Güncel Bakım Masrafları

@Culture33 Maalesef durumuna bakamadım aracı ustama bırakıp akşama anca çıktı çünkü çok fazla işlem yaptırdım.

İSKONTOSUZ ve ZUBIZU İNDİRİMLİ GÜNCEL PERİYODİK BAKIM FİYATLARI.
image.png
Tüm Baremlere KDV Dahildir...

Zubizu İndirimleri için!;
İlk tescil Tarihinden itibaren.
    • 24 Ay + 1 gün sonra 3-4 Yaş indirimine (Bakımdan %15)
    • 48 Ay + 1 gün sonra 5-7 Yaş indirimine (Bakımdan %25 + Yağdan %16)
    • 84 Ay + 1 gün sonra 8 yaş ve üzeri indirimine girer (Bakımdan %30 + Yağdan %16)

Not 1Bakım fiyatlarında EKO POLEN FİLTRESİ fiyatı baz alınmıştır.
Not 2 ; VW sitesinde yayınlanan fiyatlar 7 Yaşını doldurmuş araçlar için
              Zubizu indirimi uygulanmış fiyatlardır. Tablodaki en alt satır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2012 model Golf aracıma (1.4 TSI 122 HP) dün Dicle VW'de bakım yaptırdım. Yapılan işlemler, yağ değişimi, yağ filtresi değişimi, hava filtresi değişimi, polen filtresi değişimi, karter tapa conta değişimi, fren hidroliği değişimi ve cam suyu ilavesi. 

Tüm bu işlemler için ödediğim para ise 1334 TL. 

Saygılarımla

@Terms Doğrudur, liste fiyatı 1700 küsür çıkmıştı sadece yağ bakımı için. Bir şeyler yaptılar fiyat 1180 küsüre indi. Daha sonrasında fren hidroliği değişimi de eklenince böyle bir tablo çıktı. Sanırım benim aldığım fiyat oldukça iyi. :)

Merhaba,

istanbul özel servis, hella pagid disk ve balata önerdi. Fiyatlar gerçekten hem servis hem servis dışı yükselmiş. Bu nedenle doğru karar veremiyorum.. Marka ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Ön balata : 680 + 150 tl işçilik

Arka balata : 335 + 180 tl işçilik

Ön disk : 465 x 2 + 200 tl işçilik

Arka disk : 275 x 2 + 200 tl işçilik

Fren hidroliği : 190 + 120 tl işçilik

Merhaba,

istanbul özel servis, hella pagid disk ve balata önerdi. Fiyatlar gerçekten hem servis hem servis dışı yükselmiş. Bu nedenle doğru karar veremiyorum.. Marka ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Bu hangi özel servis bilmiyorum ama ciddi pahalı fiyat vermiş., hatta fren hidroliği değişimi yetkili serviste daha ucuz., balata fiyatlarını da aşırı pahalı fiyat vermişler., O rakamlara piyasadaki en kaliteli markanın balata ve diski alınır.,

Bu fiyatları ödemeyi göze aldıysanız ATE marka balata ve disk bakın, piyasadaki en kaliteli üründür. Ate yetkili servisteki orjinal yedek parça kalitesinde ürünler üretir., 

Ferodo, Hella Pagid, Jurid, Bosch, Textar, Valeo vs.. bu markaların dış piyasa için ürettiği balata ve diskler düşük kaliteli ürünler, markaya aldanmayın..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@arsende Fren hidroliği değişimi ve değişim ücreti çok pahalı! O konuda yetkili servisi tercih ediniz çok daha uygun ve güvenilir... @forzaGilles Üstadım zaten her konuda olması gerekenleri net bir şekilde söylüyor. Kalite konusunda bende Ate diyorum ama fiyatları pahalı bilginize.

Merhaba,

Ağustos 2020'de Fren hidroliği bakımı için faturalandırılmış ücret: 

image.png

+ KDV. 

Serviste de benzer fiyatlar vereceklerdir size. 

Bu işlemlerin hepsi 

Diskler/balatalar/işcilik/fren hidroligi değişimi

TRW marka ile 1800 liraya bitiyor.

Bu kalemler icin 3535 liraya hella veya 3000 liraya ATE fiyatlarını görüpte moraliniz bozulmasın.

Yıl icinde Bi dünya mtv ver , kasko , sigorta öde , litresi 7,80 den benzin al , 3 kurusluk muayeneye 460 lira ver 

Sonra üstüne fren sistemi restorastonuna 3000-3500 nasıl ödenecek?

Tamam Ate baba balata da

Trw de tüü kaka gaita degil

@forzaGilles Hocam linkini verdiğiniz siteden 2014 1.4 tsi aracım için buji alsam dışarda değiştirsem problem olur mu yoksa yetkili servis mi tavsiye edersiniz?

@forzaGilles Hocam linkini verdiğiniz siteden 2014 1.4 tsi aracım için buji alsam dışarda değiştirsem problem olur mu yoksa yetkili servis mi tavsiye edersiniz?
Gerek yok hocam çünkü buji 'nin fiyatı ve işçiliği hesaba kattığımızda servis ile dışarsı arasında pek fiyat farkı yok hocam., Serviste aracınızın yaşına göre (yedek parça ve işçilikte) %15 / %25 veya %30 zubizu indirimi uygulayacaklar., yani dışardan almanın bi anlamı kalmıyor.

geçenlerde bahsini açmıştım..devirdaim pompası çortladı benim..86000km de araç ve pompadan baya baya su kaçırıyor..bugun maslak doğusa bıraktım 2100tl gibi fiyatı var..dışarda bi kaç yere sordum 1800-2000tl arası..değmez deyip yetkiliye bıraktım.. bu arada geçenlerde aracın altına baktıgımızda hidroliğe benzer 1-2 damla yag gordum onuda bakacaklar..ya debriyaj teli borsundan yada şansızamndan bakalım..

Geri
Üst Alt