Güncel Bakım Masrafları

2017 1.4tsi aracım için yıllık(4.) bakım teklifi aldım.

3.bakim 25.000 km'de yaptirmistim

4.bakim ise 26.800 km 

Yani yıl dolduğu için bu işlemi yaptırıyorum. 

Antalya başaran oto 'da zubizu indirimine ek yağ için de %25 indirim saglaniyormus(temmuz ayı için) 

Bujiler değişecek o yüzden indirimli fiyat 1700tl dedi. 

Bujiler değişmezse 1200tl olurmuş. 

Antalya başaran oto 'da zubizu indirimine ek yağ için de %25 indirim saglaniyormus(temmuz ayı için) 
Ek derken Yağdan temmuz ayı indirimi %16 + %25 mi yani Yağ indirimi Temmuzda %37 mi?

Yoksa Yağda olan %16 lık Zubizu indirimi temmuza özel %25 mi?

@Terms yağda olan %16lik indirim %25 

Bazı modellerde 30bin km de buji demişler. Bu görseli attığınız iyi oldu. Gittiğimde söyleyeceğim 

aa.PNG

Bakım fiyatlarına zam gelmiş.
Fiyatlar 8 yaş ve üzeri araçlara Zubizu indirimleri uygulanmış halidir.

13.000 kilometredeki 2019 1.6 TDI aracımın 2.yıl bakımı için yetkili servislerden aldığım en düşük teklif 2.037 TL. Bu bakımda ilk bakımdan farklı olarak yakıt filtresi de değişecekmiş.

Sadece motor yağı için yazılan tutar 9xx TL, resmen soygun.

900 TL motor yagina yaziktir günahtır hele shell helixe 

Ben de bugün 2017 1.0 tsi aracımın bujilerini değiştirttim baya zam gelmiş gerçekten faturayı ekliyorum. 31FE4804-F179-4F5A-BF89-9FB52E0BB8D6.jpeg

13.000 kilometredeki 2019 1.6 TDI aracımın 2.yıl bakımı için yetkili servislerden aldığım en düşük teklif 2.037 TL. Bu bakımda ilk bakımdan farklı olarak yakıt filtresi de değişecekmiş.

Sadece motor yağı için yazılan tutar 9xx TL, resmen soygun.
En azından Castrol kullanan bir servisi tercih edin., yakıt filtresi çok ciddi zam yedi 400 civarı ondan dolayı fiyat artıyor., diğer dezavantajınız araç 3 yılı doldurmadığı için zubizu dan yararlanamıyorsunuz., bazı servisler zubizu olmasa da %8 yapabiliyor konuşmak lazım..

Ben de bugün 2017 1.0 tsi aracımın bujilerini değiştirttim baya zam gelmiş gerçekten faturayı ekliyorum. Ekli dosyayı görüntüle 48833
1.0 TSI motorun bujileri eski (1.2 / 1.4 TSI motorlarda) kullanılan bujilere göre biraz daha pahalı ondan dolayı fiyat biraz yüksek olmuş., araç 4 yaşını doldurmadığı zubizu 'da %15 olmuş.. 4 yaşını doldursaydı %25 olacaktı o zaman bu kadar yüksek çıkmazdı.

En azından Castrol kullanan bir servisi tercih edin., yakıt filtresi çok ciddi zam yedi 400 civarı ondan dolayı fiyat artıyor., diğer dezavantajınız araç 3 yılı doldurmadığı için zubizu dan yararlanamıyorsunuz., bazı servisler zubizu olmasa da %8 yapabiliyor konuşmak lazım..
Bu fiyat %15 zubizu indirimli fiyatmış hocam.

Yağ hariç diğer malzemelere indirim oluyormuş.

Birkaç farklı servisten fiyat aldım

Hani Temmuza özel yağda da indirim vardı.

Birkaç mesaj önce okumuştuk.

Ben de bugün 2017 1.0 tsi aracımın bujilerini değiştirttim baya zam gelmiş gerçekten faturayı ekliyorum. Ekli dosyayı görüntüle 48833
Aracınız kaç km deydi ?

Şundan dolayı

Pdf vw bakım aralıkları şemasında eskiden buji değişimi 60.000/ya da / 4 yıl (hangisi önce dolarsa)

Kuralı varken

Yeni pdf bakım planında sadece 60.000 de degişim / yıldan bağımsız 

Seklinde revize var.

60000 km yi 6-7 yılda yapan için faydalı bir durum

Geri
Üst Alt