@DuzboruDownpipe @forzaGillesOtobilya ile görüştüm. Ina marka triger seti mevcutmuş. Devirdaim pierburg marka var dedi. Orijinalmiş dediğine göre. Daha önce duymamıştım bu markayı. Sizin bu marka ile ilgili bir bilginiz/yorumunuz var mıdır?
Diğer bölge bayileri ile görüşün mutlaka devirdaimli set satan vardır, Ankara'da olması sorun değil havale geçersiniz kargosunu yaparlar:
https://www.schaeffler.com.tr/content.schaeffler.tr/tr/schaeffler-hakkında/satış/automotive-aftermarket-distribütörleri/index.jsp
Veya devirdaimli set bulamazsınız, INA 'nın su pompası ayrı olarakta satılıyor., triger setini alırsınız, su pompası ayrı alırsınız.,
Ayrıca aracınız ağır bakıma gireceği için; V kayışı + V kayışı gergi rulmanı (gergi bilyası) + şarj dinamo kasnağı (tek yönlü dinamo kasnağı diye geçer) bu 3 parçayı da değiştirmeniz sizin yararınıza olur.,
Zaten triger değişimi için o bölge söküleceği için tek seferde hem işiniz hallolmuş olur., hem de "ekstra bir işçilik ödemeden" tüm ağır bakımı halletmiş olursunuz., Merak etmeyin bu 3 parça (v kayışı, gergi rulmanı, dinamo kasnağı) ucuz parçalardır.,
Güncel aracınız imzanızdaki araç ise: (2015 Golf Mk7 2015 1.6 TDI 90 PS Midline Plus)
INA triger kayışı seti +su pompası (devirdaimli set) parça kodu: 530 0650 30
INA triger kayışı seti (devirdaim olmayan set) parça kodu : 530 0650 10
INA su pompası (devirdaim): 538 0733 10
INA V kayışı +gergi rulmanı seti parça kodu: 529 0167 10
***Şarj dinamo kasnağı ayrı satılır..!! doğru parça için aracın şasi numarası ile sistemden kontrolü yapılmalı.
Not: ben triger için parça kodlarını verdim ancak bu tip parçalar genel olarak şasi numarası sorgusu ile kontrolü yapılıp alınması en sağlık yöntemdir.