@DuzboruDownpipe Hocam @forzaGilleshocam daha iyi yanıtlar ama pu8028 alacaksınız. Daha önceden sanırım 8021 idi ama şu an piyasada pu8028 var. Mann'ın sitesinde de 8028'i veriyor. Bende şu an bakım arifesindeyim. PU8028 aldım.
PU8028 almalısınızGolf 7 1.6 tdi cxxb için yakıt filtresi bakıyorum. Mann pu8028 mi almalıyım yoksa Mann pu8014 mü almalıyım? Forumda yazılmıştı ama bulamadım maalesef. @forzaGilles
UFi aslında kötü bir marka değildir Ferrari, Maserati gibi italyan markalara uzun yıllardır filtre üretir ama bir süredir, üretimini Çin, Tunus gibi ülkelere kaydırdı, hatta Çin 'de 4-5 tane fabrikası var., her geçen gün Çin 'de yatırım yapmaya devam da ediyor.Şimdilik gereksiz bir bilgi
Belki bir gün lazım olur.
MANN Pu8028 tdi mazot filtresi alıp stoğa atmıstım.
ürün ambalajında
Diğer alternatif marka referanslarını kodları ile belirtmis mann (adam yerine koyduğu markaları referans alternatif olarak belirttigini kabul edersek
Knecht/mahle kx386 (knecht mahle 10 yıl önce birlestiler. Ayrı ikende hem knecht hem mahle nin baba marka oldugunu biliyoruz.
Hengst ! İtirazsız bu da kabul baba filtre
Ufi ? Tamam italyan markası fabrikasyon ufi filtreli golfleri görüyoruz. Tek burun bükülen konu bu ufi filtrelerin üzerinde made in tunus yazıyor.(ufi gidip tunusda fabrika açmış) Made in milano yazsa psikolojik + etki yaratabilirdi.
Simdi
Purflux C813
Fram C11497Eco alternatif 2 ürün daha var.
Purflux a baktım ! Fransız filtre üreticisi. Tr de web de 3-5 yerde satısı var. Fiyatı mann pu 8028 den daha pahalı
Fram ? Amerikalı clevland merkezli filtre üreticisi.
Tr de satış olarak adı gecmiyor. Ama amerika kıtasında kayda deger bir pazar payı oldugu yüksek ihtimal
Mann oraya bu ikisini yaziyorsa vardır bi bildigi.
Bosch ? No frost no filters (bence)
Ekli dosyayı görüntüle 49387
Araç kaç model..?Hayirli akşamlar diliyorum herkese.
1.6 TDI için ön,arka disk ve balata olarak ne önerirsiniz? ATE, yetkili servisi geçen fiyatı ile malesef eleniyor. Biz disk ve balatalari Ferodo olarak düşündük, ama tabi sizlerin yorumları çok değerli.
Hocam aracınız 7 yaş üstü olduğu için zaten serviste (yedek parçada ve işçilikte) %30 zubizu indiriminiz var., %30 indirimle servis halaa pahalı mı geliyor..? eğer öyle ise ona göre bir tavsiye de bulunalım.@forzaGillesKusura bakmayın hocam. 2012 sonu 2013 başı golf 7 1.6 Tdi 105 HP DSG highline araç.
Fiyatlar bana da biraz pahalı geldi., fiyatlarda bir yanlışlık olabilir, fiyat alırken direkt olarak yedek parça bölümüne bağlanıp fiyat almak en garanti yöntem., veya mail ile teklif formu isteyebilirsiniz., gelen mail 'den %30 indirimi kendiniz hesaplayıp doğru fiyatı bulabilirsiniz.,@forzaGilles Hocam araç abimin aracı.Dediginiz gibi zubizu indirimi mevcut.
105 bin km bakımı için her zamanki gibi yetkili servisten fiyat aldik. Aşağıdaki fiyatlar yüzde 30 zubizu dahil fiyatlar.
1444 TL 105 bin bakımı(yağ filtreler vs).
1226 TL Eco seri ön disk ve balata
980 TL Eco seri arka disk ve balata
E abim haklı olarak castrol yağ için 800 TL ye gelen fiyat , fren tarafında Eco değilde normal olan parçalar için daha da yüksek fiyat çıkınca, artık parçaları kendim alıp dışarıda yaptıracağım dedi. Bende böyle bir araştırmaya koyuldum hocam.
Vallahi benim 1.2 tsi bakım vs işlerde daha kolay gibi
Adlig otomotiv sanırım TRW 'de satıyor., ATE ve TRW için görüşmekte yarar var., belki Textar 'da getirebilirler konuşmak lazım.@forzaGilles Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. 3 farklı yetkili servisten teyit ederek, bu yazdığım fiyatları birebir aldım. Ate için yarın yine bir istişare yaparız ama. sanmıyorum biraderin ATE alacağını. Bizde sizin onerdiginiz gibi adlig otomotiv ve filtremarketim den bakıyoruz parçalara. Ve bu iki yerin birinden almayı düşünüyoruz. Textar bulmak zor gibi hocam. Trw de de sahtelik durumları ferodoya göre sanırım daha çok. Bende uygun fiyat ve takım olması sebebiyle Ferodo düşünmüştüm. Tabi maddiyat elverse kesinlikle ATE.