Güncel Bakım Masrafları

Zubizu kampanyası tamamen bitti diye biliyorum. Artık indirim olmayacak mı?

Attığım fotoğraf araca takılmış olan filtrenin ambalajı hocam. 

Yani 5Q0 819 653 kodlu anti alerjik özellikli olmayan normal karbonlu polen filtresi takılmış
Sonuç ne oldu hocam?

Takılan istediğiniz değil. Peki faturadaki kod ile takılanın kodu aynı mı?
Yoksa fatura 669 ile biten mi?

Mümkünatı oldukça servisten almayın 669ile biten karbonlu filtreyi. Mann marka olarak 5Q0 819 669 OEM Kodlu Karbonlu antibakteriyel filtreyi 125TL'den satışını yapıyorum Ankarada işletmekte olduğum yedek parça firmasında.

Eskiden arabaya eve bir boğaz daha geldi diyorlardı artık eve hırsız girdi denmesi lazım bu ay lastik bakımdı derken beni takside bağlamışlar haberim yok, güzel ütüldük yanına multimedia bozuldu onu yaptırmaya ayrıca 2000 istediler birde sağ olsunlar klimayı da aşılamışlar 236 tl de oradan. image.pngimage.png 

@therewish hayırlı olsun.

Birşey dikkatimi çekti. Aracınız 1.4 TSI anladığım kadarı ile ve motor yağını ince koymuşlar 0-30

@Terms benimde 1,4 tsi ve son 2 bakımda 0-30 shell helix ultra koyuyor servis. iklim şartlarına göre herhalde 

@Seastar76 Antalyada yaşıyorsun hocam.
Erzurumda yaşasanız tamam iklim diyecem de Antalya için külliyen yanlış.
aslında Antalya Adana gibi yerler için 10-30 olmalı.

Antalya da ilginçtir Başaran grubu 0.30, kale ise 5.30 yağ tercih ediyor. Kale castrol, başaran shell

@Terms ondan önceki 3 bakımda ise 5-30 konmuş. kasımda gidince sorarım sebebini
Sebebi belli, 2020 modellerden itibaren vw fabrika 0-20 /0-30 koyuyor.
Serviste 3 farklı yağ bulundurmamak içn tek tip yağ bulunduruyor uysada bu uymasada diyerek gelen tüm araçlara elinde olanı koyuyor.

Merhaba,

istanbul özel servis, hella pagid disk ve balata önerdi. Fiyatlar gerçekten hem servis hem servis dışı yükselmiş. Bu nedenle doğru karar veremiyorum.. Marka ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Ön balata : 680 + 150 tl işçilik

Arka balata : 335 + 180 tl işçilik

Ön disk : 465 x 2 + 200 tl işçilik

Arka disk : 275 x 2 + 200 tl işçilik

Fren hidroliği : 190 + 120 tl işçilik
Tekrar merhaba, yoğunluktan sizlere cevap yazamadım, desteğiniz için teşekkürler.

bu servisi es geçip, tüm parçaları site de önerilen firmalardan aldım, ate, mann.. ist anadolu yakasında bulabilirsem iyi bir usta/servise yaptıracağım. Usta/servis için tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. İyi forumlar, tekrar teşekkürler.

İSKONTOSUZ ve ZUBIZU İNDİRİMLİ GÜNCEL PERİYODİK BAKIM FİYATLARI.
image.png
Tüm Baremlere KDV Dahildir...

Zubizu İndirimleri için!;
İlk tescil Tarihinden itibaren.
    • 24 Ay + 1 gün sonra 3-4 Yaş indirimine (Bakımdan %15)
    • 48 Ay + 1 gün sonra 5-7 Yaş indirimine (Bakımdan %25 + Yağdan %16)
    • 84 Ay + 1 gün sonra 8 yaş ve üzeri indirimine girer (Bakımdan %30 + Yağdan %16)

Fiyatlarda servisin kullandığı Eko Seri Polen filtresi baz alınmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt