- İsim
- Yunus
- Araç
- 1.4 TSI 150 HP
Servis bilee pahalı olduğundan elinde stok bulundurmuyordur., ondan dolayı karbonlu olandan takmış gerisini siz düşünün son bakım faturasına baktım., Aralık ayında bakımda aldığımda anti-bakteriyel indirimsiz hali 267 tl. fiyatı varmış., %25 zubizu ile 200 tl.ye gelmiş. sizin araçta Air Care olduğu için daha efektif çalışacaktır.@forzaGilles Hocam bakım bugün yapıldı
Özellikle antibakteriyel dememe rağmen 653 ile biten aktif karbonlu filtreden takılmış, şimdi faturayı incelerken yeni farkediyorum. Onun fiyatı da indirimsiz hali 263,17 lira olarak gözükmekte. Şu şartlarda gerçekten de dediğiniz gibi dışarıdan almak çok daha akla yatkın duruyor.
Ayrıca konu açısından da belirtmek için ilave edeyim;
1.4 Tsi Tiguan aracımın standart periyodik bakımı; aktif karbon polen filtresi ve arka silecek değişimi ile beraber %25 Zubizu indiriminden faydalanılmış şekilde 1547 TL'ye mal oldu.
Konudaki daha önce paylaşılan polen filtreleri eko seri hocam fiyat o nedenle sizinkinden düşük.Yalnızca polen filtresi dediğiniz gibi standart olandan olmasına rağmen fiyatı yüksek göründü gözüme. Veya son zamanda fiyatında bi artış yaşandı.
Hocam kendiniz kontrol etmediyseniz servise danışın. Parça kodunun fiyatının o olması imkansız.@Terms @ogzogz
Bu bakım faturaları o kadar karışık geliyor ki bana her incelemede aristoya dönüyorum, rakamlarda sürekli bi değişkenlik mevcut
Konudaki faturaları da baz alarak tüm kalemleri incelediğimde her şey normal duruyor. Yalnızca polen filtresi dediğiniz gibi standart olandan olmasına rağmen fiyatı yüksek göründü gözüme. Veya son zamanda fiyatında bi artış yaşandı.
Benim de aklıma aynı durum geldi, acaba faturada standart filtre gösterip antibakteriyel takmış olabilirler mi diye, fakat araçtan çıkan parçalara baktığımda yeni filtrenin ambalajı gözüme çarptı, cidden de standart takılmış faturadaki gibi fotoğrafını da paylaşayım.
Ekli dosyayı görüntüle 48674
Ve tam da tahmin ettiğim gibi..