olmasın. 

+ %15 daha indirimden olmayın 

Bugün 6 Aralık 2020

@Terms umarım, diyelim ki; "aracım 10 aralık çıkışlı " gibi bir soruyla karşılamayız. :lol:  

İndirim yüzdesi yaş hesabı önemli. 

15bin dolmadan yıldan yıla bakim yaptıranların dikkatine.

Yukarıda @slck arkadaşımızın da yıllık bakım için günü geçerse garanti dışı kalır mı sorusu üzerine başlayıp, daha sonra çıkış tarihinden 1 gün önce servise gitmesiyle ortaya çıkmıştı ve ek %10 indirimden faydalanamamıştı.

Kısaca sizler de yaşa takılmayın.

@forzaGillesYetkili servisde burçların kontrolü için randevu aldım. Aracım 82 binde sizce yağlanmalı mı yoksa değişim mi yaptırayım? Ayrıca 75 binde bujileri(Bosch Platin) komple yenilendiği halde rölantide çok ama çok az titreme oluyor acaba bobinleri serviste % 30 indirim ile yeniletsem nasıl olur? Arıza tespit için ayrıca 250 lira ücreti varmış servis böyle birşey söyledi.
hocam değişimden sonra buraya tecrübelerinizi yazabilir misiniz ? değişmesi gereken yer viraj orta lastiği diye bir yer duydum ama usta güven vermedi.

Geçenlerde şu araçla, şehiriçi engebeli yollardan geçtik bu neymiş dedim ya araçta tık yok imrendim resmen, şu gacırtı problemini serviste nasıl çözebiliriz bilen var mı, yaptıran ?

resim.png

Bana geçen bakımda 1400 TL fiyat vermişler buji dahil,ben 1229 TL ödemişim.

Bu bakım iskontaları periyotlara bağlı olabilir mi acaba.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bazıları indirimden faydalanmasa da olur.

Hak ediyorlar..

@Terms hocam 4.yıl 60.000 bakımı yapılmıyor mu?  ben mi yanlış biliyorum?sonuçta 4.yıl bakımı yapılacak.

@ogzogz hocam teşekkür ederim emek verip yazmışsınız sağolun.

tamaş 4.yıl/60.000 km  bakımı için 1940 tl fiyat verdi %25 zubizu indirimi ile 1455 tl fiyat çıktı,aracım 33.000 de olsa da yaşından dolayı 4.yıl/ 60.000 km bakımı olacağını söylediler. araç : 1.6 tdi dsg 

tamaş 4.yıl/60.000 km  bakımı için 1940 tl fiyat verdi %25 zubizu indirimi ile 1455 tl fiyat çıktı,aracım 33.000 de olsa da yaşından dolayı 4.yıl/ 60.000 km bakımı olacağını söylediler. araç : 1.6 tdi dsg 

Teklif var mı elinizde paylaşırsanız nelere zam geldiğini ya da nelerin eklendiğini görürüz.

Geri
Üst Alt