aynen araç dizel %30 indirim varmış 7 yaş üzerine o verdikleri fiyata yakıt filtresi de dahilmiş sonradan normal bakım içinde 1489tl dedi@furkanmk7 Sizin Araç diesel mi?
@Sinyal Bakım fiyatlarına zam mı geldi acaba?
Sizin araç 5-7 yaş indirimine girer ve standart yıllık bakım fiyatı 1.350 + sızdırmaz conta/karter tapası
yani 1350-1.370 aralığında olmalı.
Tamam 7 yaş üzerine %30 da sizin araç 7 yaşında bu urumda %25 olmalı.aynen araç dizel %30 indirim varmış 7 yaş üzerine o verdikleri fiyata yakıt filtresi de dahilmiş sonradan normal bakım içinde 1489tl dedi
5 yılı değil 4 yılı doldurmuş olması gerekiyor 5-7 yaş indirimi için(48 ay+1 gün)@Terms üstteki tabloya baktığımız zaman evet dediğiniz gibi ama şu altta ilk tescil tarihi ifadesi varya benim araç ilk tescil tarihi 24.10.2016 henüz 5 yılı tescil tarihi itibari ile doldurmamış oluyor. ama fiyat konusunda servise biraz diklenmek lazım gibi.
hocam benim araç 28 ekim 2014 çıkışlı7 yaşını doldurmuş olmuyor mu anlamadım tam olarak.Tamam 7 yaş üzerine %30 da sizin araç 7 yaşında bu urumda %25 olmalı.
Neyse yaptırdığınızda gerçek fiyatı öğrenmiş oluruz paylaşırsanız.
Yalnız size verilen teklif 1.878,34 karter tapası dahil %25 iskontolu fiyat yani 5-7 yaş indirimli fiyat tablodaki fiyata karter tapası da eklerseniz aynı fiyatı bulursunuz.
Henüz 7 yaşında Furkan hocam sizin aracın %30 indirim alması için 28 Ekim 2021 i geçmesi lazım bakımın.hocam benim araç 28 ekim 2014 çıkışlı7 yaşını doldurmuş olmuyor mu anlamadım tam olarak.
aynen hocam zaten öyle yapıcam ekimden sonra hemen değilHenüz 7 yaşında Furkan hocam sizin aracın %30 indirim alması için 28 Ekim 2021 i geçmesi lazım bakımın.
Foruma özel %8 indirim vardı, 324’ten 298’e iniyordu distribütor sitesinde ama kupon kodunun süresi geçen ay sonunda sona ermiş.Liqui Moly yag fiyatları ne olmuş öyle indirim kodu falan bulabilirmiyiz acba en son 265 tl den almışım şimdi 324 tl olmuş almadan önce sorayım dedim belki foruma özel %70 falan indirim varsa ) %70 olmasa da %10 yapılmalı die düşünüyorum)
Teşekkür ederim hocam sesimi duyurmaya çalışayım güncel kod lazım %8 de iyiymiş aslında...Foruma özel %8 indirim vardı, 324’ten 298’e iniyordu distribütor sitesinde ama kupon kodunun süresi geçen ay sonunda sona ermiş.