Bu işlemlerin hepsi
Diskler/balatalar/işcilik/fren hidroligi değişimi
TRW marka ile 1800 liraya bitiyor.
Bu kalemler icin 3535 liraya hella veya 3000 liraya ATE fiyatlarını görüpte moraliniz bozulmasın.
Yıl icinde Bi dünya mtv ver , kasko , sigorta öde , litresi 7,80 den benzin al , 3 kurusluk muayeneye 460 lira ver
Sonra üstüne fren sistemi restorastonuna 3000-3500 nasıl ödenecek?
Tamam Ate baba balata da
Trw de tüü kaka gaita degil
Doğrudur hocam maalesef daha 1 yıl bile geçmemiş, iki katına çıkmış yani fiyatlar.@Alii bu fiyatlar mazide kaldı maalsef :angry: üstüne %100 ekle
Hocam neye dokundularsa işçilik parası almışlar. 2016 model 1.4 tsi mayıs ayı içerisinde 1241 tl yaptırdım.Herkese Selamlar,
Bugün 2017 model dizel/otomatik A3 aracımı 90k periyodik bakım için doğuş oto esenyurt'a götürdüm.
Güncel bakım maliyeti kdv dahil 2.258,49 TL tuttu.
Ekli dosyayı görüntüle 48508
Audi de tam ticarete çevirmiş bakımı.Herkese Selamlar,
Bugün 2017 model dizel/otomatik A3 aracımı 90k periyodik bakım için doğuş oto esenyurt'a götürdüm.
Güncel bakım maliyeti kdv dahil 2.258,49 TL tuttu.
Ekli dosyayı görüntüle 48508
O kadar motor sökülmüşken kronik sıkıntılı devirdaim 'i değiştirmezlik yapmıcaksınız dimi2015 tdi aracım için 120 bin bakımına servisten fiyat aldım
Normal hali 5000 küsur dediler %25 parca ve işçilik %16 yağ indirimiyle 4150 tl
Yağ, mazot filtresi dahil tüm filtreler, triger seti dahil devirdaim hariç fiyat
Fiyat aldığım servis Kocaeli Ark Oto
Devirdaimli fiyatı bakım zamanı yaklaştığı zaman alacağım, kafamdan +1500 tl ekledim zaten. 3-4 bin km kaldı ağustos başında bakıma girerim diye düşünüyorum. Devirdaimi kesinlikle değiştireceğim çünkü 30 bin km sonra bozulsa o kadar işçilik bir daha yapılacak, hem ekstra işçilik vereceğim hem de zaman kaybı olacak.O kadar motor sökülmüşken kronik sıkıntılı devirdaim 'i değiştirmezlik yapmıcaksınız dimi
V kayışı aşınma kontrolü., ***özellikle alternatör kasnağı mutlaka kontrol edilmeli..!! kasnak bozulduğu anda V kayışını parçalıyor, bunun neticesinde (koruyucu kapak olmasına rağmen) trigerin arasına girmesine neden oluyor., ve trigere sente atlatıyor., ondan sonrası malüm..