Güncel Bakım Masrafları

@EsXi motor sogutma suyu sistemi devamlı sirkülasyon da (devirdaimde) oldugu icin çalısan bir motorun  x saniyesinde radyatörün en alt borusunda gezinen antifriz x+5 yada x+10 saniyede genlesme kabından gecis yapıyor olmak zorunda . Yani köpürme varsa illaki genlesme kabında rastlarsınız. 

Radyatörün Görünmeyen diplerinde olması gizli köpürme olması mümkün degil

merhaba,

golf 7 2014 1.6 tdi kullanıyorum. 128bine gelen aracımın ön ve arka balata&disk değişimi için az önce yetkili servisten fiyat aldım işçilikle beraber 2365TL fiyat verdiler (indirimler dahil). Dışarıda ortalama fiyatlar nedir bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi? 

• Beğen
Tepkiler: SCC
@Golfcu34 Dışarıdan almak isterseniz ATE markasına yönelmenizi tavsiye ederim, alabileceğiniz en kaliteli üründür. Dışarıdan alacağınız diğer markalar (Ferodo, TRW vs) kalite olarak düşük.

ATE Türkiye distribütöründe ön-arka disk ve balata toplamda 2700 TL, işçilik var birde 3000 TL olur. Servis fiyatı güzel gözüküyor.

https://www.otosupermarket.com/kategori/volkswagen-golf-7-fren-balatasi-16-tdi-105-110-115-beygir-2013-2020?marka=ate-fren

https://www.otosupermarket.com/kategori/volkswagen-golf-7-fren-diski-16-tdi-105-110-115-beygir-2013-2020?marka=ate-fren

arkadaşlar :D

bayadır bakmıyordum bu başlığa, Allah sonumuzu hayır eylesin. :O

2 senedir bakımını kendim yapıyorum, arada bir servise mi gitsem diyorum ama şu fiyatları görünce devam edeyim ben en iyisi :lol:

Servis bakim fiyatlari son donemde agzini 10.000 den asagi acmaz oldu hocam 2000 TL falan normal geldi artik.😁 Serviste o kadar bakim yaptirmaya da iyi niyet yok 😁 bundan sonra liquimoly ve mann filter alinir disarida yaptirilir mantigindayim. Orijinal mann filtre nereden temin edilebilir tavsiyelere acığım.

Servis bakim fiyatlari son donemde agzini 10.000 den asagi acmaz oldu hocam 2000 TL falan normal geldi artik.😁 Serviste o kadar bakim yaptirmaya da iyi niyet yok 😁 bundan sonra liquimoly ve mann filter alinir disarida yaptirilir mantigindayim. Orijinal mann filtre nereden temin edilebilir tavsiyelere acığım.
Uzman parcadan beraber alalım , iyide indirim alalım 

Direk made in germany gelir ...firma sahibiyle bir telefon dostlugum olustu ...uzun süredir

Şu an bozulmayan Tdi bi benimki ? Demekki 3 yıldır filtreler sahte degil  :rolleyes:

(Öyle bisey zaten imkansız)

2016 Golf 1.6 Tdi manuel 60 bin bakım

Motor yağı Liqui Moly toptec 4200 5 lt indirimlerle 350 TL

D1707D61-7388-47BE-A331-D8A605B47B74.jpeg

• Beğen
Tepkiler: SCC
Tüm markalarda servis bakımları zamlandı kabul ediyorum ama Volkswagen grubu bu işin iyice suyunu çıkardı. 1 yıl dolmadan en az 3 kez zam yaptı.  Standart bakım 2bin TL olur mu el insaf.  Eğer balata , buji , kayış gibi ekstra bakım malzemeleri de değişmesi gerekirse 5binle çıkıyorsun.  1.0 2017 aracıma yaş indirimiyle 1500 liraya bakım yaptırıyorken babamın aracına (2016 astra) geçen yıl 680 liraya yetkili serviste bakım yaptırdım. Şimdi soruyorum 850 lira diyorlar.  Golfü seviyoruz, dsg diye ne olur olmaz servise gidiyoruz tamam da bu fiyatlar hakikaten çok fazla

Dsg olmaz ise servıse gıtmem ama mecburuz

Golf 2015 1.6 tdi manuel 6.yıl bakımı mazot filtresi dahil 1881 tl zubizu indirimli.

Fren hidroliği ve kornada değişti, korna için destek talebi olmuş çift değişiyormuş biraz indirim oldu artı cam tavanla ilgili işlemler yapıldı bunlar 1881 tl nin dışında.

Golf 7 1.6 tdi cxxb için yakıt filtresi bakıyorum. Mann pu8028 mi almalıyım yoksa Mann pu8014 mü almalıyım? Forumda yazılmıştı ama bulamadım maalesef. @forzaGilles

Geri
Üst Alt