Güncel Bakım Masrafları

Aracınız kaç km deydi ?

Şundan dolayı

Pdf vw bakım aralıkları şemasında eskiden buji değişimi 60.000/ya da / 4 yıl (hangisi önce dolarsa)

Kuralı varken

Yeni pdf bakım planında sadece 60.000 de degişim / yıldan bağımsız 

Seklinde revize var.

60000 km yi 6-7 yılda yapan için faydalı bir durum
50.000'de hocam forumda birkaç kişinin 1.0 tsi aracının 40 binlerde çıkan bujilerinin bitmeye yakın olduğunu görünce sabah bakımı yaptırmıştım eve dönerken buji de aradan çıksın dedim.

1.0 TSI motorun bujileri eski (1.2 / 1.4 TSI motorlarda) kullanılan bujilere göre biraz daha pahalı ondan dolayı fiyat biraz yüksek olmuş., araç 4 yaşını doldurmadığı zubizu 'da %15 olmuş.. 4 yaşını doldursaydı %25 olacaktı o zaman bu kadar yüksek çıkmazdı.
4 yaşını eylül sonunda dolduracaktı 2.5 ayda muhtemelen zam gelecek ve ekstra yüzde 10 indirimin bir avantajı olmayacak diye şimdiden yaptırdım.

İSKONTOSUZ ve ZUBIZU İNDİRİMLİ GÜNCEL PERİYODİK BAKIM FİYATLARI.
Ekli dosyayı görüntüle 48772
Tüm Baremlere KDV Dahildir...

Zubizu İndirimleri için!;
İlk tescil Tarihinden itibaren.
    • 24 Ay + 1 gün sonra 3-4 Yaş indirimine (Bakımdan %15)
    • 48 Ay + 1 gün sonra 5-7 Yaş indirimine (Bakımdan %25 + Yağdan %16)
    • 84 Ay + 1 gün sonra 8 yaş ve üzeri indirimine girer (Bakımdan %30 + Yağdan %16)

Fiyatlarda servisin kullandığı Eko Seri Polen filtresi baz alınmıştır.
Hocam bundan önceki tablonuzla karşılaştırdım da 1.4 TSI 5-7 yaş indirimine 250₺ eklemişsiniz, diğer seçeneklerde ise 20-30₺ fiyat artmış. Yazım hatası olabilir mi? Lütfen olsun  :'(

Hocam bundan önceki tablonuzla karşılaştırdım da 1.4 TSI 5-7 yaş indirimine 250₺ eklemişsiniz, diğer seçeneklerde ise 20-30₺ fiyat artmış. Yazım hatası olabilir mi? Lütfen olsun  :'(
Bahsettiğiniz 133. sayfa başındaki ise iskonto hatası yapmışım. @forzaGilles Ali hocam fark etmiş hatayı birkaç mesaj altta uyardı ve bende onda 1-2 mesaj sonra doğru tabloyu tekrar yayınladım.

Ali hocam hatalı tabloyu alıntıladığı için hatalı tabloyu editlemedim karışıklık olmaması adına.

Kısaca sizin düşük dediğiniz tablo hatalı olmuş ve akabinde doğru tablo paylaşmıştım.

Ek; Yayınladığım son tablo da artık güncel değil Temmuzda yine zam gelmiş.
Güncel paylaşabilmek için bakım faturası paylaşılmalı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Terms Evet hocam o sayfaya döndüm ve acı gerçekle yüzleştim. İki gün önce Erel’i aradım 5. yılına girecek aracımın (1.4TSI) bakımı için. Henüz 4. yılındayken ve geçen bakımın üzerinden 365 gün geçmesine rağmen, araç yaşı dolduğunda gelirseniz %25 indirim olur diye kendileri teklif ettiler enteresan bir şekilde. Ama normal fiyatı 1700 küsur iken Zubizu ile 1200 küsur gibi bir fiyat vermişlerdi. 

1.4 TSI 125Hp 2015 (73.xxx km) aracım için kaç litre fren hidrolik sıvısı almam gerek? 1-1,5 litre arası gibi bi değeri okumuştum forumda gezinirken ama net bir değeri var mıdır bunun tıpkı motor yağının 4 lt alması gibi? Bir de triger değişimi konusunda km değeri mi araç yaşı mı etkendir bizim araçlarda? Hangi aralıklarda değiştirmek makuldür?

1.4 TSI 125Hp 2015 (73.xxx km) aracım için kaç litre fren hidrolik sıvısı almam gerek? 1-1,5 litre arası gibi bi değeri okumuştum forumda gezinirken ama net bir değeri var mıdır bunun tıpkı motor yağının 4 lt alması gibi? Bir de triger değişimi konusunda km değeri mi araç yaşı mı etkendir bizim araçlarda? Hangi aralıklarda değiştirmek makuldür?
1,15 lt. diye geçer ama bunda motor yağı gibi kesin bir değer yoktur., triger değişimini TSI 'da 180 bin yapmışladı ama hangi araçları kapsiyor emin değilim., bunda sanırım belirli model yılı ve belirli şasi no sonrası bir değişiklik oldu., triger için en net bilgiyi servisten öğrenebilirsiniz (şasi no ile sorgulatın).,

Fren hidroliğini kendiniz alıp dışarda değiştirmeyle uğraşmanıza hiç gerek yok., hidroliği kendiniz alıp dışarda değiştirmeye harcayacağınız işçilik masrafı ile bunu serviste yaptırmaya kalktığınızda serviste hemen hemen aynı rakama geliyor., Hatta aracınızın 6 yaşında olduğunu düşünürsek serviste %25 zubizu ile dışarda yaptırmaktan çok daha uyguna gelecektir..

