@SCC Bence gitmemekle daha iyi bir karar vermiş olursunuzUsta Liqui Moly yerine Castrol'ü ısrarla övdü; sürekli daha iyi olduğunu iddia etti. Yağın karterin oradan akıtılmasını istedim ve öyle de oldu fakat makineyle çekme olayının daha iyi olduğunu üstelemeye çalıştı. Üstüne en son bir de çırağı Bosch filtreler Mann'dan iyi olur diyince tepem attı. Çok yıllık ustamızdı fakat daha da oraya götürmeme kararı aldım; aynı dili konuşamıyoruz maalesef...
Evet, kod: OTOMOBILTUTKUSU Bir de benim önceki yağ satın alımımdan dolayı sitenin verdiği 15 TL varmış onu da kullandım Ayrıca hediye olarak konsantre cam suyu sabunu da göndermişler. Paketleme zaten muazzam; yağ üretim tarihi de yeniydi. Tebrikler ve elinize sağlık @eok000@scc Yağ da foruma özel indirim mi vardı 383 lira dan inmişler çünkü güzel inmiş.
Aynen öyle hocam. Yahu parasını verip hizmet almaya gitmişim adam müşterinin istediğini değil kendi istediğini yapmaya çalışıyor bir de sorguluyor ve inatlaşıyor. Ne gerek var? Böyle esnaflık olmaz.@SCC Bence gitmemekle daha iyi bir karar vermiş olursunuz
Hocam bahsettiğiniz konu başlığını biliyorum, merakımdan soruyorum, bu bölüm belli ileti adeti altındakilere görünmüyor mu ya da açılamıyor mu?@SCC Serhat hocam kodları herkese açık bölümde paylaşmıyoruz.
İndirim belli ileti adeti üzerindekiler için özel bölümde paylaşılıyor bilginize.
Belli ileti adeti altında olan üyeler o konuyu bölümü göremiyor.Hocam bahsettiğiniz konu başlığını biliyorum, merakımdan soruyorum, bu bölüm belli ileti adeti altındakilere görünmüyor mu ya da açılamıyor mu?
Bu tarih ilk tescil tarihi ise 15 temmuzda giderseniz 5 yaş indirimi, 13 temmuzda gidereniz 4 yaş indirimi alırsınız.Aracımın fabrika çıkış tarihi 14/07/2017. Geçen sene 03/07/2020’de bakıma götürmüştüm. Şimdi hem yıllık hem km bakım zamanı geldi. Ayın 14’ünden önce veya sonra götürürsem Zubizu indirimi oranı değişir mi?
5Q0 819 669@forzaGilles Ali Hocam Merhaba,
Bu başlığı uygun gördüğümden buradan sorayım dedim;
Yarın aracım serviste periyodik bakıma girecek
Daha önceki konularda birçok kez 3 katmanlı antibakteriyel polen filtresini tavsiye ettiğinizi görmüştüm
Ben de tavsiyenize uyarak özellikle antibakteriyel filtre tercih edeceğim
Fakat forum içerisinde araştırmama rağmen, servisteki bu filtrenin parça numarası bilgisini bulamadım
Yarın bir karışıklık yaşamamak adına size sormak istedim
Teşekkürler şimdiden.