@Culture33 Maalesef durumuna bakamadım aracı ustama bırakıp akşama anca çıktı çünkü çok fazla işlem yaptırdım.
Bu hangi özel servis bilmiyorum ama ciddi pahalı fiyat vermiş., hatta fren hidroliği değişimi yetkili serviste daha ucuz., balata fiyatlarını da aşırı pahalı fiyat vermişler., O rakamlara piyasadaki en kaliteli markanın balata ve diski alınır.,Merhaba,
istanbul özel servis, hella pagid disk ve balata önerdi. Fiyatlar gerçekten hem servis hem servis dışı yükselmiş. Bu nedenle doğru karar veremiyorum.. Marka ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
Ön balata : 680 + 150 tl işçilik
Arka balata : 335 + 180 tl işçilik
Ön disk : 465 x 2 + 200 tl işçilik
Arka disk : 275 x 2 + 200 tl işçilik
Fren hidroliği : 190 + 120 tl işçilik
Ağustos 2020'de Fren hidroliği bakımı için faturalandırılmış ücret:Merhaba,
istanbul özel servis, hella pagid disk ve balata önerdi. Fiyatlar gerçekten hem servis hem servis dışı yükselmiş. Bu nedenle doğru karar veremiyorum.. Marka ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
Ön balata : 680 + 150 tl işçilik
Arka balata : 335 + 180 tl işçilik
Ön disk : 465 x 2 + 200 tl işçilik
Arka disk : 275 x 2 + 200 tl işçilik
Fren hidroliği : 190 + 120 tl işçilik
Gerek yok hocam çünkü buji 'nin fiyatı ve işçiliği hesaba kattığımızda servis ile dışarsı arasında pek fiyat farkı yok hocam., Serviste aracınızın yaşına göre (yedek parça ve işçilikte) %15 / %25 veya %30 zubizu indirimi uygulayacaklar., yani dışardan almanın bi anlamı kalmıyor.@forzaGilles Hocam linkini verdiğiniz siteden 2014 1.4 tsi aracım için buji alsam dışarda değiştirsem problem olur mu yoksa yetkili servis mi tavsiye edersiniz?
Buji gibi önemli bir parçayı yetkili serviste değiştirmeniz mantıklı olandır hocam.@forzaGilles Hocam linkini verdiğiniz siteden 2014 1.4 tsi aracım için buji alsam dışarda değiştirsem problem olur mu yoksa yetkili servis mi tavsiye edersiniz?