Zubizu kampanyası ile %25 yedek parçada indirim + %25 işçilik indirimi ödeyeceğiniz rakam toplamda 200 tl. gibi bir rakama denk gelir (geçmiş sayfalarda 1 ay önce yaptıran arkadaşların faturasına göre hesapladım)

Buji değişimi, fren hidroliği değişimi gibi işlemler serviste dışardan daha uyguna veya aynı rakama geliyor.,

***Seneye aracınız 7 yaşında olacağını hesaba kattığımızda zubizu indirim hakkınız %30 olucak., triger değişimi, devirdaim pompası değişimi gibi ağır bakım işlemleri servis ile dışarsı arasında çok fiyat farkı kalmayacak., ve serviste değişen parçalar 2 yıl garantili ve orjinal yedek parça

***Seneye aracınız 7 yaşında olacağını hesaba kattığımızda zubizu indirim hakkınız %30 olucak., triger değişimi, devirdaim pompası değişimi gibi ağır bakım işlemleri servis ile dışarsı arasında çok fiyat farkı kalmayacak., ve serviste değişen parçalar 2 yıl garantili ve orjinal yedek parça
Ali hocam.

Zubizu %30 olması için aracın 7 yaşını doldurması gerekiyor.  Aracın 8 yaşında yada daha yaşlı olması şart. Kesin bilgidir.

Ekran Alıntısı.PNG

Zubizu VW Binek Araç Servis Kampanyası Koşulları.

Ali hocam.

Zubizu %30 olması için aracın 7 yaşını doldurması gerekiyor.  Aracın 8 yaşında yada daha yaşlı olması şart. Kesin bilgidir.
Tamam işte arkadaşın aracı şuan 6 yaşında., seneye 7 yaşında olucak aynı şeyden bahsediyoruz., 7 yaşına bastığı gün %30 olucak., bizim millete 8 yaş falan diye bahsedersen işler karışıyor..

7. yaş doğum günü partisinde indirim %30 :)

Tamam işte arkadaşın aracı şuan 6 yaşında., seneye 7 yaşında olucak aynı şeyden bahsediyoruz., 7 yaşına bastığı gün %30 olucak., bizim millete 8 yaş falan diye bahsedersen işler karışıyor..

7. yaş doğum günü partisinde indirim %30 :)
Şaka yapıyorsunuz Ali hocam.

Kampanya koşullarını da ekledim.

7 Yaş üstü demek 7 yaşında demek değil. 7 Yaş üstü demek en az 8 yaşında demek değil mi?

Şaka yapıyorsunuz Ali hocam.

Kampanya koşullarını da ekledim.

7 Yaş üstü demek 7 yaşında demek değil. 7 Yaş üstü demek en az 8 yaşında demek değil mi?
Hayır yapmıyorum., araç 7 yaş +1 gün sonra 7 yaş üstü oluyor.

Hayır yapmıyorum., araç 7 yaş +1 gün sonra 7 yaş üstü oluyor.
Yanılıyorsunuz Ali hocam.

Sizin dediğiniz gibi olsa servis kampanya koşullarında 2. madde yani %25 iskonto için  4 yaş üstü diyor ve aracın 5-7 yaşında olması gerekiyor.

Dikkat ederseniz 1. maddede de 3 ve 4 yaşındaki diyor.

%30 için aracın 7 yaşını doldurup 8 den gün alması gerekiyor.

Bu da 84 Ay + 1 gün demektir. bu da eşittir 8 yaş.

Biz bunu çözmüştük :)  

Mtv de araç yola çıkınca 1 yaşında oluyordu. Ancak servise göre 1 sene dolunca  1 yaşında oluyor. Örneğin 9 temmuz 2014 çıkışlı bir araç 6 yaşında , 8 temmuz 2014 çıkışlı bir araç 7 yaşında oluyor..

Yanılıyorsunuz Ali hocam.

Sizin dediğiniz gibi olsa servis kampanya koşullarında 2. madde yani %25 iskonto için  4 yaş üstü diyor ve aracın 5-7 yaşında olması gerekiyor.

Dikkat ederseniz 1. maddede de 3 ve 4 yaşındaki diyor.

%30 için aracın 7 yaşını doldurup 8 den gün alması gerekiyor.

Bu da 84 Ay + 1 gün demektir. bu da eşittir 8 yaş.
Aracım 4.üncü yaşını doldurduktan 1-2 hafta sonra bakım yaptırdım ve aldığım indirim oranı %25 oldu hocam

Geri
Üst Alt